- הוסף לסימניות
זהו כנראה שהמושגים שלי גבוהים מידי, אמא שלי גננת כבר 25 שנה, אבל גננת מדהימה ששואבת ילדים מכל קצוות העיר, אני לא חולמת להשוות אליה, אבל לפות מינימום של איכפתיות.
נכתב ע"י pessi&chani;595210:תגידו רק אני ביקורתית כ"כ בנושא גנים?, הבן שלי לומד בגן, וזה נראה שרוב ההורים מרוצים, שלוים ורגועים, אמנם הגננת נחמדה ורגועה אך כמו שיהא רגועה כך מידת ההשקעה שלה, אני מרגישה שהיא לא מספיק משקיעה, לא מספיק נותנת את הלב, לא מסיק מתלהבת, כאילו עובדת כדי לצאת ידי חובה ולהרוויח נקי את הכסף, לא מעצבן?!
דוג' קטנות - מתחילת שנה לא קיבלתי שום דף של שמות הילדים (גילאי שנתיים שלש), אף פעם לא תגיד לי את מס' הילדים, הדלת תמיד נעולה וכשאני רוצה להכנס מעט פנימה אני מרגישה שפשעתי, אין ום תמונות על הקירות, מסיבת סוף שנה הילדים לא קיבלו אפילו תמונה אחת!, בשעה שהמנגנת נמצאת הגננת יוצאת מהחדר, (חצי שעה של חופש), אין תאום בין הנושא בגן לנושא המנגנת, אין יותר משיר אחד עלוב בדף קשר.
בקיצור...., הילד נהנה (לא מתלהב) ללכת לגן, אבל אני מעט מאוכזבת, השאלה אם שנה הבאה לשלוח לשם גם את הבת?
תגידו זה נכון שהורים שולחים לגן ולא מתעניינים ולא מראים שום אכפתיות, כולם "מאוד מרוצים"???
אז מי הבעייתי פה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים