דרוש מידע גמ"ח סלקל דונה להשאלה

יש גמח בירושלים איפה אתה מחפש באיזה עיר?
דונה X ?

אצלנו באתר יש גמחים של דונה
אבל לא בטוחה שיש שם את דגם X

אז אינה זה בסורצקין בשכונת מקור ברוך והמספר טלפון הוא 0548453538 מקווה שעזרתי לך

יש לכם עגלת דונה להשאלה?
יש לנו מספר קטן של עגלות ומאות פניות!
12 בשבוע בממוצע....
כרגע אין לי פנוי
לצערי
אם במקרה יש למישהו למסור או למכור במחיר סמלי סלקל דונה או אביזרים- בדים כיסוי גשם וכו...
אשמח מאוד
עריכה- מהיום שהגמח נפתח הסלקלים לא עמדו יום אחד אפילו ללא שימוש......;)

משום מה במודיעין עילית אין פרסום למרות שיש גמחים כאלה.
חברה הפנתה אותי, הסתדרתי ברוך השם

למשל אני טסה לחול ל 6 ימים
והדונה היתה הצלה בשבילי
כי בחול עצמו יש לי עגלה שמישה ייכולה להלווות לי לכמה ימים.
ולי יש רק עגלה עם אמבטיה ומורכב להסחב איתה.

הייתי משלמת 100 שקל דמי רצינות וצק פיקדון

אני מחפשת לשאול דונה לשבוע עקב טיסה דחופה.

כן, ב"ה יש עשרות פניות, אך הסלקלים שברשותי כעת בתפוסה
תודה

השאלה עד שלושה חודשים(מי שרוצה יותר צריך לבקש אישור, ואם בדיוק פנוי ואין ממתינים יוכל לקבל לחודש נוסף)
כל חודש עולה 30 ש"ח - הולך להוצאות הגמח כמובן- בלאי ניקוי וכו....
יש להשאיר צק פיקדון וכשמחזירים את העגלה
בעז"ה, מקבלים את הצק חזרה

תודה דיצה אך זה קצת יקר לי אני מחפשת עבור הגמח יותר זול בין 500 ל800 ע"מ שאוכל לעמוד בקניית כמה שיותר סלקלים בעזרת ה'
יש דונה פנויה?
לשבוע הקרוב אולי עוד שבוע

מעונינת לקנות דונה X במחיר של עד 1500 ש"ח
מישהו יודע היכן משיגים? אפשרי גם יד שניה
ניתן למייל r0527150404

אני מחפשת עגלת דונה להיום/מחר לשעתיים בערך
באזור פרדס כץ
מי שמסכימה לעשות את החסד הזה אשמח שתגיב
תודה

@רק בשמחה תמיד
אולי מתפנה לך אחד בשבועיים הקרובים
תזכי למצוות!!

אשמח לשמוע על גמ"ח דונה לחודשיים בערך באיזור בני ברק,
במחיר שלא יעלה על 40-50 שח לחודש, יש למישהו רעיון???

תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה