דרוש מידע גם לכם נעלמה הבועה?

• הוסף לסימניות
נתיב.
מהבוקר בעיות.
א"א לצטט הודעות וא"א ללייק.
@s_h

• הוסף לסימניות
איזה בעיות יש בהגבה? תצוגה מקדימה של הודעה נחסמה בכוונה בגלל ניצול של המנגנון הנ"ל לצפיה בסרטוני יוטיוב לא מאושרים.
> משתמשים לא יכולים לכתוב תגובות​
> קופצת הודעה על בעיה בכל מעבר בין אשכולות​
> משתמשים נוספים כלל לא יכולים להיכנס לפרוג.​

• הוסף לסימניות
זה לא נתן לי לפרסם את ההודעה. ופתאום במעבר עמ' אני רואה שהיא כן פורסמה.
הגזימו נתיב הבוקר!!!!

• הוסף לסימניות
בלי נתיב כבר הרבה זמן אין לי את הבועה :( וכן אם אני מצטטת או מלייקת הוא עובר לי לדף חדש
מישהו יודע מה זה?

• הוסף לסימניות
הזויי, כל ההודעות הקודמות שלי קפצה הודעת שגיאה וזה כאילו לא נשלח ועכשיו אני רואה שהם כן נשלחו....:eek:

• הוסף לסימניות
ונתיב טוענים שאני הראשונה שפניתי...
אשמח שעוד ניקים יפנו אליהם.

• הוסף לסימניות
תגלית, אם אתם בנתיב ורוצים לכתוב משהו, תכתבו את ההודעה תלחצו על פרסם (אל דאגה, זה לא יתן לכם) תחזרו לעמ' קודם וההודעה תתפרסם מעצמה.

• הוסף לסימניות
כשמעוניינים לבצע פעולות באתר. כולל גלילת עמוד...
קופצת הודעת שגיאה:
אופס התרחשה איזושהי בעיה...

• הוסף לסימניות
והבועה בכלל לא עובדת לי.
רק הרס מה שהם נגעו.

• הוסף לסימניות
הבועה חזרה אבל החלון של שגיאה קופץ כל חצי שניה.
וגם כשאני מלייקת הוא קופץ, אז @חנון אני מקדישה לך תודה על המידע של הרענון.

• הוסף לסימניות
הגזימוווווו
נמאס. הבעיות רק הולכות ומתגברות.
אני כבר ממש בדרך לעזוב אותם בקצב הזה.

• הוסף לסימניות
שימו לב שאין צורך ללחוץ על ה-X כדי לצאת מהודעת השגיאה.
מספיק ללחוץ עם העכבר בכל מקום שהוא על המסך, וההודעה נעלמת.

• הוסף לסימניות
אבל עדיין יש הודעת שגיאה מעצבנת..
מה עושים???

• הוסף לסימניות
אכן ההודעת שגיאה קיימת, זה רק למשתמשי נתיב?

• הוסף לסימניות
היום קופץ לי הודעת השגיאה כל שניה, הרבה יותר מעד עכשיו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה