להשראה גרפיקה סטייל אמריקאי

• הוסף לסימניות
מצרף פה שתי קבצים שקיבלתי לאחרונה מארה''ב, זה הסטייל שלהם
מעוניין לדעת מה הציבור פה אומרים על זה
(לא אני עיצבתי את זה) IMG-20190908-WA0013.jpg IMG-20190908-WA0014.jpg

• הוסף לסימניות
סטייל מעניין זה מזכיר קצת את ההזמנות של הציבור הכללי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה נראה אבל יותר ליטאי מודרני
מאשר חסידי, לא?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סגנון מדהים וחופשי.
עד כמה חופשי הולך עם חרדי, אני לא בטוח.
אחלה עבודות.

• הוסף לסימניות
לדעתי גם שם זה לא משקף את הסגנון הכללי.
אולי אני טועה?
חוצמזה יש גם דברים שהם מעבר לכן "סגנון חרדי-לא סיגנון חרדי"
למשל פה ההזמנה השניה חדשנית ושמחה וגם מעוצבת נהדר ואילו הראשונה קצת מעבירה מסר של הוללות ושיכרות וגם מעוצבת בצורה פחות מרשימה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אהבתי!
השניה מוצלחת ממש!

• הוסף לסימניות
הטיפוגרפיה ממש יפה
אבל, בראשון רק לי זה נראה ממבט ראשון פופקורן וברקע פצפצים?
סגנון מעניין...
נראה לי מעדיפים פה להישאר על אותו קו
בכל אופן, נחמד השיתוף

• הוסף לסימניות
בתור מעצב מברוקלין תובב"א...
הסגנון של האמריקאים זה כמו הסגנון של הישראלים - כל אחד לפי עניינו ואין באחד להגיד על הכלל.
במיוחד שה'סטייל' פה הוא לא העיצוב אלא עצם ההודעה - בישראל כמעט ולא מעצבים מודעה לשלום זכר וכדומה.

לא בדקתי אבל זה לא נראה לי גודל להדפסה (אולי טאבלויד).
זה סוג המודעות לווצאפ שדורשות טקסט מינמליסטי, מה שמסביר את הסגנון המודרני.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כפי שאני מכיר שמה כמה חברים זה הסטייל שלהם בכל קאמפיין ובכל דבר שהם מעצבים.
נכון שזה סטייל ייחודי, אבל הרעיונות זה פצצה חבל''ז

• הוסף לסימניות
אם זה ידחוק מעט את הסגנון החסידי הכבד עם הכינורות והענבים, וכל הקיטש הזה סטייל XXXX (בכוונה לא כותבת שם) - דיינו.

לעצם העיצובים, הראשונה מזלזלת מאד בשמחה היהודית. מאד לא מתאים לליל שבת.
השניה יחודית, מעניינת, שוברת שגרה.

• הוסף לסימניות
זה ממש יפה ורואים שזה מבוסס השראה
פשוט ההקשר קצת לא מתאים אבל העיצוב פצצה ועל רמה טובה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה