- הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1273090:
תודה על ההדרכה.
שאלה קטנה את התמונה הראשונה שאני ממקם הוא מכניס לי בתוך המסגרת , את התמונה השניה הוא ממקם לי מחוץ למסגרת למה?
נכתב ע"י ahnh;1273120:תודה על ההדרכה.
שאלה קטנה את התמונה הראשונה שאני ממקם הוא מכניס לי בתוך המסגרת , את התמונה השניה הוא ממקם לי מחוץ למסגרת למה?
נכתב ע"י אסתר10;1273143:מכינים טקסט לפני כן?
הצלחתי רק את התמונות...
נכתב ע"י design08;1274158:על מה הזעקה??? עדיין לא שמעתי שבורסת היהלומים פתחה מחאה על תכשיטים נמכרים בהכל בשקל! ואם אתם גריפקאים מקצועיים למה אתם מתקוממים על קליינטים שבאים לחפש בדוכנים בשוק? מה אתם עושים שם בכלל?, זה נהנה וזה לא חסר.
נכתב ע"י SPOT;1274192:האמת שאפילו לא היה לי זמן לקרוא ולהגיב מרוב עומס פניות של גרפיקאיות !!!!!!!
פליז, כבר תיבת המייל שלי מפוצצת!!
ולכל המזדעקים, עד עכשיו עשיתי את זה בהרבה יותר זול והגרפיקאית פשוט ילדה...
בהצלחה לכולם!
נכתב ע"י יגואנה;1274337:כן, פה באשדוד יש חניות שעושות תמונות מחזור גרפיקה ב- 40 ש"ח
נכתב ע"י יגואנה;1274337:כן, פה באשדוד יש חניות שעושות תמונות מחזור גרפיקה ב- 40 ש"ח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים