תח"צ דברים מפתיעים בעמדות התיקוף של דנקל - יש סיכוי לקבל ביטול על הקנס?

• הוסף לסימניות
קיבלתי היום קנס ברכבת הקלה. סיפור מוזר ומלא קסמים והפתעות.
תיקפתי באופן חד משמעי בכניסה
וביציאה לא היה תיקוף פעיל.
הפקידים בדקו וראו תיקוף חמש שעות קודם - למרות שהייתי בעבודה בזמן הזה... בקיצור ממש מוזר. אמרו לי - חכי למפקח שיבוא עוד רגע, הוא כבר יבדוק את זה.
הייתי בטוחה שיבוא המפקח ויוודא שבאמת תיקפתי - אולי יתקשר לתחנה שבה נכנסתי ויוודא שהזמנים בעמדת התיקוף לא נכונים או משהו כזה.
חיכיתי וחיכיתי וחיכיתי ואחרי 20 דקות הגיעה מפקחת (אומרים לכם עוד רגע יגיע... אף פעם אל תאמינו)
בודקת את הכרטיס - ולא מוצאת שום תיקוף מאז 2023 :oops:
סוף מעשה - קיבלתי קנס
+ תיקוף נוסף
+ כסף לבייביסיטר ששמרה על הילדים עד שאחזור.

הגשתי השגה על הקנס... לא מאמינה שיעזור.
אשמח לשמוע אם יש סיכוי להחזר או פיצוי.
ואם יש איפה להתלונן - במשרד התחבורה או משהו דומה.

• הוסף לסימניות
מתסכל
בכמה כסף מדובר הקנס?
היית צריך לעשות להם איזה הפתעה או קסם של "ויברח..." ;)

• הוסף לסימניות
מאמינות לך שתיקפת . אז פליז בשביל זה יש מצלמות שיבדקו את השעה שעלית ויראו שתיקפת.
זה שהמכשיר שלהם דפוק את לא אמורה לספוג את הסכום של הקנס.
הייתי בטוחה שיבוא המפקח ויוודא שבאמת תיקפתי - אולי יתקשר לתחנה שבה נכנסתי ויוודא שהזמנים בעמדת התיקוף לא נכונים או משהו כזה.
חיכיתי וחיכיתי וחיכיתי ואחרי 20 דקות הגיעה מפקחת (אומרים לכם עוד רגע יגיע... אף פעם אל תאמינו)
רק על ה20 דק' המתנה הייתי כבר מתלוננת, מה זה השירות הזה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וואי, לי זה גם קרה לפני כמה חודשים ופשוט אחד העובדים שם בא ועזר לי לצאת
קרה לי גם מקרה כזה אבל בניו יורק ושם לא נתנו קנס, הגיעה פקיד כושי פתח דלת צדדית ושלום על ישראל.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
רק על ה20 דק' המתנה הייתי כבר מתלוננת, מה זה השירות הזה?

חבל על הזמן להתלונן שם, מנסיון של אלפי אנשים שניסו את מזלם ובתוכם אני..
תנסי לשלוח את הסיפור ללשכת מקלב sgan @mot.gov.il אולי ירימו את הכפפה, וכן לקו החם ועוד כאלה כתובות..

• הוסף לסימניות
חבל על הזמן להתלונן שם, מנסיון של אלפי אנשים שניסו את מזלם ובתוכם אני..
תנסי לשלוח את הסיפור ללשכת מקלב sgan @mot.gov.il אולי ירימו את הכפפה, וכן לקו החם ועוד כאלה כתובות..
לא חבל!!!
דבר ראשון להתלונן במשרד התחבורה
אח"כ אצל מי שרוצים להוסיף

• הוסף לסימניות
הפקידים בדקו וראו תיקוף חמש שעות קודם - למרות שהייתי בעבודה בזמן הזה... בקיצור ממש מוזר. אמרו לי - חכי למפקח שיבוא עוד רגע, הוא כבר יבדוק את זה.
סוף מעשה - קיבלתי קנס
+ תיקוף נוסף

דבר ראשון לבדוק בפעולות אחרונות שבוצעו האם מופיע משהו.
חוץ מזה לשלוח פנייה לדנקל שיביאו תיעוד של הכניסה לרכבת בתחנה ובשעה שעלית.

• הוסף לסימניות
סוף מעשה - קיבלתי קנס
+ תיקוף נוסף

קודם כל תשעי סריקה לרב קו ותשמרי תיעוד
דבר שני זה לא חוקי גם לגבות קנס וגם לחייב תשלום. מבחינת החוק הקנס הוא התשלום כתבו את זה לא פעם ביתד.
ממליץ בפניה למשרד התחבורה להביא הוכחות שתיקפת יתכן מאוד שקיים ברב קו והם לא קראו טוב

• הוסף לסימניות
אני מאמין שכן יש סיכוי טוב שיעזור.
אם את משתמשת קבועה ולא ראו תיקוף מאז 2023 זה מצביע על תקלה.
גם התיקוף מהזמן שהיית בעבודה מצביע על תקלה. כדאי מאוד שאם יש לך אפשרות להוכיח שאת היית בעבודה בזמן הזה, כמו דו"ח נוכחות וכו', תכיני אותו שיהיה לך מוכן.
ממליץ ללכת איתם עד הסוף ומהמר שגם תצליחי (במידה ובטוח תיקפת ולא פספת בטעות).

• הוסף לסימניות
אני גם קיבלתי קנס כי לא תקפתי בכניסה, זה היה בתחנה שצריך לגשת לתקף בלי מחסום ובדיוק הרכבת הגיעה וכמובן שרציתי להספיק ושחכתי לתקף כשירדתי נגשתי לפקיד ואמרתי לו שבטעות לא שילמתי כי בדיוק הגיעה ולא שמתי לב שלא תקפתי ובקשתי שיחייב אותי עכשיו הוא עיכב אותי רבע שעה ואחר כך נתן לי חיוב מוגדל עררתי ונדחה העירור עררתי שוב וזומנתי לוועדה שהתקיימה ביום הלידה של ביתי, כשזומנתי אמרתי שאני עמורה ללדת בתארך הזה, זה היה שבוע לפי התארך לידה ונאמר לי שאני לא חייבת לבא ייצגו אותי גם ללא נוכחותי וקבלתי את ההחלטה יום לאחר הלידה ובא כתוב שהועדה החליטה לחייב אותי היות והעוררת לא נוכחה ופתוחה הדרך בידה להגיע אנו נוטים דבר זה לחובתה לאמרות שכתוב בהחלטה שלא הגעתי בגלל שהתאריך הזה לא מסתדר עם הלידה וגם שאמרתי להם שילדתי ביום הועדה ובכלל לא הייתה פתוחה הדרך בפני להגיע לוועדה אמרו לי שאת החלטת הועדה לא ניתן לשנות רק בבית במשפט המחוזי רצתי לפנות לבית המשפט רק בגלל תחושת החוסר אונים אבל כשנודה לי שהעלות היא 2000 ש"ח פלוס ירדתי מהרעיון שילמתי את הכנס לפני שהיה לי עיקולים, אבל היה לי מאוד קשה רגשית פניתי למבקר המדינה ותגובתו שאין לו סמכות לזה ועלי לפנות למשרד התחבורה פניתי אליהם ואם אמרו לי שאלי לפנות לחברת נטע שהיא מפעילה את דנקל פניתי לנטע והא אמרו שזה קשור רק לדנקל ואת תגובת דנקל הרי אני כבר יודעת אני רציתי מישהו שמבקר את ההתנהלות העלימה של דנקל אבל כנראה שאין אין לחברת דנקל מי שיבקר אותם ולכן הם יכולים לעשות מה שהם רוצים, אגב דברתי עם מזכיר הועדה של הקנסות ואמר לי שנדיר מאוד שהועדה מבטלת חיוב מוגדל כמעת ולא קיים כך שאין הרבה סיכוים לבטל דוחות שלהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה