ג'מבומייל

• הוסף לסימניות
שלום אודה מאוד לעזרה, עלי לשלוח היום כ 200 תמונות ברזולוציה מלאה בג'מבומייל, איך אני עושה את זה, סוגרת בזיפ או משהו? ואיך סוגרים בזיפ?

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תרשמי בכדי שתוכלי לשלוח 500MB בשליחה אחת, ולא רק 200MB.

דבר שני, קחי את כל התמונות יחד ותכווצי אותם לרארים, ובכדי שיתאים כל ראר לשליחה בג'מבומייל, תגדירי שכל ראר ישקול 500MB, ותשלחי.

איך מכווצים? - קליק ימני, ולבחור באפשרות ראר הראשונה..

• הוסף לסימניות
יש לך אפשרות להרשם בגמבו מייל ולקבל 500 מגה במקום 200 (ההרשמה חינם)
סגירה לזיפ/ RAR לא בהכרח שוקלת פחות אבל תנסי.
לסגירה ל-RAR -תבחרי את כל התמונות, לחצן ימני בעכבר.-והוסף לארכיון. תתני לו את האישורים שמבקש,
ובאותה תיקיית הוא ייצר לך תיקיית RAR
לזיפ -לחצן ימני - שלח אל - COMPRESSED( ׂZIPPED) FOLDER

• הוסף לסימניות
הכי פשוט -תרשמי לCOPY ותתקיני את האפילקציה על המחשב
תווצר לך תיקיה שמסונכרנת עם השרת.

אחרי שזה גומר לעלות את נותנת לינק לדף וזהו.
לא כיווץ ולא נעליים.

https://copy.com?r=JXNyNN

נ.ב.
גילוי נאות.
הרשמה דרך הלינק הזה שהבאתי- מזכה אותי באחסון נוסף- את כמובן לא מפסידה מכך דבר.

• הוסף לסימניות
היתרונות רבים. חינמי - 20 גיגה. העלאה הכי פשוטה- אין צורך בכיוץ.

מעשית- טרם מצאתי חסרונות.

• הוסף לסימניות
זה בעצם דומה לדרופבוקס? מה ההבדל? רק בנפח?

• הוסף לסימניות
רעיון דומה.

לא מכיר מספיק את הדרופבוקס כדי לעשות השוואה מדוייקת.

• הוסף לסימניות
גילוי נאות; ככל שנפח האיחסון גדול יותר ובחינם, כך מהירות השרת איטית יותר.
ג'מבומייל הרבה הרבה יותר מהיר מגוגל דרייב, דרופבוקס, מגה, קופי ועוד.
ולכן יש עדיפות עליונה לג'מבומייל.

• הוסף לסימניות
הגלים,
התקנתי את copy ומופיעה לי הודעה זו:

קבצים מצורפים

• 111.pdf
    KB 71.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1160101:
גילוי נאות; ככל שנפח האיחסון גדול יותר ובחינם, כך מהירות השרת איטית יותר.
ג'מבומייל הרבה הרבה יותר מהיר מגוגל דרייב, דרופבוקס, מגה, קופי ועוד.
ולכן יש עדיפות עליונה לג'מבומייל.

מה אכפת לי שייקח כמה דקות לקובץ לעלות? גוררים לתיקייה של COPY וממשיכים לעבוד

• הוסף לסימניות
נרשמתי לקופי ומופיעה לי אותה הודעה כמו שכתבה תמר,
ג'מבו מייל נרשמתי, כשאני מגיעה ל"בחירת קבצים לשליחה" וגוררת קבצים, פחות מ 500, לא מופיע לי אפשרות שליחה, רק "נקה רשימה", למה? סרקתי את כל העמוד ולא מוצאת איך לשלוח, מוזר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1160262:
נרשמתי לקופי ומופיעה לי אותה הודעה כמו שכתבה תמר,
ג'מבו מייל נרשמתי, כשאני מגיעה ל"בחירת קבצים לשליחה" וגוררת קבצים, פחות מ 500, לא מופיע לי אפשרות שליחה, רק "נקה רשימה", למה? סרקתי את כל העמוד ולא מוצאת איך לשלוח, מוזר

יש לך חסימה כלשהיא כמו אתרוג?
לי זה גם כך, אין את הריבוע שעליו לוחצים 'שלח'
למדתי איפה המיקום שלו, וכשאני לוחצת שם זה נשלח
(הכי טוב שמשהו לא חסום יעלה צילום מסך, זה נמצא למטה משמאל איפשהוא--:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר;1160267:
יש לך חסימה כלשהיא כמו אתרוג?
לי זה גם כך, אין את הריבוע שעליו לוחצים 'שלח'
למדתי איפה המיקום שלו, וכשאני לוחצת שם זה נשלח
(הכי טוב שמשהו לא חסום יעלה צילום מסך, זה נמצא למטה משמאל איפשהוא--:)

כן, אתרוג, שמעתי שהם חסמו את ג'מבו מייל אבל ראיתי שפתוח לי האתר עצמו וזה נתן לי להרשם אז מה הקטע? חוץ מזה במסלול שלי אמור להיות פתוח זה מסלול גרפיקאים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1160243:
מה אכפת לי שייקח כמה דקות לקובץ לעלות? גוררים לתיקייה של COPY וממשיכים לעבוד

בטח שזה משנה, כי זה מאט את מהירות הגלישה, ובנוסף גם המוריד, יקח לו המון זמן להוריד.

אבל לא משנה, הם כבר הסתדרו..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1160298:
בטח שזה משנה, כי זה מאט את מהירות הגלישה, ובנוסף גם המוריד, יקח לו המון זמן להוריד.

אבל לא משנה, הם כבר הסתדרו..

לגבי הורדת מהירות הגלישה: מניסיון רב מאד עם COPY בגירסה חינמית עם קרוב ל 150GB - זה לא מורגש (אולי בחיבורים איטיים זה מורגש)

לגבי זמן ההורדה: זמן ההורדה בוודאי שלא מורגש, הוא מהיר בהרבה מזמן ההעלאה, ואם להעלות קובץ של 200 מ"ב לוקח לזה בין חצי דקה לדקה (בדוק), מהירות ההורדה בודאי שלא מתעכבת הרבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1160315:
לגבי הורדת מהירות הגלישה: מניסיון רב מאד עם COPY בגירסה חינמית עם קרוב ל 150GB - זה לא מורגש (אולי בחיבורים איטיים זה מורגש)

ביחס לג'מבומייל זה מורגש, וגם בחיבור מהיר.

נכתב ע"י אברהם;1160315:
לגבי זמן ההורדה: זמן ההורדה בוודאי שלא מורגש, הוא מהיר בהרבה מזמן ההעלאה, ואם להעלות קובץ של 200 מ"ב לוקח לזה בין חצי דקה לדקה (בדוק), מהירות ההורדה בודאי שלא מתעכבת הרבה.

העלאת קובץ של 200MB לוקחת לך חצי דקה/דקה? ועוד בדוק? אתה נראה לי מתבלבל.. ואני גם כמעט בטוח.
יש לי 15 מגה מהירות גלישה, והעלאת קובץ של 200MB לוקחת לפחות חצי שעה.
תקן אותי אם אני טועה.

• הוסף לסימניות
אוף עכשיו העלתי דרך קופי במשך שעה את התמונות, זה הגיע ל99% ושההעלאה הסתיימה זה כותב לי Sorry, couldn’t upload. Try again

• הוסף לסימניות
אני ביקשתי מאתרוג לפתוח לי את גמבו הם פתחו לי והכול זורם חלק ותנסי לפתוח את גמבו דרך גוגל כרום
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לא מכיר את מה שעלה כאן לגבי הCOPY- לא נתקלתי בבעיה דומה בעבר.

גם לא הבנתי את ההודעה שקיבלת "השקעה" - בדר"כ לא עושים העלאה - אלא רק מעתיקים לתיקיה וזה מסתנכרן.

יש כל מיני שיקולים בבחירת שרת ענן. לי נוחות המשתמש (נניח ללא צורך בכיווץ) והנפח חשובים יותר ממהירות ההעלאה /הורדה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה