- הוסף לסימניות
אני גם אשמח למידע בפרטי מה הקריטריונים ועד כמה כדאי להתעסק בזהאני יכול לענות רק בפרטי
llwy3690 gmail.com
תודה רבה
אני גם אשמח למידע בפרטי מה הקריטריונים ועד כמה כדאי להתעסק בזהאני יכול לענות רק בפרטי
מה המייל אני ישלח לשםאין לי אופציה להודעה פרטית -איך אפשר?
אשמח שתשלח לי גםמה המייל אני ישלח לשם
הפרוט כאן נראה לי הרבה יותר טוב
בוועדה היה 4 אנשים רופאה ד"ר מזכירה שכותבת ואורטופד ומי שבדק אותי זה היה רק האורטופד
והאם בקשו ממני לפרט מה יש לי
ואז בקשו ממני להוריד גרביים ואז בדיקה ברגל רק הסתכלות
ואחרי זה ישבתי במיטה ובקשו ממני לכפל את הרגל ואז בדקו לי את הברך ואחרי זה האורטופד אמר למזכירה לכתוב שיש פלטפוס ועוד מכל מיני מונחים רפואים
בהצלחה
מה ששלחתי לוועדה כדי שיקראו לי לא צריך יותר מזהאיזה מסמכים דרשו ממך להציג?
לא צריך גם צילום? בזימון מופיע שצריך גם צילום. זה לא באמת?מה ששלחתי לוועדה כדי שיקראו לי לא צריך יותר מזה
פלטפוס זה תמיד שדורכים על הצד הפנימי של הרגל, לא?ההסבר הוא שזה לא כתוב בחוק אלא רק עם הולכים על צד הרגל
כתבתי פה רק אחרי שהמלצתי לשני אנשים ושניהם קיבלו
במקרה של השני ביטוח לאומי ערער על ההחלטה של הועדה שקבעה לו 40%ואחד מאלו שאני הפניתי קיבל למרות שיש לו פלטפוס ממש קל
ייתכן שהועדה בי-ם לא כ"כ סימפטייםרק כתבתי את חוות דעת של הרופא
אבל כאן המקרה אחר גם הוועדה לא אישרה
וגם עם וועדת ערר תאשר יכול להיות שביטוח לאומי לא יכיר בזה
ואז לא יהיה מה לעשות
יש מקום אחר שמומלץ יותר? אני מירושלים, אך אולי שווה להתאמץ לסוע למקום שיש בו יותר סיכוי לקבל...ייתכן שהועדה בי-ם לא כ"כ סימפטיים
אשנה אם צריךאז אולי תשנה בכותרת שלא כל פלטפוס [אפילו קל ] זכאי לנכות שלא יפסידו זמן
תודה רבה
תנסו ברמלה (אוטובוס לתחנה מרכזית רמלה מי-ם הועדה בבניין התחנה).יש מקום אחר שמומלץ יותר? אני מירושלים, אך אולי שווה להתאמץ לסוע למקום שיש בו יותר סיכוי לקבל...
בטופס ניתן לבחור מקום אחר, אך אז יש למלא שדה נוסף
"יש לנמק מדוע הבקשה להיבדק בלשכה שאינה הקרובה לאזור המגורים"
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים