הזרקת לי אדרנליןלא מכיר אתרים מסוימים, אבל הקורס היחיד שלי היה 20 דקות באילוסטרייטור מאחותי שלמדה גרפיקה (חשבה שלמדה...), מעבר לכך הכל היה הדרכות ותרגולים (יותר תרגול צמוד להדרכות), הגעתי לזה שלא במודע, אם הייתי יודע שארצה להגיע מתישהו לרמה גבוהה, יתכן והייתי בוחר בדרך ארוכה שהיא קצרה (קורס כללי או פרטי), אך כך יצא.
בעקרון צריך להשיג כמה הדרכות טובות מיוטיוב (למי שפתוח), לא מכיר קישורים ספציפיים, אבל יש מגוון רחב בהחלט!
בהצלחה!
תודהתוכנה אפשר ללמוד מיוטיוב, עיצוב לא. עיצוב זה מהות וצריך ללכת למקצוען אמיתי שינסה להעביר בצורה המיטבית את הכלים שיש ברשותו.
ממליצה לך בשלב זה להסתכל בכמה שיותר השראות טרנדיות ולפתוח מזה את הראש.
בסדר אבל צריך להיות אתרים שמדברים על זה אני מוכן לנסות להתאמץ להביןוכללים כמו צבעים, קומפוזיציות, טיפוגרפיה ואינפוגרפיקה, סמלים, לוגואים וסמלים וכיוצ"ב קשה עד בלתי אפשרי ללמוד לבד,
(וגם לוקח זמן עד שמבינים ומפנימים גם ע"י מורה)
תודה!השראות את יכולה לקחת מפינטרסט- אתר ההשראות , אפילו משאטרסטוק לפעמים...
הי לדעתי אפשר ללמוד הככככככללל מיוטיוב!תוכנה אפשר ללמוד מיוטיוב, עיצוב לא. עיצוב זה מהות וצריך ללכת למקצוען אמיתי שינסה להעביר בצורה המיטבית את הכלים שיש ברשותו.
ממליצה לך בשלב זה להסתכל בכמה שיותר השראות טרנדיות ולפתוח מזה את הראש.
סבבההי לדעתי אפשר ללמוד הככככככללל מיוטיוב!
לפעמים יקח קצת זמן למצוא תדבר המבוקש ועדיף לפש באנגלית או בשפה יותר מוכרת אבל זה אפשרי!
מניסיון![]()
לא יכולה להמליץ על משהו מיוחדסבבה
יש לך אתרים מומלצים ללמוד הכל?
תודה אבל אני גבר...אם ללמוד עיצוב בסכום של פחות מ400 ש"ח מתאים לך
אז יש משהי שיש לה קורס קצר ויש פה הרבה ממליצות....
תודה אבל אני גבר...
בכל אופן אני מאמין שזה משהו קצר ותמציתי אבל אני מחפש אופקים רחבים במקצוע הזה
כל מי שיתרום פה איזה קישורון של אתר כזה יבורך
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים