כללי גרפים, אינדי', אילוס' ושאר ירקות, עזרה דחופה

• הוסף לסימניות
שלום לתותחי אינדי' ואילוס'
יש לי בעיה שאני מייגעת את מוחי ולא מצליחה להבין את הפתרון.
אני מעצבת ספר 2 צבעים, שמשולבים בו גרפים. את הגרפים עיצבתי באילוס' וצבעתי בפנטון ושחור, כשאני מעבירה את הגרפים לאינדי' אני רואה את הצבע הנכון, ובאילוס' וPDF הגרפים נראים רק בגווני אפור. וכשאני מייצאת את קובץ אינדזיין לPDF הוא מופיע באפור בלבד.
מצרפת צילומי מסך להבהרת העניין (עליון - PDF, תחתון - אינדי')

אנא פתרון? מישהו?
תודה רבה

קבצים מצורפים

• גרפים.png
    KB 872 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע?

• הוסף לסימניות
קשה לאמר מה הבעיה כשאין לי את הקובץ לבדיקה. אבל בדיוק בגלל בעיות כאלו ההמלצה בעבודת שני צבעים היא לעבוד על שני צבעים מתוך צבעי הפרוצס.
כלומר, הפכי את הפנטון לצבע צ'יאן, למשל, ולא כצבע ספוט. בדקי שבאמת הפרדת הצבעים נכונה ב-Separation preiview ושאין צבע בגלופות האחרות.
מעבר אלמנטים בין האילוס לאידיזיין מועד לפורענות בעבודות שני צבעים.

• הוסף לסימניות
אולי להבא זה פתרון טוב אבל כרגע, זה ספר של מעל 500 עמ' והכל מוכן כבר ב2 צבעים אז אני מחפשת פתרון לבעיה הזאת.

• הוסף לסימניות
ייתכן שהבעיה בייצוא. להגדיר יצוא נכון של הצבעים - כמו בכל קובץ רגיל

• הוסף לסימניות
אולי משתנה מ cmyk ל rgb ביצוא?

• הוסף לסימניות
הבעיה נמצאת כבר באילוס' עצמו, כשאני צובעת כל חלק עוגה בפנטון באחוזים שונים, והוא מראה לי את זה אפור, למרות שבפלטת הצבעים הוא מראה את זה בפנטון הנכון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקהil;1122261:
הבעיה נמצאת כבר באילוס' עצמו, כשאני צובעת כל חלק עוגה בפנטון באחוזים שונים, והוא מראה לי את זה אפור, למרות שבפלטת הצבעים הוא מראה את זה בפנטון הנכון.
הגרף נעשה בתלת מימד של אילוס? יתכן וזה קשור לענין התלת מימד שהצבעים בו באמת נוטים לאפרוריות מסוימת.

• הוסף לסימניות
הגרף נעשה באמצעות כלי התרשימים, אין לו קשר עם התלת מימד.

תודה לכולם על המאמצים אך עדיין לא הגעתי לפתרון.
אם בכל זאת יש למישהו רעיון, אשמח מאוד.

• הוסף לסימניות
אם את משנה עכשיו את צבע הפנטון בחלון Swatches לצבע פרוצס צי'אן, מה קורה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל חסיד;1122957:
אם את משנה עכשיו את צבע הפנטון בחלון Swatches לצבע פרוצס צי'אן, מה קורה?

מקבל צבע ציאן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקהil;1122261:

זה דבר שקורה לפעמים באילוסטרייטור
מנסים להחליף צבע (במיוחד בגלגל הצבעים למעלה)
והוא מחליף בגרייסקל.
מה שעוזר הרבה פעמים זה פשוט להעתיק את האוביקט לקובץ חדש
או להכנס לתוך הצורה (דאבל קליק, לבודד את השכבה), לגזור ולהדביק מחדש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה