נתיב. מהבוקר בעיות. א"א לצטט הודעות וא"א ללייק. @s_h
ח חחח משתמש סופר מקצוען • 9/2/20 הוסף לסימניות #41 נתיב. מהבוקר בעיות. א"א לצטט הודעות וא"א ללייק. @s_h
מרשמלו מנהלת איש את רעהו מנהלת פורום נשים מנהל מנוי פרימיום • 9/2/20 הוסף לסימניות #42 נכתב ע"י s_h: איזה בעיות יש בהגבה? תצוגה מקדימה של הודעה נחסמה בכוונה בגלל ניצול של המנגנון הנ"ל לצפיה בסרטוני יוטיוב לא מאושרים. לחצ/י כדי להרחיב... > משתמשים לא יכולים לכתוב תגובות> קופצת הודעה על בעיה בכל מעבר בין אשכולות> משתמשים נוספים כלל לא יכולים להיכנס לפרוג.
נכתב ע"י s_h: איזה בעיות יש בהגבה? תצוגה מקדימה של הודעה נחסמה בכוונה בגלל ניצול של המנגנון הנ"ל לצפיה בסרטוני יוטיוב לא מאושרים. לחצ/י כדי להרחיב... > משתמשים לא יכולים לכתוב תגובות> קופצת הודעה על בעיה בכל מעבר בין אשכולות> משתמשים נוספים כלל לא יכולים להיכנס לפרוג.
ח חחח משתמש סופר מקצוען • 9/2/20 הוסף לסימניות #43 זה לא נתן לי לפרסם את ההודעה. ופתאום במעבר עמ' אני רואה שהיא כן פורסמה. הגזימו נתיב הבוקר!!!!
א אמא חדשה משתמש מקצוען D I G I T A L 9/2/20 הוסף לסימניות #44 בלי נתיב כבר הרבה זמן אין לי את הבועה וכן אם אני מצטטת או מלייקת הוא עובר לי לדף חדש מישהו יודע מה זה?
בלי נתיב כבר הרבה זמן אין לי את הבועה וכן אם אני מצטטת או מלייקת הוא עובר לי לדף חדש מישהו יודע מה זה?
מ מסוגלת משתמש צעיר 9/2/20 הוסף לסימניות #45 הזויי, כל ההודעות הקודמות שלי קפצה הודעת שגיאה וזה כאילו לא נשלח ועכשיו אני רואה שהם כן נשלחו....
ט *טובית* משתמש סופר מקצוען מנהל קבוצה • 9/2/20 הוסף לסימניות #46 ונתיב טוענים שאני הראשונה שפניתי... אשמח שעוד ניקים יפנו אליהם.
ח חחח משתמש סופר מקצוען • 9/2/20 הוסף לסימניות #47 תגלית, אם אתם בנתיב ורוצים לכתוב משהו, תכתבו את ההודעה תלחצו על פרסם (אל דאגה, זה לא יתן לכם) תחזרו לעמ' קודם וההודעה תתפרסם מעצמה.
תגלית, אם אתם בנתיב ורוצים לכתוב משהו, תכתבו את ההודעה תלחצו על פרסם (אל דאגה, זה לא יתן לכם) תחזרו לעמ' קודם וההודעה תתפרסם מעצמה.
y&m צוות הנהלה מנהל מנוי פרימיום עיצוב גרפי כתיבה ספרותית • 9/2/20 הוסף לסימניות #49 כשמעוניינים לבצע פעולות באתר. כולל גלילת עמוד... קופצת הודעת שגיאה: אופס התרחשה איזושהי בעיה...
ח חנון משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי 9/2/20 הוסף לסימניות #51 בענין הבועה בנתיב, אני מעתיקה מה שכתבתי באשכול המקביל: יש לבצע רענון אתרים http://bo.enativ.com/refresh אח"כ תרעננו את פרוג ותראו ישועות
בענין הבועה בנתיב, אני מעתיקה מה שכתבתי באשכול המקביל: יש לבצע רענון אתרים http://bo.enativ.com/refresh אח"כ תרעננו את פרוג ותראו ישועות
ת תמי היין משתמש מקצוען 9/2/20 הוסף לסימניות #52 הבועה חזרה אבל החלון של שגיאה קופץ כל חצי שניה. וגם כשאני מלייקת הוא קופץ, אז @חנון אני מקדישה לך תודה על המידע של הרענון.
הבועה חזרה אבל החלון של שגיאה קופץ כל חצי שניה. וגם כשאני מלייקת הוא קופץ, אז @חנון אני מקדישה לך תודה על המידע של הרענון.
ח חנון משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי 9/2/20 הוסף לסימניות #53 נכתב ע"י תמי היין: הבועה חזרה אבל החלון של שגיאה קופץ כל חצי שניה. וגם כשאני מלייקת הוא קופץ, אז @חנון אני מקדישה לך תודה על המידע של הרענון. לחצ/י כדי להרחיב... אם אני באקספלורר אפשר ללייק ולהגיב כרגיל
נכתב ע"י תמי היין: הבועה חזרה אבל החלון של שגיאה קופץ כל חצי שניה. וגם כשאני מלייקת הוא קופץ, אז @חנון אני מקדישה לך תודה על המידע של הרענון. לחצ/י כדי להרחיב... אם אני באקספלורר אפשר ללייק ולהגיב כרגיל
ח חחח משתמש סופר מקצוען • 10/2/20 הוסף לסימניות #54 הגזימוווווו נמאס. הבעיות רק הולכות ומתגברות. אני כבר ממש בדרך לעזוב אותם בקצב הזה.
מ מנסה את מזלי משתמש מקצוען • 10/2/20 הוסף לסימניות #55 אני בנתיב, ועכשיו ריעננתי כמו שכתב/ה @חנון והבועה חזרה , תודה !
ט *טובית* משתמש סופר מקצוען מנהל קבוצה • 10/2/20 הוסף לסימניות #57 שימו לב שאין צורך ללחוץ על ה-X כדי לצאת מהודעת השגיאה. מספיק ללחוץ עם העכבר בכל מקום שהוא על המסך, וההודעה נעלמת.
שימו לב שאין צורך ללחוץ על ה-X כדי לצאת מהודעת השגיאה. מספיק ללחוץ עם העכבר בכל מקום שהוא על המסך, וההודעה נעלמת.
מ מגדלור משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב ואדריכלות פנים • 10/2/20 הוסף לסימניות #58 אבל עדיין יש הודעת שגיאה מעצבנת.. מה עושים???
ישראל פרדס צוות הנהלה מנהל מנוי פרימיום מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג הדמיות בתלת מימד עיצוב ואדריכלות פנים 11/2/20 הוסף לסימניות #59 אכן ההודעת שגיאה קיימת, זה רק למשתמשי נתיב?
ה האלמוני משתמש מקצוען 11/2/20 הוסף לסימניות #60 היום קופץ לי הודעת השגיאה כל שניה, הרבה יותר מעד עכשיו.