- הוסף לסימניות
- #1,161
נכתב ע"י חני 100;1186015:הזכיר לי משהו ישן:
ריקי: תראו איזה חגיגית אני!
אלי: ותראו אותי איזה חגיג!
ואני שמעתי פעם מילד: אני מחוגג
נכתב ע"י חני 100;1186015:הזכיר לי משהו ישן:
ריקי: תראו איזה חגיגית אני!
אלי: ותראו אותי איזה חגיג!
הזכרת לי נשכחות...נכתב ע"י efrat6;1186434:בן רבע לשלוש רואה ברחוב אדם מבוגר עם קוקו,
"מה, אמא, הוא עוד לא בן שלוש???!![]()
כאשר אחד מבני היה כבן 5 חיכינו לתורנו בחדר המתנה של סניף מרכזי של קופ"ח (לא באיזור חרדי). ישב והמתין שם גבר חילוני קרח למשעי וגם מגולח למשעי. שאל בני: אין לו שערות וזקן כי הוא לא שותה מההבדלה?נכתב ע"י efrat6;1186434:בן רבע לשלוש רואה ברחוב אדם מבוגר עם קוקו,
"מה, אמא, הוא עוד לא בן שלוש???!![]()
נכתב ע"י רעות כהנא;1189455:בן 4: היה לו אפטות בפה,
בעלי לקח אותו לדיר עיזים שישפריצו חלב עיזים ישירות אל הפה.
בן הארבע התחיל לבכות שהוא לא מוכן בשום אופן,
נסו לשכנע אותו, והקטן הסביר שהוא לא רוצה כי
החלב של העז לא מפוסטר ויכול להיות בזה חידקים...
נכתב ע"י רעות כהנא;1189455:בן 4: היה לו אפטות בפה,
בעלי לקח אותו לדיר עיזים שישפריצו חלב עיזים ישירות אל הפה.
בן הארבע התחיל לבכות שהוא לא מוכן בשום אופן,
נסו לשכנע אותו, והקטן הסביר שהוא לא רוצה כי
החלב של העז לא מפוסטר ויכול להיות בזה חידקים...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים