גן בבית ספר- בעבודה...

• הוסף לסימניות
בס"ד

גם אני הייתי יכול למצוא הערות והארות (בונות כמובן) אם הייתי מוצא קודם לכן את הנר המטפטף מבדיקת חמץ ... אבל מבחירה , בחרתי להעלים את עיניי מאי אלו פיצ'יפקס קטנים שמפריעים להדמיה להיקרא מושלמת ...
איך הרבה בחיידר היה אומר - "רק הקב"ה מושלם , אנחנו - תמיד נהיה בדרך לשם..."

אני לא יודע מה אתכם , אבל לי ההדמיה עשתה כ"כ הרבה קיץ ורוגע בנשמה שהפכתי אותה לשומר מסך .... (אני מקווה שזה בסדר מצידך pilgonico ...)

אם לא דשא ועצים מהחלון (הבני ברקי) לפחות שיהיה על המסך...:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י התלתיסט;1056213:
בס"ד

גם אני הייתי יכול למצוא הערות והארות (בונות כמובן) אם הייתי מוצא קודם לכן את הנר המטפטף מבדיקת חמץ ... אבל מבחירה , בחרתי להעלים את עיניי מאי אלו פיצ'יפקס קטנים שמפריעים להדמיה להיקרא מושלמת ...
איך הרבה בחיידר היה אומר - "רק הקב"ה מושלם , אנחנו - תמיד נהיה בדרך לשם..."

אני לא יודע מה אתכם , אבל לי ההדמיה עשתה כ"כ הרבה קיץ ורוגע בנשמה שהפכתי אותה לשומר מסך .... (אני מקווה שזה בסדר מצידך pilgonico ...)

אם לא דשא ועצים מהחלון (הבני ברקי) לפחות שיהיה על המסך...:)

חחחח....תודה...שמח לשמוע ;)
האמת שבשבוע הבא תהיה הדמייה ברוח דומה ויהיו שם הפתעות מענינות...אולי ברוח חג ראש השנה שבאופק הרחוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה