כללי גרפיקאי/ת בבית דפוס? יש לי שאלה קטנה>>>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;877254:
שכחת שהמעסיק שילם שכר של 8 שעות כשיש ימים (ולפעמים זה הרבה ימים) שהוא מספק לה עבודה רק ל4 שעות.
שכחת שהמעסיק משלם לה כל שנה עשרות ימי חופשה...
שכחת שהמעסיק משלם לה כל שנה ימי מחלה...
שכחת שהמעסיק משלם לה מלונות וצימרים כל שנה בנוסף לשכר הרגיל...
שכחת שהמעסיק משלם לה גם על ימי זקנותה (10 % נוסף על המשכורת הוא מפריש לה לפנסיה)
שכחת שהמעסיק משלם לה ביטוח לאומי כדי שיהיה לה משכורת גם אחרי לידה.
שכחת שהמעסיק משלם חלק מדמי הבריאות שלה.
שכחת שהמעסיק משקיע בציוד, בחשמל, מיזוג, כוס קפה, מרכזית טלפונים, וכו'.
נשאר לו משהו מה 90 ש"ח האלו ? לא נראה לי.

אז זה לא תמיד ככה
אני עבדתי בבית דפוב קיבלתי- 25 ש"ח
ויותר מזה לא קיבלתי דבר אחד ממה שכתבת פה!!!!!!!
יש בוסים נצלנים פי כמה ממה שאתם חושבים פה
ברוף שפטרנ מבוס זה......

• הוסף לסימניות
א"כ- מה עדיף, לעבוד כשכירה ולקבל 30 ש"ח לשעה או לעבוד כעצמאית עם כל מה שזה כולל?
אשמח לתשובות מבעלי נסיון בענין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;876898:
אה, וכמובן מדובר על המגזר החרדי בלבד, למי שתהה. :cool:

נכתב ע"י ותמיד לבחור;876904:
על משרדי פרסום, שמעתם? על סטודיו'אים לעיצוב למיניהם שמעתם?

מעניין מאוד... יצא לי לעבור במספר משרדי פרסום במגזר הכללי ולא זכור לי שגרפיקאים מקבלים סכומים מרקיעי שחקים, 35 ש"ח היה הגבוה ביותר
הגדילו לעשות משרד פרסום מוביל בירושלים שהציע 26 ש"ח

ודוקא במגזר שלנו יצא לי לקבל ברוחב לב עם הכרה באיכות העבודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלים;877523:
נו, נו, הלוואי...

כך זה מעוגן בחוק... (יתכן והמעסיק אינו משלם את הצימרים והמלונות, אבל אם הוא משלם, וכיום נדמה לי שרוב המעסיקים שנותנים תלוש שכר מסודר משלמים את דמי ההבראה, אז זה יכול להגיע עד 3700 ש"ח לעובד לשנה - תלוי בוותק ובאחוזי המשרה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אם הבנים;877535:
א"כ- מה עדיף, לעבוד כשכירה ולקבל 30 ש"ח לשעה או לעבוד כעצמאית עם כל מה שזה כולל?
אשמח לתשובות מבעלי נסיון בענין.

אם הבנים... אם הבנים....

לאמא במשרה מלאה מאד קשה להיות עצמאית, אבל גם מאד קשה להיות שכירה.

הטוב ביותר זה לעבוד כשכירה 5-6 שעות ביום כדי שתהיה משכורת בסיסית, ותוך כדי לנסות לעבוד מהבית כעצמאית ובצורה מסודרת להגדיל את מאגר הלקוחות עד שהעצמאי יספיק לך ואז לעזוב את השכיר.

• הוסף לסימניות
מי שמתחילה את דרכה המקצועית כגרפיקאית, אני ממליצה מאוד לעבוד בבית דפוס/עיתון בכזה שכר, לפחות שנה, השנה הזאת נותנת הרבה ביטחון לומדים לעבוד מהר ואם קורים פאשלות - על המעסיק, מקסימום תקבלי קצת על הראש בגלל זה , אבל תלמדי איך עובדים בפעם הבאה,
עבודה בדפוס נותנת המון כלים שמעבודה בעיתון למשל לא תקבלי, כמו לעבוד עם השבחות דפוס ודברים מיוחדים, שלטי ענק ועיטוף רכבים , סוגי מכונות דפוס ועוד תלוי בשירותי הדפוס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;877565:
אם הבנים... אם הבנים....

לאמא במשרה מלאה מאד קשה להיות עצמאית, אבל גם מאד קשה להיות שכירה.

הטוב ביותר זה לעבוד כשכירה 5-6 שעות ביום כדי שתהיה משכורת בסיסית, ותוך כדי לנסות לעבוד מהבית כעצמאית ובצורה מסודרת להגדיל את מאגר הלקוחות עד שהעצמאי יספיק לך ואז לעזוב את השכיר.
ובין לבין גם ללדת ילדים...
נו, באמת. כמה שעות יש לך ביממה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;877959:
ובין לבין גם ללדת ילדים...
נו, באמת. כמה שעות יש לך ביממה?

בסך הכל אני מנסה להשיג את כל העולמות.

לעבוד 8 שעות כשכירה ואחרי 10 שנים להשאר עם משכורת של 4800 ש"ח זה לא ריאלי.
לא לעבוד ולנסות לפתוח עסק עצמאי, צריכים לחיות עד שהעסק מתבסס, וזה לוקח המון זמן.

הפתרון שהצעתי הוא לעבוד 6 שעות במקום 8 שעות, ובשעתיים שהרווחנו ננסה לעבוד כעצמאים, וגם אם נשקיעי בזה כל יום 3 שעות זה עדיין משתלם כי בעתיד כשהעסק יתבסס נוכל להפחית את שעות השכיר ולתמרן את שעות העבודה כעצמאי.

אם יש לך פתרון אחר, יש כאן הרבה שישמחו לשמוע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;877970:
בסך הכל אני מנסה להשיג את כל העולמות.

לעבוד 8 שעות כשכירה ואחרי 10 שנים להשאר עם משכורת של 4800 ש"ח זה לא ריאלי.
לא לעבוד ולנסות לפתוח עסק עצמאי, צריכים לחיות עד שהעסק מתבסס, וזה לוקח המון זמן.

הפתרון שהצעתי הוא לעבוד 6 שעות במקום 8 שעות, ובשעתיים שהרווחנו ננסה לעבוד כעצמאים, וגם אם נשקיעי בזה כל יום 3 שעות זה עדיין משתלם כי בעתיד כשהעסק יתבסס נוכל להפחית את שעות השכיר ולתמרן את שעות העבודה כעצמאי.

אם יש לך פתרון אחר, יש כאן הרבה שישמחו לשמוע.

לא יודעת לתת לך שום פתרון.
אבל אני יודעת שאחרי 6 שעות עבודה ביום, לא נשאר לי שמץ של זמן ואנרגיה ללקוחות פרטיים.
גם הילדים שלי זקוקים לי, בין השאר.
הדבר היחיד שאני יכולה לעשות זה להתקדם בעבודה כשכירה כדי להשיג משכורת ריאלית יותר. (ולפני שאת מטיפה לי מוסר על הבוס שלי, אני יכולה להרגיע אותך שהוא מעסיק אותי כי שווה לו. לא משום סיבה אחרת.)

לפתוח עסק עצמאי בעיני זו עבודה בפני עצמה. עבודה שדורשת את כל המשאבים, ולא סתם ככה מהצד. כרגע זה לא מתאים לי, המשפחה שלי זקוקה ליציבות שבהכנסה קבועה.
אם בעתיד אני אחליט אחרת, אני מאמינה שבפרוג יצוצו אי אלו סימנים מוקדמים :)

• הוסף לסימניות
אני עובדת 8 שעות כשכירה, ועוד כ- שעתיים וחצי כעצמאית (לאו דוקא רצופות),
וזה מסתדר יפה מאוד,פשוט להרוויח מכל העולמות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;877974:

טוב, כל אחד ויכולותיו :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;877974:

סתם, בלי קשר, -- פשוט מסקרן אותי, לפעמים אני רואה שאת/ה עונה תגובות בלשון של גבר ולפעמים של אשה
???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלים;877995:
סתם, בלי קשר, -- פשוט מסקרן אותי, לפעמים אני רואה שאת/ה עונה תגובות בלשון של גבר ולפעמים של אשה
???

יש כאן ניקים של בני זוג....
הם לא רוצים כל פעם להתנתק ולהתחבר מחדש...

• הוסף לסימניות
30 ש"ח ברוטו או נטו

תודה

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי במשך שנה מינימום.

היום אני מקבלת 24 ש"ח. (שנה וחצי ותק)
כולל כל עבודות הדפוס , חיתוכים , הדפסות, למינציות, ועוד ועוד... (חוץ מהגרפיקה)

אבל אני חייבת לומר שכמו שאמרו כאן.. אין ניסיון יותר טוב מעבודה בבית דפוס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלים;877995:
???

נכתב ע"י מיכל123;878009:
יש כאן ניקים של בני זוג....
הם לא רוצים כל פעם להתנתק ולהתחבר מחדש...

חחחחחח

חברה תרגיעו :D:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה