עזרה גנבים

• הוסף לסימניות
טוב אז היה לי סיפור דומה.,.
ראיתי ביד שתיים מודעה על יויו חדשה באריזה באלף ש"ח והיתה מצורפת תמונה של האריזה עם התווית של יויו בייבי זן
התקשרתי לפל' ושאלתי למה היא מוכרת ואמרה שקיבלה מתנה ועבר שנה ולא השתמשה ולכן מוכרת אך אין אחריות מאותה סיבה...
האישה אף שלחה את בעלה להביא לי אותה עד הבית...
באתי איתה לחנות של מוצרי תינוקות שם נאמר לי שמאה אחוז זה לא יויו מקורי אלא זיוף על אף שעל העגלה יש את שם המותג יויו ביביזן.
בדף המצורף לעגלה היה כתוב יויו ביביזן- יבוא מקביל מה זה אומר זה אכן חיקוי או מקורי?
יש לי מס' סידורי והעובדה באמת בלבלה את המוכר הנ"ל אך הוא טוען בכל תוקף שהקרטון קצת שונה וכן הפלסטיק של הגב חלש יותר.
אני ממש מבולבלת כי על כל החלקים יש תווית יויו ביביזן
שתי ההבדלים היחידים שביינתים מצאתי:
הסיומת של החוט שבו מרימים ומורידים את המושב ביויו שאני רואה ברחובות היא לולאה ואצלי אין.
דבר שני ביויו יש משתי הצדדים מן עיגול שעליו מוטבע הסמל של ביביזן כשלי אין
יש מישהו שיש לו יויו מקורי וגם לו אין את הדברים האלו?
‏‏לכידה.JPG

• הוסף לסימניות
אם הנת
מי אמר שאסור לפנות לתביעות קטנות? שאלתם רב?

על סמך מה אתה רושם את זה?
נכון , אם הנתבע הוא חילוני מותר ללכת לבית משפט - בדוק !
חילוני לא יבוא לבית דין , הוא לא מכיר במוסד הזה

• הוסף לסימניות
?
במחילה, זה לא כזה ברור.
וכיון שכאן זה לא במה לנידונים ודיונים הלכתיים, בודאי לא עם חכמי וחכמות הפורום נשאיר את זה לרבנים.

• הוסף לסימניות
?
במחילה, זה לא כזה ברור.
וכיון שכאן זה לא במה לנידונים ודיונים הלכתיים, בודאי לא עם חכמי וחכמות הפורום נשאיר את זה לרבנים.
מסכימה לגמרי
לא אוהבת אשכולות עם תגובות ודעות בענינים הלכתיים , כל אחד ינהג כמנהג רבותיו ,
ואלה ואלה דברי אלוקים חיים

• הוסף לסימניות
אם הנת

חילוני לא יבוא לבית דין , הוא לא מכיר במוסד הזה
אולי תביא אסמכתאות? מראי מקומות?
סתם להצהיר "בדוק" בגלל שכועסים זה לא אמין

• הוסף לסימניות
האם משהו הצליח להחזיר את העגלה/לתובע אותו?

אשמח לדבר אתכם באישי/ בטלפון 0548471389

תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
איימתי לפנות אליו לפנות לחברת יויו, אבל לא אכפת לו "כי כתוב במודעה דגם יויו ולא יויו
זה אפילו לא בדיחה, הטיעון הזה.
הבחור כנראה עובד בשיטת מצליח, ובינתיים זה מצליח לו לא רע. ההוא יר"ש, להיא אין כח למריבות, והשלישי מעדיף לוותר וזהו.
אם מישהו יילך עד הסוף אין לו סיכוי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה