עזרה גמח בגדים בביתר (עדיף בגבעה B)

• הוסף לסימניות
דחוף משהו מכיר
יש לי כמה שקיות גדולות למסירה

היה פעם גמח ברב ש"ך ואני לא מוצאת מספר שלהם, משהו יודע ?

תודה

• הוסף לסימניות
בקדושת לוי 76 יש גמ"ח שמקבל כל יום שני עד ר"ח ניסן בלבד
הייתם שם? בדיוק עברתי שם בתחילת השבוע ונבהלתי, הררים של שקיות בגדים, לא מאמינה שמישהו מצליח לראות שם משהו.
מה שלי נראה שהעירייה תפנה בסוף את הכל ...

• הוסף לסימניות
בקדושת לוי 76 יש גמ"ח שמקבל כל יום שני עד ר"ח ניסן בלבד
זה פעיל באופן מסודר? הבגדים אכן נמסרים למי שצריך?
תמיד עומד שם בחוץ הרים של שקיות ומוצרים שונים [בחורף, בקיץ, תמיד בחוץ...] ולא נראה שזה מתפנה אי פעם...

גם אני מחפשת משהו יותר מסודר, הגמ"ח של נחמה עוד מקבלים?

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה פעיל באופן מסודר , מה שכן אין לי מושג מה יעשו עם הררי הבגדים שיש שם
רק מאמין שאם כתבו שאפשר להביא עד ר"ח ניסן אז הם יודעים איך להשתלט על הסחורה...

• הוסף לסימניות
אני גם שמעתי תאורים על כמויות האשפתונים שיש שם
מקווה שמשהו אכן יקבל את זה שם
משהו יודע על עוד גמח שמקבל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה