דרוש מידע דאריוס מאצו' ? מי שמע?

• הוסף לסימניות
יש מישהו חדש שמנסה לעקוץ אותי בהפרש של 3 ימים ובעבר לא היה לי עוד נסיונות עוקץ
בהתחלה קיבלתי הודעה תמימה כזו
ביאור.png

רק לאחר מכן שמתי לב שזה עם עותק מוסתר שלחתי תגובה כמו שרואים בתמונה לאחר יום קיבלתי את הסיפור הבא
ביאור (1).png

שלחתי שאלה מנין המייל
והנה התשובה
ביאור (2).png

בשלב זה החלטתי לזרום עם זה רק עם פרטים לא קיימים וכרגע היא טוענת ששלחה אלי את הארגז והיא רוצה שאני יפנה לחברת השליחויות ואמת את הפרטים לי מולם
אגב גם את
Mark Morris
אני מסובב קצת כך איפה שהוא רק נמצא אולי הוא יתפס כי הוא לדוגמה שלך בקשה לבית המשפט אני לא יודע בדיוק באיזה מדינה בשם שלא קיים בגלובוס

בכל מקרה הרצף של שתיים יחד העלה את החשד שזה אותו אחד שמנסה משני כיונים כמובן שאת הפרטים המוטעים נתתי לשנים אותם פרטים למקרה שזה אותו אחד

תנו לייק(y)

• הוסף לסימניות
אליי פנתה בג'ימייל לפני כחצי שנה
פליטה מדארפור בת כ-19 נראה לי
דרך המחשב של הכומר המקומי.

היא ביקשה שאעזור לה לברוח מהמלחמה שם
עם אוצר עצום
והיא אף הציעה לי שאחרי שהיא תגיע לארצי
היא תחיה עימי ביחד עם כל כספה,
ונפתח כאן ביחד חיים חדשים עשירים ויפים..

זה היה מגובה בתמונה חייכנית ושובת-לב שלה
+ תמונת הדרכון שלה וכו'.

בקיצור: ישר לספאם וזהו.

במצב הזה,
כבר עדיף להסתובב ב'פרוג' מאשר בג'ימייל..
כאן לפחות כולם אונזרע..
;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

• תודה
Reactions: bracha51 //
4 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה