כללי גרפיקאית??? כנסי!

• פותח הנושא SPOT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לכן המחיר הזה הוא בחנויות שמפתחים תמונות ואז מרויחים על הפיתוח, אבל שכחתי לציין שלא מכינים גרפיקה פרטית לכל לקוחה אלא היא לוקחת גרפיקה קיימת ולתוכה משבצים לה את התמונות.
ואכן לגנים שיש להם הרבה כיתות והם עושים הרבה תמונות אכן מורידים להן אפילו פחות מה-40

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חויד;1274463:
זה נורא יקר!
למה לא 20 ש"ח ? או 10 ?
הי, למה לא בחינם ?

בחינם זה לא יהיה טוב, כי לא יהיה להן נעים לשגע גרפיקאית מתנדבת, אבל ב20 ש"ח כבר כן אפשר לדרוש....;)

• הוסף לסימניות
מה הבעיה שלכם? זה בדיוק כמו להכניס נתונים לטבלה! קופי פייסט! הרי יש תבנית קבועה ל-55 הגנים! צריך רק להכניס תמונות ושמות. באמת, כמהזמן זה לוקח? 60 ש"ח לשעה עבודה נראה לי שכר בכלל לא רע עבור גרפיקאית מתחילה שמחפשת לעבוד!
תפסיקו להתמסכן!

• הוסף לסימניות
60שח לגן, לא לשעה..(אם זה היה לשעה אולי גם אני שולחת קורות חיים)
ונראה לי שהרבה אנשים כאן פשוט לא עבדו עם גנים לתמונות סוף שנה
לפי התגובות...
זה לא תמונה לאלבום דיגיטלי,וזה ממש לא מסתיים ב COPY PAST...

• הוסף לסימניות
כנראה שאת לא יודעת לקרוא

נכתב ע"י moria6780;1274470:
מה הבעיה שלכם? זה בדיוק כמו להכניס נתונים לטבלה! קופי פייסט! הרי יש תבנית קבועה ל-55 הגנים! צריך רק להכניס תמונות ושמות. באמת, כמהזמן זה לוקח? 60 ש"ח לשעה עבודה נראה לי שכר בכלל לא רע עבור גרפיקאית מתחילה שמחפשת לעבוד!
תפסיקו להתמסכן!

לא כתוב 60 ש"ח לשעה, אלא 60 ש"ח לגן
שזה אומר נגיד והעבודה ההתחלתית תיקח חצי שעה
ואז שולחים להגהה ויש עוד כמה תיקונים מתקנים ושולחים ושוב ושוב ואז צריך לשלוח גמור וסופי
ואחרי כמה ימים הגננת מצלצלת שילדה אחת לא הגיעה ביום של הצילומים ואם את יכולה לעשות לה עוד אחד.
ובדיוק את בסופר עם מלא מצרכים בידיים או באמצע לבשל או כל דבר אחר וזה ממש דחוף לה כי המסיבה מחר ואת מבינה זה צריך להיות מודפס היום כי אני עוד צריכה לקשט את זה

עכשיו תכפילי את כל הנ"ל ב-55 פעם!!!!
ממש חתונה קטולית
והיו עוד מקרים שהגננת ביקשה תיקונים קוסמטיים או שינויים שהם יותר מדקה עבודה

אז קחו הכל בחשבון לפני שאתם כותבים דברים

• הוסף לסימניות
רק על ההתעסקות עם גננות צריך לקחת + 20% מהמחיר הרגיל.

• הוסף לסימניות
אי אפשר להעלות את המחיר כי אולי גננת אחת תרצה שינוי בעוד שבוע. אפשר מקסימום לסכם הכל בחוזה העבודה. נשמע לי ממש מגוחך שהמחיר צריך להיות יותר יקר כי אולי וכנראה יהיו שינויים באמצע הקניה בסופר... נו באמת, תעמידו כללים ואל תעלו את המחיר.
אין לי מושב במחירים המדויקים אבל צריכים להיות הוגנים. אם חנויות לוקחות 30% פחות אז בהחלט שזה אמור להיות מחיר סביר למי שמעונינת לקחת את העבודה. וכבר כתבו שהגרפיקה מוכנה למי שלא יודע לקרוא. מה שברור הוא שבכל פורום המשתתפים שומרים על רמת המחירים וצועקים על מי שמנסה להוריד...

• הוסף לסימניות
הפראייר כבר התחיל לעבוד... (כך POST כתבה קודם:) )
הכי חשוב גרפיקאים/יות :
לא להתפשר על העבודה הטובה והמיקצועית שלנו
ונמשיך לעודד פה בפורום לעמוד על שלנו
לא סתם למדנו ב 15'000 לימודים ומתמחים כל הזמן...
מגיע לנו מחיר מתאים!

• הוסף לסימניות
חבריה, אם תחשבו טיפהלה תראו שזה לא נורא בכלל.
יוצרים תבנית אחת- שלוקח ליצור אותה מקסימום שעה, שעה וחצי ,מקבלים עליה אישור ומתחילים להזרים תמונות ושמות (הרשימה מוקלדת)
הגהות? אם זה טעות של גרפיקאית בתמונה ובשם..

• הוסף לסימניות
חס וחלילה, לא להתפשר!
לקחת כמה שיותר, להוציא את המקסימום. אף אחד לא למד כלום חוץ מגרפיקאים, ונא לכבד אותם...
נו באמת, קחו כמה שאתם רוצים וחכו ללקוחות.

• הוסף לסימניות
כמו שלמכונאי של הכביסה תשלמי כמה שמגיע לו
בדיוק מהסיבה שלך אין שום מושג במכונת כביסה!
כך מגיע לגרפיקאים את המחיר הסביר שלהם...
ובהחלט יש את הלקוחות שמעדיפים ניסיון ויעילות...
ומבינים שעל מקצועיות משלמים יותר!

• הוסף לסימניות
לקוחות מתחלקים לכמה קטגוריות.
בין קטגוריות יש קטגוריה של גננות-וזה סוג אחר של לקוחות.
זה סוג של לקוחות שלא משלמים מהכיס הפרטי שלהם.
יש להן תקציב - ועליהן לדווח על כל הוצאה.
בתור גרפיקאית-לא הייתי מתעסקת עם גננות.
סוף מעשה במחשבה תחילה.

• הוסף לסימניות
נכון מאוד. גננות לא משלמות מהכיס שלהן וכך גם רוב הלקוחות כמדומתני. בעבודתי גם אני נדרשת להשתמש בשרותיהן של גרפיקאיות בין השאר ושל עוד בעלות מקצוע רבות. אין שום קשר בין ההערכה הרבה שאני רוחשת למישהי מקצועית שעושה עבודה מעולה לבין הסכום שיש בידי כדי לשלם לה, ולכן אגיד לה מהו התקציב שלי והיא תחליט אם מתאים לה לקחת את העבודה. אף אחד לא מחייב והכי גרוע נלך על משהו פחות מקצועי. זה הכל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1274517:
חס וחלילה, לא להתפשר!
לקחת כמה שיותר, להוציא את המקסימום. אף אחד לא למד כלום חוץ מגרפיקאים, ונא לכבד אותם...
נו באמת, קחו כמה שאתם רוצים וחכו ללקוחות.

לא רוצה להתחיל להתווכח אתך וממש לא אהבתי את הנימה, אבל אולי תיקחי לכתיבת סלוגן 60 ש"ח? מה הבעיה, הבריף כבר היה מוכן וגם האסטרטגיה של העסק, וזה היה סלוגן שהלך לך מאד בקלות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארי בראון;1274511:
חבריה, אם תחשבו טיפהלה תראו שזה לא נורא בכלל.
יוצרים תבנית אחת- שלוקח ליצור אותה מקסימום שעה, שעה וחצי ,מקבלים עליה אישור ומתחילים להזרים תמונות ושמות (הרשימה מוקלדת)
הגהות? אם זה טעות של גרפיקאית בתמונה ובשם..

אתה מוזמן לנסות
ולחזור אלינו עם תוצאות מדוייקות!
לפני שמנסים אין מה להתווכח
העבודה הזאת היא "התקשקשות" במלוא מובן המילה, ומגיע על זה תשלום הוגן!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moria6780;1274470:
תפסיקו להתמסכן!

איך יכול להיות שטנץ אחד לכל הגנים?
בכל גן מספר אחר של ילדות, וצריך תבנית מתאימה לכל מספר ילדות, אם זה גן גדול ועמוס התמונות קטנות יותר וצפופות, גן קטן - מרווח יותר, ומה אם המספר של הילדות לא זוגי? צריך לסדר בצורה הגיונית. יש לי נסיון ארוך עם תמונות מחזור, וזה ממש לא קופי פייסט (זה חוץ מהעמידה מול הגננת שעל זה כבר כתבתי לעיל). אם כבר שהצלמת תקח 60 ש"ח לגן, כולה לוחצת על המצלמה. טיק-טיק-טיק, באמת, כמה זמן זה לוקח?:rolleyes:

• הוסף לסימניות
מענין פה...
אני רואה שלא רק בצילום יש עליהום על כל אחד:rolleyes:

מתנצלת אם נשמע זלזול כלשהוא, ממש לא זו היתה הכוונה
ומברכת את כולם בשפע פרנסה (מצלמים וצלמות...:rolleyes:)

• הוסף לסימניות
ומהיכן תדעו להתאים תמונה לשם?

• הוסף לסימניות
אני לא נוהגת להתערב בדיונים מסוג זה אבל הפעם אחרוג ממנהגי ואשתף אתכם מהשטח.
אני הייתי עושה את התמונות מחזור הללו באחת מהחנויות וזה היה מתנהל כך:
הגננת מגיע עם 3 כרטיסי זיכרון "בשחור יש 20 תמונות, בכרטיס הכחול עוד 12 וגם את הגן השני אל תתבלבלי, אני סומכת עליך..."
"אין לי מחשב בבית אז בואי אני אגיד לך מי זו כל אחת ותרשמי לך..."
"לשושי יש פלסטר על המצח יש מצב שאת מסדרת את זה? למה תוספת מחיר? זה בדיוק דקה לוקח לך..."
"רוחמי קצת עשתה פרצופים אז שמתי לך כמה אופציות שתבחרי את."
"ואפשר שזה יהיה מוכן למחר? כן תכיני את הכל ותשאירי שתי מקומות ריקים לתמונות שחסרות. אני אשלח מהמייל של הבית ספר על הבוקר ומיד תדפיסי..."

ואחרי כל זה היתה לי גננת ששלחה דיסק תמונות ממוינות(!) ובטעות הכניסה ילדה פעמיים ע"ח ילדה אחרת. כששלחתי לה הדוגמא להגהה היא הסתכלה "מלמעלה". אחרי המסיבה היא התקשרה להגיד שבגללי (!) הילדה החסרה בכתה במסיבה. הגהה? "הסתכלתי רק על העיצוב את יודעת, לא התעמקתי..."

אגב, התמונה המתוקנת שהכנתי לאותה ילדה לא הודפסה מעולם.

הן לא רעות הגננות. הן רק לא מבינות כמה זה קשה להתנהל מולן ככה, וחבל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה