- הוסף לסימניות
זה מעניין מה שאת אומרת, כי הן עיירות סמוכות וחשבתי שזו אוירה שנוצרת 'באיזור'.ולא היה בכלל אנטישמיות אם כבר פילושמיות
אבל הנה כנראה שלא. איך פיס מבחינת הנופים?
זה מעניין מה שאת אומרת, כי הן עיירות סמוכות וחשבתי שזו אוירה שנוצרת 'באיזור'.ולא היה בכלל אנטישמיות אם כבר פילושמיות
וואי זו באמת חוויה טראומטית.אנחנו לא נתקלנו בשוויץ אף פעם באנטישמיות, וכבר היינו מספר פעמים, אבל כנראה עניין של מזל
באוסטריה היינו פעמיים, בהינטרגלם לא נתקלנו, אבל כשהיינו בפעם אחרת באיזור עמק הוואכו היתה לנו חוייה מאד לא נעימה על אוניה...ואפילו לא יכלנו להימלט מהמקום כי היה שייט ארוך...
@זריחות ושקיעות אם כבר עושים כאן השוואות, אני קופץ על האשכול...בנוסף - איך הירוק בדאבוס? בסאס פה היו קרחונים מרשימים, ונהננו מאד מהתצפיות שם ומהשלג למעלה, גם העיירה עצמה היתה מיוחדת. מצד שני פחות ירוק מאיזורים אחרים שהיינו בהם בשוויץ (וונגן, ארוזה, אנגלברג), אז איך דאבוס מבחינת ה'ירוק'?
ברמה גבוההאיך פיס מבחינת הנופים?
היינו באנגלברג כבר לפני 15 שנה (קיץ 2010) כך שאני לא זוכרת ממש לפרטי פרטים.@זריחות ושקיעות אם כבר עושים כאן השוואות, אני קופץ על האשכול...
נשמע שהייתם גם באנגלברג וגם בסאס פה
איך הייתם משווים מבחינת היופי של העיירה עצמה?
(מבחינת גובה אני יודע שסאס פה הרבה יותר גבוהה)
הייתי באנגלברג ולדעתי זה מקום פשוט חלומי, האם סאס פה באותה רמה?
וגם ארוזה מול אנגלברג - מה אומרים?
@פרוגפרוגנדה הצלחת לסקרן אותי על האיזור של סרפהאוס - פיס - לאדיסברמה גבוהה
אבל שווייץ יותר מטופחת
(הדשא גזום בדיוק כמו שצריך וכו')
מי שמארגן את המניין בפיס אלו ישראלים@פרוגפרוגנדה הצלחת לסקרן אותי על האיזור של סרפהאוס - פיס - לאדיס
איך ידעתם שיש שם מינינים? הסתובב פה אקסל של מינינים בפרוג והעיירה פיס לא הוזכרה שם בכלל
בסרפהאוס כן היה בקושי מניין - לפי האקסל
האם מי שמגיע לפיס אלו ישראלים בכלל? או שזה ארופאים ולכן לא רואים לעיירה הזו איזכור פה באתר?
אם אלו אכן ארופאים - יודעת מאיפה? אולי אוכל איפשהוא לברר לגבי מניין לשנה הבאה בפיס...
תודה!!
אני באמת מנסה להסתכל שם בבוקינג, ופשוט אין אופציות חוץ מכמה יקרות בטירוף!מי שמארגן את המניין בפיס אלו ישראלים
הבנתי שרוב האנשים שם הם כל שנה
באותו מקום ,
כך שאין להם צורך באקסל זה מנין ותיק
שקיים שנים ,
למצוא שם דירה זה מאוד קשה ,
כי הרוב תפוס מראש
לחפש באתר של העיירות סרפאוס לאדיס פיסאני באמת מנסה להסתכל שם בבוקינג, ופשוט אין אופציות חוץ מכמה יקרות בטירוף!
גם לא באייר בי אנד בי.
איך כן אפשר למצוא שם דירה? אשמח לעצה או להמלצה על דירה אם מישהו מכיר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים