- הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;861227:לגבי האלגנטיות והפשוטות, הסברתי קודם שהתכוונתי גם וגם!
לחפור? או לא לחפור?
אלגנטי לא יכול להיות פשוט.
או שאני לא יודעת עברית.
נכתב ע"י סטודנטית;861227:לגבי האלגנטיות והפשוטות, הסברתי קודם שהתכוונתי גם וגם!
נכתב ע"י יונה יונה;861235:לחפור? או לא לחפור?
או שאני לא יודעת עברית.![]()
מה שאת אומרת.נכתב ע"י מילה בסלע;861241:לא לחפור...![]()
נכתב ע"י יונה יונה;861235:לחפור? או לא לחפור?
או שאני לא יודעת עברית.![]()
נכתב ע"י תקוה;861237:בבזר לב העיר והחנויות שממול
הייתי שם אתמול גרביונים לשבת מדוגמים מגיל 00
טייצים בכל הגוונים מגיל ניו בורן
וליד החנויות האלו ברחוב רש'י די קרוב לרבי עקיבא יש חנות שנפתחה לא מזמן מחירים זולים ובגדים איכותיים . לדוג: חולצה וחצאית בגווני סגול לבן חצאית מסטן מבריק 20 כל הסט. עליוניות סריג, חולצות פוטר ב9 שקל. שווה ללכת ולקטוף.
בהצלחה
נכתב ע"י סטודנטית;861254:את יכולה לחפור, אם יש לך זמן ביום חמישי
התכוונתי גם וגם ב-2 זוגוות!!!!
עברית את יודעת מצויין!![]()
נכתב ע"י סטודנטית;861256:תודה!
איך קוראים לחנות ברח' רש"י?
נכתב ע"י קופיריטרית;861246:אואוו...
איזה אשכול ארוך...
'כולו' גרביונים...
יש דיאטה מיוחדת שאוכלת גרביונים.מישהו שמע עליה?נכתב ע"י Bיוטי;861336:כשהבת שלך תגדל בעז"ה את תראי שגרביונים זה לא "כולו", צריך משכנתא נוספת בשביל לממן אותן, וקבוע הגרביונים הכי יקרות נקרעות הכי מהר..
אז תתחילי לחסוך..
גמח"ט!
נכתב ע"י סולו;861342:יש דיאטה מיוחדת שאוכלת גרביונים.מישהו שמע עליה?
אגב סקרים מראים שאורך החיים של זוג גרביונים לא עולה על שלושה שבועות.
!
לתשומת לב...
נכתב ע"י סולו;861342:אגב סקרים מראים שאורך החיים של זוג גרביונים לא עולה על שלושה שבועות.
!
לתשומת לב...
תמיד יש כאלו שמצפצפים על סטטיסטיקותנכתב ע"י תקוה;861379:מוזר. אצלי זה מחזיק מעונה לעונה
אולי תלוי באיזה גיל..
נכתב ע"י מילה בסלע;861179:חח
לבן שלי השגתי טייץ בגיל 5 חודשים לתחפושת גמד
יש בדולי-בול מכירה בבני ברק, יקר פחד אבל עכשיו סופעונה שם ואפשר להשיג ב10-20 ש"ח. (בפעם האחרונה שהייתי היה בהרבה צבעים.)
אה! היום ראיתי גם בבזאר לב העיר. רק לא זוכרת איזה צבעים יש. 25 ש"ח.
נכתב ע"י יונה יונה;861209:מי קונה בדולי בול טייצים?
נפלתם על הראש?
נכתב ע"י pr;862661:רגע רגע!
רק כדי להבין!
'יקר פחד' ו'נפלנו על הראש' לקנות שם טייצים,
ואני קוראת נכון שבסופעונה 10-20 ש"ח, או שהכוונה 100-200?
כי במחיר הראשון אני בהחלט אשמח ללכת לשם!
נכתב ע"י pr;862661:רגע רגע!
רק כדי להבין!
'יקר פחד' ו'נפלנו על הראש' לקנות שם טייצים,
ואני קוראת נכון שבסופעונה 10-20 ש"ח, או שהכוונה 100-200?
כי במחיר הראשון אני בהחלט אשמח ללכת לשם!
נכתב ע"י סטודנטית;862760:אם כבר קפץ האשכול, אז הייתי היום בבני ברק וחיפשתי בכל החנויות שהוזכרו פה באשכול (פרט לדולי בולי) וחנויות נוספות, ובשום חנות לא מצאתי טייץ בצבע קרם/ שמנתחנות אחת אמרה שיגיע אחרי יום כיפור, אבל אני לא יגיע לבני ברק......
![]()
נכתב ע"י מילה בסלע;862960:לקנות לך?
מצידי בשמחה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים