נכתב ע"י גרף הול;876846:מה??
דבר אחד אני יודע, שבדפוס הסמוך לביתי, מבקשים על כל שעה 120 ש"ח. עושים עסקים!...
אם זה היה ככה, הייתי מבקשת העלאה כבר מזמן,נכתב ע"י גרף הול;876846:מה??
ואיפה משלמים יותר מ-30 ש"ח לשעה?נכתב ע"י ותמיד לבחור;876866:במרבית בתי הדפוס, השכר לגרפיקאים/ות נע באיזור ה-30 לשעה, במקרה הטוב.
בשל כך, מומלץ להשתמש במקומות עבודה אלו נטו כסטאז' (אפי' ארוך) יעיל ופורה, לפני הדבר האמיתי.
מלבד כמובן, אלו שאין להם יומרות בעניני צפיות שכר..
נכתב ע"י זוהר טל;876870:ואיפה משלמים יותר מ-30 ש"ח לשעה?
אשמח מאד לשמוע.
(חוץ מאלה שעובדים עצמאי מהבית)
איפה לא?נכתב ע"י זוהר טל;876870:ואיפה משלמים יותר מ-30 ש"ח לשעה?
נכתב ע"י ותמיד לבחור;876898:איפה לא?![]()
נכתב ע"י גרף הול;876846:מה??
באמת גיליתי כאן את אמריקה?נכתב ע"י Shia;876901:דווקא גם אותי מעניין איפה כן?
איזה מעסיקים משלמים מעל הממוצע הנפוץ של 35 ש"ח לשעה?
נכתב ע"י ותמיד לבחור;876904:באמת גיליתי כאן את אמריקה?
על משרדי פרסום, שמעתם? על סטודיו'אים לעיצוב למיניהם שמעתם? ובעיקר: על "כמה אני שווה ככה אני עולה---" - תרתי משמע, שמעתם?
כמה מקבלות הגרפיקאיות הביצועיסטיות במשרדי פרסום?על משרדי פרסום, שמעתם?
חחנכתב ע"י Shia;876915:הפגנה מרשימה של אופי יהודי לענות על שאלות -בשאלות אחרות.
תכלס, גם במשרדי פרסום, רק חלק קטן מהגרפיקאים עוברים את השכר הזה.
נמצא שחלק קטן מהגרפיקאים עובדים במשרדי פרסום גדולים, וחלק קטן מאלה, מרוויחים שכר גבוה משמעותית מ35 ש"ח לשעה.
כל השאר, נאלצים להסתפק בזה.
זה מה שידוע לי. אם ידוע לך לאשורו של דבר, משהו אחר. אשמח לשמוע.
בפורמט של תשובה אם אפשר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים