גן בבית ספר- בעבודה...

• הוסף לסימניות
הנה עבודה בתהליך.....הפעם זה חצרות של בתי ספר....ההדמיות הללו אמורות להופיע ב-ynet :)

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    KB 773.7 · צפיות: 22
  • 1.jpg
    KB 1,020.3 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
המידול נראה מצוין
נראה שזה הולך לצאת מדהים

• הוסף לסימניות
ואוו השארת טעם טוב בפה
יאללה תסיים מהר

• הוסף לסימניות
הראשונה נהדרת

בשניה... תחליף את השמיים או את התאורה

• הוסף לסימניות
הדמיות מעודכנות

היי חברים

אז סיימתי את ההדמיות האלה, והרבה פוסט היה לנו פה.....

קבצים מצורפים

• -5_stamp.jpg
    2.6 MB · צפיות: 18
  • -6_stamp.jpg
    1.5 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אי אפשר לראות, תשמור בפורמט PNG ותעלה שוב, בפורמט הזה רואים בפורום.

• הוסף לסימניות
מדהים מדהים, הכל חי, הצמחיה כ"כ יפה.

הדשא זה בפוסט או שזה מודלים?

• הוסף לסימניות
עבודה ברמה.
מהיכן השגת דמויות עם תאורה נכונה (ברוב המקרים...)?

• הוסף לסימניות
מדהים אין מלים

הילדים על הדשא בסוף לא נראים פופרציונלים לתמונה לדעתי כדאי להקטין אותם

• הוסף לסימניות
תודה על ההערות.
לגבי הדשא, אז הוא נעשה בפוסט....עוד לא השתכנעתי שצריך לבזבז שעות רבות של סידור דשא בתלת מימד. וגם מפאת כובד הסצנה העדפתי לעשות את הדשא בפוסט.
לגבי האנשים, אז רובם ניסיתי לכוון עליהם תאורה לפי כיוון השמש והדגשה. לפעמים יוצא יותר טוב פחות טוב אבל אני הולך ומשתפר בנושא. מקווה שפעם הבאה יהיה הרבה יותר טוב.
עוד מעט ייצא וי ריי חדש לסינמה עם יכולות מעולות לייצא להמשך עבודה בפוסט....אני ממש בונה על זה ומקווה לאתגרים נוספים. :)

• הוסף לסימניות
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
עבודה מדהימה!!! עם המון המון אוירה כיפית.

נכתב ע"י pilgonico;1055175:
תודה על ההערות.
לגבי הדשא, אז הוא נעשה בפוסט....עוד לא השתכנעתי שצריך לבזבז שעות רבות של סידור דשא בתלת מימד. וגם מפאת כובד הסצנה העדפתי לעשות את הדשא בפוסט.

אם כך , אז רוב העבודה שלך כאן היא פוטושופית?

• הוסף לסימניות
אני לא מצליח להבין איך השתיים הראשונות קשורות לשתיים האחרונות?

הילדים לא פרופורציונאלים
התאורה שם לא היגיונית בכלל
ומשהו מהקסם ומאווירה הנקיה הלך לאיבוד (לעיבוד)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1055437:
אני לא מצליח להבין איך השתיים הראשונות קשורות לשתיים האחרונות?

הילדים לא פרופורציונאלים
התאורה שם לא היגיונית בכלל
ומשהו מהקסם ומאווירה הנקיה הלך לאיבוד (לעיבוד)

התאורה בבסיסה הגיונית...ואף הרבה יותר מוצלחת מהקודמת (שמש+מפת HDRI) רק שלטובת העיבוד הוספתי מפת צל להדגשת נוספת של ההצללות שייתן קונטרסט חזק ובגלל בעייה טכנית זמנית זה היה תהליך לא מדוייק (מספטמבר זה ייפתר :))) . בכל מקרה הוספתי קצת אפקטים עדינים לטובת אווירה .....לפעמים בהדמיות האווירה היא קודמת לחוקי תאורה פיזיקליים. לגבי הילדים, אכן צודק....בד"כ אני יוצר שכבת "בובות" עם קנה מידה ע"ג המודל שייתן לי סקייל..הפעם הזמן דחק בי....ואני טעיתי בסקייל.
הכל פוטושופ? ממש לא.....נגיד 70% תלת 30% פוסט...בערך.....

• הוסף לסימניות
כמה דברים שישפרו לך את ההדמיה במיידית, שים פופורציות לדמויות זה ממש מוריד את הרמה של ההדמיה.
את הדשא בתמונה הראשונה תשים עם פרספקטיבה זה אומר כך, הקטע הרחוק קטן יותר ומכווץ יותר כלפי פנים, כרגע זה נראה שיש שם עליה וזה ממש לא כך לפי ההדמיית הקליי.

אני יודע שזה מרגיז לשמוע בקשר לפרספקטיבה בגלל שאנשי התלת כבר יודעים את זה, אני אומר את זה שוב כי אמרת שהדשא בפוסט ומפה כנראה מתחילה הבעיה.

ההדמיות ממש טובות ועם פוטנציאל ענק, כרגע יש בלגן לא ברור בעיניים אני חושב שזה עניין של פופורציות.
ההדמיה עצמה מעולה והתאורה טובה.

• הוסף לסימניות
שכחתי לציין הדמויות מסונוורות מאוד ביחס לתמונה זה גם מפריע להשתלבות שלהם.

• הוסף לסימניות
תודה על כל ההערות......אולי יש המשך על פרוייקט דומה....אנסה כבר שם לתקן את הבאגים. :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1055447:
כמה דברים שישפרו לך את ההדמיה במיידית, שים פופורציות לדמויות זה ממש מוריד את הרמה של ההדמיה.
את הדשא בתמונה הראשונה תשים עם פרספקטיבה זה אומר כך, הקטע הרחוק קטן יותר ומכווץ יותר כלפי פנים, כרגע זה נראה שיש שם עליה וזה ממש לא כך לפי ההדמיית הקליי.

אני יודע שזה מרגיז לשמוע בקשר לפרספקטיבה בגלל שאנשי התלת כבר יודעים את זה, אני אומר את זה שוב כי אמרת שהדשא בפוסט ומפה כנראה מתחילה הבעיה.

ההדמיות ממש טובות ועם פוטנציאל ענק, כרגע יש בלגן לא ברור בעיניים אני חושב שזה עניין של פופורציות.
ההדמיה עצמה מעולה והתאורה טובה.

אה...לגבי העלייה בדשא.....אז הלקוח שינה דברים מאז המבטים הראשונים והוא ביקש ממני להקצין את הגבעה בדשא......אז דווקא זה מכוון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pilgonico;1055446:
התאורה בבסיסה הגיונית...ואף הרבה יותר מוצלחת מהקודמת (שמש+מפת HDRI) רק שלטובת העיבוד הוספתי מפת צל להדגשת נוספת של ההצללות שייתן קונטרסט חזק ובגלל בעייה טכנית זמנית זה היה תהליך לא מדוייק (מספטמבר זה ייפתר :))) . בכל מקרה הוספתי קצת אפקטים עדינים לטובת אווירה .....לפעמים בהדמיות האווירה היא קודמת לחוקי תאורה פיזיקליים. לגבי הילדים, אכן צודק....בד"כ אני יוצר שכבת "בובות" עם קנה מידה ע"ג המודל שייתן לי סקייל..הפעם הזמן דחק בי....ואני טעיתי בסקייל.
הכל פוטושופ? ממש לא.....נגיד 70% תלת 30% פוסט...בערך.....

התאורה של ההדמיה (התמונה) נכונה וטובה
הדמויות נראות כאילו נגזרו מסצנות שונות ותאורות שונות
אין דמות אחת שיש לה את התאורה של התמונה

צר לי
(אני נודניק בסיפור הזה... תתכונן :D )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1055469:
התאורה של ההדמיה (התמונה) נכונה וטובה
הדמויות נראות כאילו נגזרו מסצנות שונות ותאורות שונות
אין דמות אחת שיש לה את התאורה של התמונה

צר לי
(אני נודניק בסיפור הזה... תתכונן :D )
בסדר.....אתה לא מחדש הרבה....זו בעייה ידועה....
מצד אחד אני צריך להכניס דמויות שמבחינת הפעילות מתאימה...אבל אז גם כדאי שהתאורה תתאים...בקיצור....לא פשוט. יהיו שיפורים בהמשך....אני לא נח בנושא הזה האמן לי .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....