כשהבן שלי בן פחות מ-3 שאל אותי -נכתב ע"י 23;1201970:בני בן השלש כעס עלי ואמר :אני לא חבר שלך!
טוב אמרתי לו אז גם אני לא ואני חבירה רק של אבא!
לא הוא צעק. אני כבר תפסתי להיות חבר שלו את לא יכולה.
פומביפוביה אצל ילדים..נכתב ע"י נוי;1201956:הוא הביט בי חזרה בחרדה:"אוי לא, אימא, את לא כותבת את זה בשום עיתון!"
נכתב ע"י מוסיקה;1202301:נסעתי פעם באוטובוס ומאחורי יושבת ילדה קטנה, עם אביה. האוטובוס חלף על פני גדר שעליו היתה מרוססת כתובת גרפיטי: "נ-נח-נחמ-נחמן מאומן".
הילדה ככל הנראה ידעה כבר לקרוא, ושאלה:
אבא מה זה?
עונה אביה: זה מדבר על ר' נחמן מברסלב.
שואלת הילדה בתמימות: אה, זה בגלל שהוא היה מגמגם?
נכתב ע"י טקסט;1202721:'אבא, נכון בפורים אוכלים "אוזניה המן"...'
נכתב ע"י מאה;1202759:ועוד אחד (כמחאה על האשכול שנעלם)
הנער בן השמונה עושה סלט רפואי ומסביר לאחותו:
"פריצת דיסקית זה כשכל הכדוריות הלבנות בורחות מהגב"...
נכתב ע"י pr;1202764:חחח
אחד החזקים ביותר!!!
הוצאת לי את המילים מהמקלדת!נכתב ע"י RacheliArt;1202767:אביגדור מחכה רק לזה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים