את לא חייבת לממן. תדרשי את זה מהם, רק קחי בחשבון שיש כל מיני מורות....מקפיצה
הבן שלי כעת לומד בגן שפה (גן מכינה)
ודורשים מאיתנו ההורים לממן לימודי קריאה (360 ש"ח לחודש)
מישהי יכולה להסביר לי למה ההורים צריכים לשלם את זה?
הם לא מקבלים תקציבים גם בשביל זה?
ואם זה אכן לא חוקי, אפשר לעשות עם זה משהו?
באמת?! כי גם הוא בסולםמוזר, הבן שלי היה בסולם- ולא דרשו כלום, היתה מורת קריאה מצוינת ולמד בקלות מאד לקרוא
ככה היה גם אצלנו באחת השנים (יש לנו היסטוריה ארוכה בגני שפה) וזה לא הלך. הגננת הייתה עמוסה, הגן היה מאד מורכב ומאתגר ובאמצע השנה הכניסו מישהי חיצונית שפעמיים בשבוע ישבה עם הילדים פרטני ונתנה הנחיות לסייעת להמשך תרגול בכל יום.בגני עירייה אין מורה פרטית,
מלמדים את הילדים לפי הרמה שלהם.
ככה היה גם אצלנו באחת השנים (יש לנו היסטוריה ארוכה בגני שפה) וזה לא הלך. הגננת הייתה עמוסה, הגן היה מאד מורכב ומאתגר ובאמצע השנה הכניסו מישהי חיצונית שפעמיים בשבוע ישבה עם הילדים פרטני ונתנה הנחיות לסייעת להמשך תרגול בכל יום.
(לא שאני חושבת שכל הכסף הלך למורה...)
כבר כתבתי למעלה שהעמותה אומרים שזה תרומה.בתשלום?
זה ממש לא בסדר,
זה תפקיד של הגננת ואם היא לא מספיקה שתסתדר.
כבר כתבתי למעלה שהעמותה אומרים שזה תרומה.
מה זה שתסתדר? היא לא מסתדרת! היו לה ילדים ממש מורכבים שהיא לא הגיעה לזה מספיק ביסודיות.
וגם כשהגננת עשתה את זה הם גבו את 'התרומה' לפחות ככה באמת זה יסודי.
לא הבנתי ואם זה גן שפה של סולם, הם לא חייבים לתת מורת קריאה פרטנית?חשבתי שמדובר על גן עירייה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים