נכתב ע"י קופיריטרית;861153:דוקא אני אף פעם לא מוצאת שם וניסיתי הרבה...
לא ראיתי מבחר ולא דגמים מי יודע מה...
נכתב ע"י מילה בסלע;861157:רגע רגע...
עכשיו אני רואה שדברת דווקא על גרביונים - - -
וכן אפשר למצוא טייצים מדהימים בפרוטות.
נכתב ע"י סטודנטית;861155:בשביל הצניעות
סתם, פשוט קניתי לה שמלת סריג מאד יפה, אז אני צריכה גרביון בשבילה.....עם גרביים יהיה לה קר בחורף!
נכתב ע"י סטודנטית;861163:זהו, כל העניין שאני מחפשת גרביון יפה וחגיגי בצבע שמנת!!!
נכתב ע"י מילה בסלע;861168:אז טייצ בצבע תואם זו החלופה הכי יפה! גרביון עלול להיראות מסורבל ו'כבד'... מעל הטייצ גורבת גרב קטנה מדוגמת. יכול להיראות מתוק מדבש!
נכתב ע"י קופיריטרית;861171:למה, יש לה טוניקה...?
נכתב ע"י סטודנטית;861172:תודה על הרעיון!
מקווה שאמצא טייץ לרגליים הקטנטנות והרזות שלה......
נכתב ע"י סטודנטית;861173:סוג של.....
שמלת סריג יפייפיה!
נכתב ע"י קופיריטרית;861181:מאיפה? אם מותר לשאול...
פשוט נולדה לי בת אחרי בנים, אז זה ממש מעסיק אותי...
תגידי, אולי היינו יחד באם וילד?![]()
נכתב ע"י מילה בסלע;861179:חח
לבן שלי השגתי טייץ בגיל 5 חודשים לתחפושת גמד
יש בדולי-בול מכירה בבני ברק, יקר פחד אבל עכשיו סופעונה שם ואפשר להשיג ב10-20 ש"ח. (בפעם האחרונה שהייתי היה בהרבה צבעים.)
אה! היום ראיתי גם בבזאר לב העיר. רק לא זוכרת איזה צבעים יש. 25 ש"ח.
נכתב ע"י סטודנטית;861184:גם אצלי זו בת אחרי שני בנים, ולכן ההתרגשות וההתעסקות המרובה בגרביונים
לא הייתי באם וילד..........
את השמלה קניתי מפוקס, אם תרצי אשלח לך תמונה
נכתב ע"י סטודנטית;861185:מה זה דולי בול? איפה זה?
אני לא בני ברקית אבל מגיעה לשם בע"ה ביום ראשון......
נכתב ע"י מילה בסלע;861192:דולי בול - עזרא 11 קומה -1 שעות פתיחה: 11-2 בצהריים
8-10 בערב אם אני לא טועה............. לגבי הערב...![]()
טל. 03-6742692
ויזה וצ'קים להשאיר בבית....... חנות כובשת, אין מה לומר.
זה משם, למשל:
נכתב ע"י יונה יונה;861209:מי קונה בדולי בול טייצים?
נפלתם על הראש?
איך יכול להיות שקנית את השמלה בפוקס ולא ראית שם טייצים?
יש שם טייצים במבחר צבעים מגיל 0
(ואגב, עדיין לא הבנתי איך רצית גרביונים אלגנטיות ופשוטות כאחד.....)
נכתב ע"י יונה יונה;861209:מי קונה בדולי בול טייצים?
נפלתם על הראש?
איך יכול להיות שקנית את השמלה בפוקס ולא ראית שם טייצים?
יש שם טייצים במבחר צבעים מגיל 0
(ואגב, עדיין לא הבנתי איך רצית גרביונים אלגנטיות ופשוטות כאחד.....)
נכתב ע"י יונה יונה;861222:טוב טוב.....לא נריב.....
עוד מעט כיפור
מחילה מחילה מחילה![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים