גננות - שגיאות הבנה אצל ילדים

טרי מעכשיו:)
הבן שלי בן 4 החליט שהוא חייב לעזור לי לנקות לפסח! ואני אמרתי לו לא!!! אז הוא עונה לי, "טוב אני לא יהיה יותר הבן שלך" לא עשיתי מזה עסק, כאילו לא שמעתי...
אחרי כמה דקות בדדות לקחתי לעצמי כוס מים מבקבוק. ואני שאלת אותו- אתה רוצה גם? הוא עונה לי כן...
נתתי לו כוס מים, והוא מסתכל על זה כמה שניות, ושואל אותי - אמא שמת בזה משהו? עניתי לו "לא! למה אתה שואל"? הוא אומר לי "את בטוחה? לא שמת בזה סם"? אמרתי לו מההההההה? למה נראה לך????? הוא עונה- כי אמרתי לך שאני כבר לא רוצה להיות הבן שלך....

נכתב ע"י נ פלוס;1233878:
טרי מעכשיו:)
הבן שלי בן 4 החליט שהוא חייב לעזור לי לנקות לפסח! ואני אמרתי לו לא!!! אז הוא עונה לי, "טוב אני לא יהיה יותר הבן שלך" לא עשיתי מזה עסק, כאילו לא שמעתי...
אחרי כמה דקות בדדות לקחתי לעצמי כוס מים מבקבוק. ואני שאלת אותו- אתה רוצה גם? הוא עונה לי כן...
נתתי לו כוס מים, והוא מסתכל על זה כמה שניות, ושואל אותי - אמא שמת בזה משהו? עניתי לו "לא! למה אתה שואל"? הוא אומר לי "את בטוחה? לא שמת בזה סם"? אמרתי לו מההההההה? למה נראה לך????? הוא עונה- כי אמרתי לך שאני כבר לא רוצה להיות הבן שלך....

אמאאא, מאיפה זה בא לו?! קרא ספרי מתח??....

בכל פעם שמתקרב חג פסח אני נזכרת איך הבן שלי שר:
"עבדים היינו, היינו- עתה בבית חולים... בבית חולים!"
:D:D

מישו יכול להסביר לי למה התכוון הילדון בן הארבע כשהסביר בקול בוטח:
"האיש שבתוך המזגן של הציפורים הוא בלי רגליים"

נעמה (4.5) מפזזת "עבדים היינו... עתה בני חורים, בני חורים"..
פתאום היא נעצרת - חורים? מה הקשר בכלל??? :D

אמא: תאספי את המשחקים
רבקי: לא רוצה
אמא: לא אומרים ככה לאמא, אומרים :בשמחה אמא
רבקי: בשמחה אמא אני לא רוצה...
:p:p:p

שהשכבתי את ביתי בת ה2.4 לישון הערב.
הראתי לה שאני מכבה את האור בחדר אבל במסדרון השארנו אור.
היא נשכבת במיטה ואומרת
"אמא, עכשיו לכבות את העיניים?"

נכתב ע"י אמאשל2;1234059:
היא נשכבת במיטה ואומרת

ואצלנו מכבים את השמש.
(בשעון קיץ כשהולכים לישון ובחוץ עדין, אנחנו סוגרים תריסים כדי להחשיך...)

חני

נכתב ע"י אמאשל2;1234059:
היא נשכבת במיטה ואומרת

כשבתי היתה בת שנתיים וחצי היא בקשה: "אמא, תדליקי את החושך".

יש כלי עבודה, יש כלי מטבח ויש כלי מוביל (פליימוביל)

חגי משתף אותנו בתובנות שלו-מהו פקק בכביש:
"אם מישהו נוסע בכביש של בני ברק ופתאום הוא מגיע לכביש של ירושלים-זה פקק!"
(בן 4.5)

הכנתי למנה אחרונה עוגת זברה של קארין גורן רק מריצ' פרווה. בת ה4 שואלת:
אמא. נכון זברה זו חיה אסורה באכילה? עניתי- נכון. והיא ברצינות: אז אמא, למה אנחנו אוכלים את הזברה?

נכתב ע"י ארי בראון;1233847:
המעניין זה שהיא הצליחה לבטא את זה...

לקח לה זמן של ניסוי הגיה. אבל זו היתה התוצאה. (אחרי זה כשזה עדין לא הסתדר לה, הסברתי לה שזה לא קשור לחג..)

הבת שלי שרה:
שבכל הלילות אנו אוכלים חלות ומצה
זה יצא לה בטעות, אבל היא נהנתה מהרעיון והמשיכה על אותו מסלול
שבכל הלילות אנו אוכלים, שקדי מרק.. :)

בן הכמעט שלוש רואה תמונה של חתונת הוריו:
"זה יעלי, זה תמי וזה אמא שהתחפשה לכלה.."

הילדים משחקים במגרש המשחקים הגדול והמאתגר:
"חמוד בא צריך ללכת"
מטפס במרץ בסולם: "עכשיו פעם אחרונה"
עולה כמה שלבים ומכווץ את פניו במחשבה: "ואח"כ פעם אחרון..":p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה