כללי גרפיקאית??? כנסי!

• פותח הנושא SPOT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ahnh;1273120:
תודה על ההדרכה.
שאלה קטנה את התמונה הראשונה שאני ממקם הוא מכניס לי בתוך המסגרת , את התמונה השניה הוא ממקם לי מחוץ למסגרת למה?

צריך להכין את המסגרות בדף מסטר. אז, כשמקליקים עם הסמן בדף רגיל, אז מכניס את התמונה למסגרת.

כמובן שבאובייקטים בדף הסמטר צריך להגדיר את הגדרות ה-frame fitting.
(Object>Fitting>Frame fitting options).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1273143:
מכינים טקסט לפני כן?
הצלחתי רק את התמונות...

הטקסט שמופיע בסרטון זה caption, וזה פשוט שם הקובץ (רואים בסרטון איך בחרתי name).

• הוסף לסימניות
כבר לא רלוונטי

• הוסף לסימניות
נמצאה הפראיירית

• הוסף לסימניות
בטח זו שלקחה 100 ש"ח לעיצוב הגדה של פסח לכיתתה של רעיתי.....

• הוסף לסימניות
ואיך זה שנתת לרעיתך לבצע את המחדל הזה ולשלם 100 ש"ח לעיצוב הגדה?

שותפות לפשע? / או שני צדדים למטבע? (מחק את המיותר...)

בכל אופן אני חושבת שכמו בשל תחום יש את כל האופציות גרפיקאים מקצוענים על דאגה מקומכם שמור למבינים ויש כאלה!
ומי שלא יכול לשלם שילך למתחילים- למה לא?
על מה הזעקה??? עדיין לא שמעתי שבורסת היהלומים פתחה מחאה על תכשיטים נמכרים בהכל בשקל! ואם אתם גריפקאים מקצועיים למה אתם מתקוממים על קליינטים שבאים לחפש בדוכנים בשוק? מה אתם עושים שם בכלל?, זה נהנה וזה לא חסר.

• הוסף לסימניות
האמת שאפילו לא היה לי זמן לקרוא ולהגיב מרוב עומס פניות של גרפיקאיות !!!!!!!
פליז, כבר תיבת המייל שלי מפוצצת!!

ולכל המזדעקים, עד עכשיו עשיתי את זה בהרבה יותר זול והגרפיקאית פשוט ילדה...

בהצלחה לכולם!

• הוסף לסימניות
הם מזדעקים, כי הרבה מהם לא יודעים כמה זה פשוט וקל..
(יעידו כמות התודות על סרטון ההסבר: )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י design08;1274158:
על מה הזעקה??? עדיין לא שמעתי שבורסת היהלומים פתחה מחאה על תכשיטים נמכרים בהכל בשקל! ואם אתם גריפקאים מקצועיים למה אתם מתקוממים על קליינטים שבאים לחפש בדוכנים בשוק? מה אתם עושים שם בכלל?, זה נהנה וזה לא חסר.

כשהמודעה מתפרסמת במדור דרושים אין לי טענות, מישהי מחפשת עבודה זולה, מי שרוצה - שתיקח. אבל כשהפנייה מתפרסמת בפורום עיצוב גרפי, זה מבייש את המקצוע, וטבעי שגרפיקאים יתקוממו. אם נמשיך את הדוגמא, עדיין לא שמעתי שמישהו פרסם מודעה בבורסת היהלומים שהוא מחפש תכשיטים בשקל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SPOT;1274192:
האמת שאפילו לא היה לי זמן לקרוא ולהגיב מרוב עומס פניות של גרפיקאיות !!!!!!!
פליז, כבר תיבת המייל שלי מפוצצת!!

ולכל המזדעקים, עד עכשיו עשיתי את זה בהרבה יותר זול והגרפיקאית פשוט ילדה...

בהצלחה לכולם!

תגידי?
את מוכנה לחשוף כאן את מקבלת לשעת צילום ?
אם רק יעיזו לפתוח בפורום צילום
"דרושה צלמת במחיר זול..." את הצעקות שם ישמעו עד לפורום עיצוב גרפי ;)
מישהו יכול להסביר לי למה צלמת צריכה להרוויח לפחות 100 ש"ח לשעה
וגרפיקאית אמורה לקבל מקסימום מחיר מינימום לשעה ?

• הוסף לסימניות
זה מחיר טוב יחסית למחיר בשוק שלוקחים על תמונת מחזור

• הוסף לסימניות
כן, פה באשדוד יש חניות שעושות תמונות מחזור גרפיקה ב- 40 ש"ח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יגואנה;1274337:

וזה הבעיה, מורידים מחירים לרצפה ויש כאלה שלוקחות, אז למה לשלם יותר? יש לי חברה קלינאית והיא סיפרה לי שהם חתמו על עצומה של כל הקלינאיות, (בעקבות הקיצוצים שהיו במשרד החינוך על הטיפולים הפרא רפואיים,) שהן לא תעבודנה במחיר נמוך כמו שמציעים וכו'. וככה לא יוכלו לנצל אותן. אם כולן בדעה אחת והולכים ככוח חזק אז מחיר שוק נשאר מחיר שוק, אבל ברגע שאחת מתחילה להוריד ולהסכים לתנאים גרועים ואין אחריות ציבורית אז מתחילות הבעיות.
(ואני כותבת את זה בלי קשר לדרושה הנ"ל דווקא)

• הוסף לסימניות
לגבי מי שכתב שהעבודה קלה....
(אתה עוסק עם עבודות מהסוג הזה??? ועם גננות???
שעד שהם מוציאות מהתקציב שנתנו להם הם לא מוכנות להתפשר על כלום!
ושהעבודה תצא יותר טובה ממה שהם שילמו "שילמתי אז תני לי את ההכי טוב.." וכו')
אני עובדת עם גנים באלקנא,אנשים באמת ברמה של בורסה,והמחיר בהתאם..
מעניין כמה לקחו לך יותר זול??? בחברת האנשים שאני נמצאת המחיר הכי
מינימום היה 150 שח לעבודה לגרפיקאית מתחילה!

• הוסף לסימניות
אבל את צודקת!
פרנסה מלמעלה,ואם ישנם כאלה שמוכנים
זה לא עיניני...
סליחה!

• הוסף לסימניות
נכון, עבודה עם גננות היא עבודה קשה כי הן דורשות הרבה ורוצות לשלם מעט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יגואנה;1274337:

זה נורא יקר!
למה לא 20 ש"ח ? או 10 ?
הי, למה לא בחינם ?

---
חנויות זה משהו אחר, הם יכולים להרשות לעצמם לקחת מחירים נמוכים ולכסות את עצמם מהפיתוח וכו' אל תשכחו שגם הרמה של העבודה בהתאם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה