אני מחפשת בירושליםיש גמח בירושלים איפה אתה מחפש באיזה עיר?
אשמח לפרטיםיש גמח בירושלים איפה אתה מחפש באיזה עיר?
דונה X ?יש גמח בירושלים איפה אתה מחפש באיזה עיר?
יש לי דונה להציע לך - במחירים שכתבת.שלחתי לך מייל
יש לכם עגלת דונה להשאלה?@מחפש ומתעניין
עגלה אחת חזרה עכשיו לגמ"ח ומוכנה לשימוש
ביקשתם בעבר, זקוקים עדיין?
צרו קשר
אם לא, גם @כלניתוש ביקשה
רק נחת!
יש לנו מספר קטן של עגלות ומאות פניות!יש לכם עגלת דונה להשאלה?
רלוונטי עדיין?יש לי דונה להציע לך - במחירים שכתבת.
תכתבי לי למייל:
shiduchbasad שטרודל ג'יימיל
אז אולי תכתבי כאן פרטים על הגמח דונה במודיעין עיליתמשום מה במודיעין עילית אין פרסום למרות שיש גמחים כאלה.
חברה הפנתה אותי, הסתדרתי ברוך השם
אני השאלתי ממשפחת שפרינצלס במודיעין עילית 089742760אני מחפשת לשאול דונה לשבוע עקב טיסה דחופה.
יש דונה פנויה?כן, ב"ה יש עשרות פניות, אך הסלקלים שברשותי כעת בתפוסה
תודה
השאלה עד שלושה חודשים(מי שרוצה יותר צריך לבקש אישור, ואם בדיוק פנוי ואין ממתינים יוכל לקבל לחודש נוסף)
כל חודש עולה 30 ש"ח - הולך להוצאות הגמח כמובן- בלאי ניקוי וכו....
יש להשאיר צק פיקדון וכשמחזירים את העגלה
בעז"ה, מקבלים את הצק חזרה
תודה דיצה אך זה קצת יקר לי אני מחפשת עבור הגמח יותר זול בין 500 ל800 ע"מ שאוכל לעמוד בקניית כמה שיותר סלקלים בעזרת ה'
הכל תפוס לחצי השנה הקרובה בערךיש דונה פנויה?
לשבוע הקרוב אולי עוד שבוע
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //