דרוש מידע דברים פשוטים שלא ידעתי

תראו מה זה פרוג
@איז כף כתב ביום חמישי (16/10/25)
את ההודעה הבאה:
כשצריך לפתוח דלת בדחיפה עם עגלה ביד,
לפתוח אותה הפוך (הגב דוחף את הדלת).
זה גם יכול להיות פטנט
'קבוצה המצחיקים'
המקור?
כפי המופיע בהודעה 'קבוצת המצחיקים'.

והנה הודעה של @ETA מלפני שלוש שנים וחצי
באשכול הנוכחי:
כשצריך לפתוח דלת בדחיפה עם עגלה ביד,
לפתוח אותה הפוך (הגב דוחף את הדלת).

פטנט מהחיים: שימוש בקליפס קלסר לארגון כבלים.כולנו מכירים את הבלגן שנוצר מכבלים של מטענים, אוזניות ומכשירי חשמל אחרים. פתרון פשוט ויעיל הוא להשתמש בקליפסי קלסר קטנים.

איך עושים את זה?מצמידים את קליפס הקלסר לשולחן, למדף או לקצה של שולחן העבודה, ומשחילים את הכבל דרך אחד מ"האוזניים" של הקליפס.בצורה כזו, הכבל נשאר במקומו, לא נופל מאחורי השולחן ולא מסתבך עם כבלים אחרים. זהו פתרון מעולה לשמירה על סדר וארגון בסביבת העבודה או בבית.

במצב של אין עוד אופציות - תנסי אקונומיקה...
חמותי לימדה אותי להשפריץ סנט מוריץ כן
לחכות כמה דקות ולשטוף עם זרם מים חזק
אבל אני לא יודעת אם זה מתאים לחולצות אפורות
זה מתאים לכתמים

טובבב
הגזמתי קצת זה לא אפור שלא לביש רק מציק לי בעיניים שזה לא לבן כמו שאני רגילה
(חודש לא הייתי בבית וזה מה שקרה:(

רעיון לפטנט: מגן אצבעות ארגונומי עם תאורת LED מובנית לעבודות עדינות

חצובות גז תקועות להשפריץ סנט מוריס לחכות וקסם הגז חוזר לעבוד...
דווקא זה אחד מהגורמים לסתימת הדיזה בכירים גז
ניתן לרכוש בטמבוריות מחט או סיכה לפתיחת סתימות גז
או לחילופין לקלף סוגר של לחם ולפתוח עם הברזל הדק שבו את הדיזה

למישהו יש מושג איך מחזירים חולצות לבנות שנהיו אפורות?
ניסיתי ספוג הפלא, ניסיתי חומרי כביסה לא עזר, מה עוד?
התוסף של קליה מבהיק לי את החולצות הלבנות -בעיקר אלו שתמיד כיבסתי עם התוסף שלהם..

מה זה אומר תוסף?
1761598165846.png
מוסיפים אותו לאבקת/נוזל הכביסה

את יכולה להשרות את החולצות לילה שלם עם קליה, זה מאוד עוזר
עוד טיפ שקיבלתי לחולצות שלא יאפירו- לכבס את החולצות בנפרד, ולא הרבה חולצות ביחד במכונה, כי בשביל שהן ישארו לבנות, הן צריכות הרבה מים.
לי פונקציה במכונה של תוספת מים, ואני לוחצת גם על זה.
מאז שאני מקפידה על קליה+לא להעמיס מכונה, החולצות נשמרות ממש יפה!

ניתקע לכם מסטיק בבגד? או שאתם מכירים את זה שנופל דבר צהוב מהנר של ההבדלה על הבגד? פשוט לוקחים נייר אפיה שמים על הבגד, לוקחים מגהץ ופשוט מגהצים על זה, ואז פשוט זה נעלם!!!!
להוריד שעוה מהבגד צריך על נייר סופג ככה הנייר ממש סופג את השעוה על נייר אפיי ההוא נשאר על הבגד מנסיון !!!

שפריצים של שמן מעל הגז
שאריות דבק/צבע מארונות
להשפריץ K300 כן כן של המקקים יש בזה חומר מסיר שומנים דבקים וכו
מנסיון !!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה