דרוש מידע גמלת ילד נכה עבור ילד שמקבל זריקות ביולוגיות בשל אטופיק דרמטיטיס

היי. ע"מ להגיש בקשה לקצבה מספיק הפניה לזריקות ואבחנת רופא או שיש צורך בהוכחת מתן הזריקות? ואיך זה עובד? יש ועדה? מדובר בילד בן 3. ובדר"כ מאשרים ? רטרו גם? ולכמה זמן?
אשמח ממש לעזרתכם. תודה לכו--לם

אשמח לדעת-
האם יש סיכוי לקבל קצבה מביטו"ל על דופיקסנט עבור ילדה בת 11?
או שזה כבר לא תחת "ילד נכה" ואין סיכוי?
מישהו יודע?
(מדובר על ילדה שעד גיל 8 קיבלה קצבת נכות על אלרגיה מסכנת חיים)

ולמי ששאל- כן, הזריקה הזאת משנה חיים! אצלינו העבירה את כל האטופיק לגמרי! (כל עוד מזריקים) ואין שום תופעות לוואי כבר שנתיים ב"ה.

אשמח לדעת-
האם יש סיכוי לקבל קצבה מביטו"ל על דופיקסנט עבור ילדה בת 11?
או שזה כבר לא תחת "ילד נכה" ואין סיכוי?
מישהו יודע?
(מדובר על ילדה שעד גיל 8 קיבלה קצבת נכות על אלרגיה מסכנת חיים)

ולמי ששאל- כן, הזריקה הזאת משנה חיים! אצלינו העבירה את כל האטופיק לגמרי! (כל עוד מזריקים) ואין שום תופעות לוואי כבר שנתיים ב"ה.
עקרונית קצבת ילד נכה היא עד גיל 18 ושלוש חודשים כך שזה נמצא בהגדרה
אבל מכיוון שמקבלים קצבה על צורך בהשגחה (שזה כנראה פחות בגיל כזה) או בגלל טיפול רפואי- כלו' תופעות לוואי משמעותיות שמצריכות טיפול והשגחה, לפי התיאור שלכם נראה שתתקשו לקבל (אבל בהחלט לא יזיק לנסות ולהדגיש את הטירחה סביב הטיפול וקשיים נלווים)

אשמח לפרטים

בעקרון הגשנו וקבלנו רק 50%(אלרגיה + דופיקסנט) שקבלנו גם קודם - לא זומנו לוועדה!!!
המצב של הילד לא מלהיב גם אחרי הדופיקסנט המון משחות ועכשיו גם מתחיל טיפול תרופתי לפטריות

רציתי לדעת לפני שמגישים לילד השני מה השלימו בטופס אלו שקיבלו 100%
@חיה מנמן תוכלי לסמן לי כשאת כאן - רוצה למחוק מיד את המייל - תודה

היי. ע"מ להגיש בקשה לקצבה מספיק הפניה לזריקות ואבחנת רופא או שיש צורך בהוכחת מתן הזריקות? ואיך זה עובד? יש ועדה? מדובר בילד בן 3. ובדר"כ מאשרים ? רטרו גם? ולכמה זמן?

כן זה מספיק אבל תראי שהרופא רשם על המצב החמור ועל המלצה לטיפול ביולוגי.
יש וועדה בד"כ בשביל לראות את הילד אבל בטיפול ביולוגי מאשרים בעזרת ה'.
יש גם רטרו, מאשרים לחצי שנה.
לעוד פרטים בשמחה.

כן זה מספיק אבל תראי שהרופא רשם על המצב החמור ועל המלצה לטיפול ביולוגי.
יש וועדה בד"כ בשביל לראות את הילד אבל בטיפול ביולוגי מאשרים בעזרת ה'.
יש גם רטרו, מאשרים לחצי שנה.
לעוד פרטים בשמחה.
תודה גדולה! אני אנסה לבקש לרופא עור המלצה לזריקה. וברוך ה' כרגע המצב רגוע. ועדה לא תשלול כשיראו אותו? לכמה זמן מאשרים בד"כ? חוץ מרטרו? שווה לנסות?

לפחות שבוע לפני הוועדה מומלץ לא למרוח משחות וקרמים כדי שהילד יגיע במצב שרואים עליו משהו.
בד"כ מאשרים לחצי שנה ואז במידה ואתם ממשיכים בטיפול אז מחדשים,
שווה לנסות ברור!

לפחות שבוע לפני הוועדה מומלץ לא למרוח משחות וקרמים כדי שהילד יגיע במצב שרואים עליו משהו.
בד"כ מאשרים לחצי שנה ואז במידה ואתם ממשיכים בטיפול אז מחדשים,
שווה לנסות ברור!
תודה! עזרת לי. אם הרופא מכין לי היום מרשם לזריקות ומכתב מצבו הרפואי -נצרך נכון? מה כדאי לציין שם? יש משהו ספציפי שחייב להיות רשום?

תודה! עזרת לי. אם הרופא מכין לי היום מרשם לזריקות ומכתב מצבו הרפואי -נצרך נכון? מה כדאי לציין שם? יש משהו ספציפי שחייב להיות רשום?

לכתוב את המצב הרפואי מומלץ אבל שיהיה רשום שהמצב של הילד "קשה" וטיפול ביולוגי יעזור לו.
כותבת מראש שיש הרבה פעמים שחלק מהקצבה היא על טיפול ביולוגי וחלק על השגחה.
ממליצה ללכת עם חברה ולא לבד כי בעניין הזה צריך מקצועיות רבה!
בכל אופו שמחה שעזרתי,
הרבה הצלחה וסיעתא דשמיא!

נשמע שלא אבל שואלת לוודא,
האם מבוגר שסובל מאוטופיק ומקבל זריקות ביולוגיות יכול לקבל גם קצבת נכות?
האם יש סעיפים של חוסר תפקוד בבית שאפשר לקבל עליהם?

אנשים שרואים את הידיים שלי נבהלים.
התפקוד שלי בבית כאמא לוקה.
צריכה עזרה רבה ויצירתיות איך להתגבר על קשיים יומיומי
אם אתם רואים ילדים עם פנים מלוכלכות. אולי זה הילדים שלי. קשה לי לשטוף להם פנים! דונו לכף זכות

טיפול ביולוגי בד"כ מוכר בביטוח לאומי במגוון גילאים לכל מיני מקרים
וכמובן מבוגר שהמצב מקשה על התפקוד שלו..
במצב כזה בוודאי שכדאי ללכת לחברה כי הם יכולים לעזור לך להוציא על שניהם.
יכולה להמליץ לך על חברה טובה עם מקצועיות ואחריות ושירות מעולה!
שיוכלו לעזור לך בעניין.
תפני באישי
בהצלחה.

לכתוב את המצב הרפואי מומלץ אבל שיהיה רשום שהמצב של הילד "קשה" וטיפול ביולוגי יעזור לו.
כותבת מראש שיש הרבה פעמים שחלק מהקצבה היא על טיפול ביולוגי וחלק על השגחה.
ממליצה ללכת עם חברה ולא לבד כי בעניין הזה צריך מקצועיות רבה!
בכל אופו שמחה שעזרתי,
הרבה הצלחה וסיעתא דשמיא!
תודה גדולה. יש מצב להתייעץ אתך באישי?

טיפול ביולוגי בד"כ מוכר בביטוח לאומי במגוון גילאים לכל מיני מקרים
וכמובן מבוגר שהמצב מקשה על התפקוד שלו..
במצב כזה בוודאי שכדאי ללכת לחברה כי הם יכולים לעזור לך להוציא על שניהם.
יכולה להמליץ לך על חברה טובה עם מקצועיות ואחריות ושירות מעולה!
שיוכלו לעזור לך בעניין.
תפני באישי
בהצלחה.
אשמח גם ליעוץ באישי אני ממש סובל ואני חייב את הקצבה

ערב טוב
הילד שלי בן שנתיים וחצי ברוך ה', מגיל 3 חודשים יש לו אטופיק מאובחן עד היום הוא טופל רק במשחות והמון סטארואידים היום בשעה טובה קנינו את הזריקות,
שאלה ראשונה מה המחיר ששילמתם על 2 זריקות לי זה עלה 827 אחרי השתתפות זה לא יקר?
שאלה שנייה בשנה האחרונה הוא טופל לפחות 10 פעמים באנטיביוטיקה בעקבות זיהומים חוץ מאסטמה ואלרגיות שיש לו היום הוא מקבל 50% נכות בגלל האלרגיות יש מה לנסות לקבל 100% כמו שנאמר כאן ?
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה