ממש זה מה שאני מחפש.
תנסו את זה, ענקייםממש זה מה שאני מחפש.
תודה על העזרה
אם מישהו מכיר עוד בדומה לזה, אשמח אם יעזור לי
תודה
אכן, תקשרתי בעבר איתם וזה פחות הסגנון (החסידי אמריקאי) שאני מחפש,תנסו את זה, ענקיים
![]()
תודה ענקית ששיתפת.תנסו את זה, ענקיים
![]()
חדש פה?תודה ענקית ששיתפת.
היה שווה להיכנס לאתר שלהם בשביל לראות ולדעת מי עומד מאחורי הקמפיין הענק, העוצמתי, והכל כך מיוחד בויז'ואל, של ארגון דרשו.
מקסים ביותר
pivotgroup.nyc
www.thepentagon.group
www.yankyperl.com
תודה רבה!!יש הרבה הרבה
Mango – Design Done Ripe
mangocreativeny.com
![]()
Fast, Fearless & Effective
We believe in doing it now and doing it well. Our way is to think deep, feel hard, and work fast. We give it everything, everything we've got. Your cause becomes ours, and we move mountains to transform your world.pivotgroup.nyc
![]()
GCNY Marketing
We partner with ambitious brands to create end-to-end, conversion-first experiences that impact with purpose, on purpose.gcnymarketing.com
Celebrand
This is Celebrand. We’re simplifiers. We’re idea-havers. We’re a branding agency — we find what makes you special and help others understand it.celebrand.com
![]()
It's Big, It's Bold, It's Pentagon
We're in the business of making your business other people's businesswww.thepentagon.group
![]()
Display — KayGroup
www.kaygroup.co
Work – Sky Media
skymediaco.co
![]()
![]()
Yanky Perl | Creative Director
Yanky Perl is a creative director and designer helping companies define, design and launch world-class brand identities, and digital products.www.yankyperl.com
Case Studies Archive - Ptex Group
ptexgroup.com
Discover Design Studio - Branding, Website & UI/UX
Discover Design Studio is one of the leading digital marketing agency based in Manchester, Branding, Website & UI/UX. We understand your needs and goals in order to collaborate with you to deliver all-in-one design solutions. Let's grow your business with us.discoverdesignstudio.com
לא הבנתי - איזה סוג אתה מחפשתודה רבה!!
סליחה שאני כזה...ישנם ברשימה ממש מהשורה הראשונה, אממה חלקם פחות רלוונטיים למה שחיפשתי ולו משום שאני מחפש משהו יותר בכיוון של גרפיקה יותר מגזרית / חסידית - שרק חלקם אכן עונים על ההגדרה הזאת - ואם יש לכם עוד מהסוג הזה אשמח מאוד - בכ"א ייש"כ על הרשימה, היא בוודאי תביא תועלת לכל מיני מעוניינים!
שאני מחפש משהו יותר בכיוון של גרפיקה יותר מגזרית / חסידית -
אולי תבדוק פה https://issuu.com/weeklylink.com זה אחד מהפרסום השבועו
כן1כזה?
potentialgroup.uk
לא מארה"ב זה לונדוןPotential – Marketing & Design
potentialgroup.uk
אכן, המודעה שצירפתי הייתה אכן מלונדון עיי"שלא מארה"ב זה לונדון
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //