נכתב ע"י pilgonico;1055175:תודה על ההערות.
לגבי הדשא, אז הוא נעשה בפוסט....עוד לא השתכנעתי שצריך לבזבז שעות רבות של סידור דשא בתלת מימד. וגם מפאת כובד הסצנה העדפתי לעשות את הדשא בפוסט.
נכתב ע"י tamiro;1055437:אני לא מצליח להבין איך השתיים הראשונות קשורות לשתיים האחרונות?
הילדים לא פרופורציונאלים
התאורה שם לא היגיונית בכלל
ומשהו מהקסם ומאווירה הנקיה הלך לאיבוד (לעיבוד)
נכתב ע"י trew;1055447:כמה דברים שישפרו לך את ההדמיה במיידית, שים פופורציות לדמויות זה ממש מוריד את הרמה של ההדמיה.
את הדשא בתמונה הראשונה תשים עם פרספקטיבה זה אומר כך, הקטע הרחוק קטן יותר ומכווץ יותר כלפי פנים, כרגע זה נראה שיש שם עליה וזה ממש לא כך לפי ההדמיית הקליי.
אני יודע שזה מרגיז לשמוע בקשר לפרספקטיבה בגלל שאנשי התלת כבר יודעים את זה, אני אומר את זה שוב כי אמרת שהדשא בפוסט ומפה כנראה מתחילה הבעיה.
ההדמיות ממש טובות ועם פוטנציאל ענק, כרגע יש בלגן לא ברור בעיניים אני חושב שזה עניין של פופורציות.
ההדמיה עצמה מעולה והתאורה טובה.
נכתב ע"י pilgonico;1055446:התאורה בבסיסה הגיונית...ואף הרבה יותר מוצלחת מהקודמת (שמש+מפת HDRI) רק שלטובת העיבוד הוספתי מפת צל להדגשת נוספת של ההצללות שייתן קונטרסט חזק ובגלל בעייה טכנית זמנית זה היה תהליך לא מדוייק (מספטמבר זה ייפתר)) . בכל מקרה הוספתי קצת אפקטים עדינים לטובת אווירה .....לפעמים בהדמיות האווירה היא קודמת לחוקי תאורה פיזיקליים. לגבי הילדים, אכן צודק....בד"כ אני יוצר שכבת "בובות" עם קנה מידה ע"ג המודל שייתן לי סקייל..הפעם הזמן דחק בי....ואני טעיתי בסקייל.
הכל פוטושופ? ממש לא.....נגיד 70% תלת 30% פוסט...בערך.....
בסדר.....אתה לא מחדש הרבה....זו בעייה ידועה....נכתב ע"י tamiro;1055469:התאורה של ההדמיה (התמונה) נכונה וטובה
הדמויות נראות כאילו נגזרו מסצנות שונות ותאורות שונות
אין דמות אחת שיש לה את התאורה של התמונה
צר לי
(אני נודניק בסיפור הזה... תתכונן)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים