צילומי חוץ!
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
- #2,201
מממ הדבר הצהוב הזה הוא שעווה בד"כ, והוא לא בהכרח נעלם כשמגהצים אותו, זה פשוט מתנמס ואז מתקשה על טווח יותר רחב של הבגד...
דוקא אצלי זה כן עבדמנסיון שלי
מממ הדבר הצהוב הזה הוא שעווה בד"כ, והוא לא בהכרח נעלם כשמגהצים אותו, זה פשוט מתנמס ואז מתקשה על טווח יותר רחב של הבגד...
דוקא אצלי זה כן עבדמנסיון שלי
ההיתר להוריד את העור הוא אכן לכאורה רק בצלחת, דרך אכילתוהבנתי שהרעיון כאן היה להוריד עוד לפני שמגישים לשולחן- ולא ממש בסמוך לאכילה.
בשעווה סינתטית כמובן לא אמורה להיות בעיההורדת שעווה עם מים חמים יכולה להטריף את הכלי במידה ויש חשש בכשרות השעווה
אני לא רב, אבל
ההיתר להוריד את העור הוא אכן לכאורה רק בצלחת, דרך אכילתו
בשעווה סינתטית כמובן לא אמורה להיות בעיה
אבל גם דונג של דבורים הבנתי שהוא נחשב כ’פרש’ ואין בעיה כשרותית
הבעיה מתחילה בנרות חלב (ח’ צרויה, שומן מן החי)
חלק מהנרות הנמכרות באיקאה יש בהם חלבאבל לא נראה לי שיש למישהו כאן דבר כזה
לא הייתי חושב על זה. תודה רבה. נרון פשוט מסכן באלומניום. בטח 100 סינטתי. שוב תודה רבה.הורדת שעווה עם מים חמים יכולה להטריף את הכלי במידה ויש חשש בכשרות השעווה
גם לרדת כך מהאוטובוס, בלי להקפיץ את העגלה חצי מטרכשצריך לפתוח דלת בדחיפה עם עגלה ביד,
לפתוח אותה הפוך (הגב דוחף את הדלת).
זה גם יכול להיות פטנט
'קבוצה המצחיקים'
יש לקנות מברשת יעודיתלא הייתי חושב על זה. תודה רבה. נרון פשוט מסכן באלומניום. בטח 100 סינטתי. שוב תודה רבה.
אגב - שיטה מעולה לנקות את הקש של קונטיגו. שברתי ת'ראש איך לנקות את המוצר הזה.
מגלגלים ביד חתיכה גדולה של נייר טואלט לנקניק ארוך, משחילים פנימה וכל הזמן מסובבים אותו (כמו בורג) עד שהוא מגיע לאמצע, ואז מכניסים מהצד השני.
כך כל הקשית יוצאת נקיה. הכנתי פעם סדרת תמונות להמחשה.
זה עולה יותר יקר בפער....פשוט קונים מושט בלי עור![]()
אמאלה, גאון!מכירים את זה שבקבוקי מי עדן וכדו’ חוטפים מכה או משהו, ונוצר להם שקע מעצבן כזה שמפריע בעין
ובתור ילדים יש נטיה לדחוף את האצבע מהפיה כדי להחזיר את הפלסטיק למקום
הייתי המום כשגיליתי את הפתרון:
א. סגרו את הפקק היטב או אטמו בעזרת כף היד אם אתם עדיין ילדים
ב. תנו מעיכה הגונה באיזור התווית של הבקבוק. האיזור העליון של הבקבוק יתיישר מייד מלחץ האוויר.
שימו לב! זו פעולה רועשת! (לא לנסות תוך כדי שמרדימים זאטוט נודניק)
ג. פתחו את הבקבוק, יישמע ’פסס’ קטן, והבקבוק יחזור לצורתו המקורית באופן מלא
המשך יום נעים
ומה עושים כשהתחתית של הבקבוק חטפה מכה והבקבוק לא עומד יציב? זה גם עוזר?מכירים את זה שבקבוקי מי עדן וכדו’ חוטפים מכה או משהו, ונוצר להם שקע מעצבן כזה שמפריע בעין
ובתור ילדים יש נטיה לדחוף את האצבע מהפיה כדי להחזיר את הפלסטיק למקום
הייתי המום כשגיליתי את הפתרון:
א. סגרו את הפקק היטב או אטמו בעזרת כף היד אם אתם עדיין ילדים
ב. תנו מעיכה הגונה באיזור התווית של הבקבוק. האיזור העליון של הבקבוק יתיישר מייד מלחץ האוויר.
שימו לב! זו פעולה רועשת! (לא לנסות תוך כדי שמרדימים זאטוט נודניק)
ג. פתחו את הבקבוק, יישמע ’פסס’ קטן, והבקבוק יחזור לצורתו המקורית באופן מלא
המשך יום נעים
אההמממיש לקנות מברשת יעודית
דוגמא:
צפה בקובץ המצורף 2079177![]()
8-teilige Reinigungsbürste aus langem Stroh für Strohhalme, Wasserflaschen, Saugnäpfe, Tuben oder Kolibri-Futterspenderreinigung - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
האם זה עובד רק על מושט או גם על דגים אחרים?מישהו הביא לי הצעה מטורפת!!!!
אתם חייבים לנסות!
נכון בסעודת שבת אתם אוכלים דג מושט, וכל פעם צריך להוציא את העור, פשוט לפני האפיה שמים נייר כסף על העור עצמו (פשוט הופכים את הדג ושמים נייר כסף) וישר אחרי שאתם מוציאים אתם תולשים את הנייר וככה יש לנו דג מוכן לגמרי וגם חסכנו את הכאב ראש לקלף את העור!!
אני אישית מ"מ נהנתי מהרעיון הזה
בהצלחה
אפשר גם להרטיב את האצבע עם מים וזה גם עוזר.כשפותחים ביצה,
וחתיכה קטנה של הקליפה נפלה פנימה,
קשה עד בלתי אפשרי להוציא אותה עם האצבעות....
פשוט,
לדוג אותה עם הקליפה שביד.
היא ממש נשאבת פנימה.
לא יודעת למה ואיך.
אבל שמעתי על זה פעם,
וזה עוזר לי הרבה...
רק שימו לב שהקליפות של הביצים לא נקיות בלשון המעטה...כשפותחים ביצה,
וחתיכה קטנה של הקליפה נפלה פנימה,
קשה עד בלתי אפשרי להוציא אותה עם האצבעות....
פשוט,
לדוג אותה עם הקליפה שביד.
היא ממש נשאבת פנימה.
לא יודעת למה ואיך.
אבל שמעתי על זה פעם,
וזה עוזר לי הרבה...
אם רוצים להקציף את הביצים לא כדאיאפשר גם להרטיב את האצבע עם מים וזה גם עוזר.
וכן איך מנקים ספציפית את החלק הפנימי של הצווארון ושל החפתים (בשרוול)למישהו יש מושג איך מחזירים חולצות לבנות שנהיו אפורות?
ניסיתי ספוג הפלא, ניסיתי חומרי כביסה לא עזר, מה עוד?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים