נכתב ע"י תמר;1160222:הגלים,
התקנתי את copy ומופיעה לי הודעה זו:
נכתב ע"י המקצוען;1160101:גילוי נאות; ככל שנפח האיחסון גדול יותר ובחינם, כך מהירות השרת איטית יותר.
ג'מבומייל הרבה הרבה יותר מהיר מגוגל דרייב, דרופבוקס, מגה, קופי ועוד.
ולכן יש עדיפות עליונה לג'מבומייל.
נכתב ע"י השקעה;1160262:נרשמתי לקופי ומופיעה לי אותה הודעה כמו שכתבה תמר,
ג'מבו מייל נרשמתי, כשאני מגיעה ל"בחירת קבצים לשליחה" וגוררת קבצים, פחות מ 500, לא מופיע לי אפשרות שליחה, רק "נקה רשימה", למה? סרקתי את כל העמוד ולא מוצאת איך לשלוח, מוזר
נכתב ע"י תמר;1160267:יש לך חסימה כלשהיא כמו אתרוג?
לי זה גם כך, אין את הריבוע שעליו לוחצים 'שלח'
למדתי איפה המיקום שלו, וכשאני לוחצת שם זה נשלח
(הכי טוב שמשהו לא חסום יעלה צילום מסך, זה נמצא למטה משמאל איפשהוא--![]()
נכתב ע"י אברהם;1160243:מה אכפת לי שייקח כמה דקות לקובץ לעלות? גוררים לתיקייה של COPY וממשיכים לעבוד
נכתב ע"י המקצוען;1160298:בטח שזה משנה, כי זה מאט את מהירות הגלישה, ובנוסף גם המוריד, יקח לו המון זמן להוריד.
אבל לא משנה, הם כבר הסתדרו..
נכתב ע"י אברהם;1160315:לגבי הורדת מהירות הגלישה: מניסיון רב מאד עם COPY בגירסה חינמית עם קרוב ל 150GB - זה לא מורגש (אולי בחיבורים איטיים זה מורגש)
נכתב ע"י אברהם;1160315:לגבי זמן ההורדה: זמן ההורדה בוודאי שלא מורגש, הוא מהיר בהרבה מזמן ההעלאה, ואם להעלות קובץ של 200 מ"ב לוקח לזה בין חצי דקה לדקה (בדוק), מהירות ההורדה בודאי שלא מתעכבת הרבה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים