יש דרך אחת ויחידה. וזה ממש לא קשור לקורונה או לא.היינו בצפון, המצב באוטובוסים בהחלט קטסטרופה,
לאחר ניסיונות מרים של אי עצירת אוטובוסים בתחנות כיוון שהם מלאים ב30 איש,
נאלצנו לנסוע לתחנת המוצא של האוטובוס, כשגם שם, מי שלא מהראשונים, נשאר להמתין לאוטובוס הבא (לעתים מדובר על מרחק של שעת המתנה!).
בין הזמנים גורם לעומס, מצופה כשכעת עם 30 איש התגבור יהיה בכפליים, אכן קיים תגבור של האוטובוסים אך זה לא מספק.
באמת לא נעים לכתובלא נעים לכתוב,
אבל קצת נחמד לקרוא את מה שקורה.
בגדול-צפיתי הכל מראש.
הכלל של ה30 איש לא נולד אתמול.
מתחילת בין הזמנים הודעתי שאין יציאות בתחבורה ציבורית מחוץ לעיר.
לא מתחשק לי להשאר לישון בתחנה מרכזית בראשון לציון לדוג'.....
זה היה צפוי...
וצדקתי.
אז או שתשארו במקומות הקרובים-כי קורונה וזה... ועדיין היא לא נעלמה לשומקום!
או שתתפנקו בהסעה משלכם.....
רק בלי עגבניות בבקשה...
משהו??משהו נסע לצפת מב"ב ויודע ממצב האוטובוסים?
אם האוטובוסים לא היו עמוסים במטיילים ומבלים, זה לא היה קורה.עזבו טיולים,
אני מסיימת לימודים בשלוש ומגיעה בשבע הביתה (מירושלים למרכז)שלושה אוטובוסים, בד"כ שעתיים נסיעה
כן, אני לומדת בחופש![]()
יש מקומות בארץ שאפשר לבחור להשאר במקומות קרוביםלא נעים לכתוב,
אבל קצת נחמד לקרוא את מה שקורה.
בגדול-צפיתי הכל מראש.
הכלל של ה30 איש לא נולד אתמול.
מתחילת בין הזמנים הודעתי שאין יציאות בתחבורה ציבורית מחוץ לעיר.
לא מתחשק לי להשאר לישון בתחנה מרכזית בראשון לציון לדוג'.....
זה היה צפוי...
וצדקתי.
אז או שתשארו במקומות הקרובים-כי קורונה וזה... ועדיין היא לא נעלמה לשומקום!
או שתתפנקו בהסעה משלכם.....
רק בלי עגבניות בבקשה...
תודי לה ' שרק אתמול.אתמול הייתי בתחנה ראשונה
ולא הוציאו אוטובוס!!!!!!!!!!!!!!!
גם אתמולתודי לה ' שרק אתמול.![]()
לא כל מקום אפשרי ללכת לתחנה הראשרק תחנה ראשונה.
ושם הולכים מכות...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים