- הוסף לסימניות
- #2,221
במצב של אין עוד אופציות - תנסי אקונומיקה...למישהו יש מושג איך מחזירים חולצות לבנות שנהיו אפורות?
ניסיתי ספוג הפלא, ניסיתי חומרי כביסה לא עזר, מה עוד?
במצב של אין עוד אופציות - תנסי אקונומיקה...למישהו יש מושג איך מחזירים חולצות לבנות שנהיו אפורות?
המקור?כשצריך לפתוח דלת בדחיפה עם עגלה ביד,
לפתוח אותה הפוך (הגב דוחף את הדלת).
זה גם יכול להיות פטנט
'קבוצה המצחיקים'
כשצריך לפתוח דלת בדחיפה עם עגלה ביד,
לפתוח אותה הפוך (הגב דוחף את הדלת).
חמותי לימדה אותי להשפריץ סנט מוריץ כןבמצב של אין עוד אופציות - תנסי אקונומיקה...
ואאאאוווותראו מה זה פרוג
@איז כף כתב ביום חמישי (16/10/25)
את ההודעה הבאה:
המקור?
כפי המופיע בהודעה 'קבוצת המצחיקים'.
והנה הודעה של @ETA מלפני שלוש שנים וחצי
באשכול הנוכחי:
אחרי הכול את @הנסיכה סינדרלה ...רק מציק לי בעיניים שזה לא לבן כמו שאני רגילה
דווקא זה אחד מהגורמים לסתימת הדיזה בכירים גזחצובות גז תקועות להשפריץ סנט מוריס לחכות וקסם הגז חוזר לעבוד...
אין בזה שום בעיה , 85% מהחלבון הוא מים. שומן ולו הקטן ביותר יכול להפריע להקצפה אך לא מים.אם רוצים להקציף את הביצים לא כדאי
התוסף של קליה מבהיק לי את החולצות הלבנות -בעיקר אלו שתמיד כיבסתי עם התוסף שלהם..למישהו יש מושג איך מחזירים חולצות לבנות שנהיו אפורות?
מה זה אומר תוסף?התוסף של קליה מבהיק לי את החולצות הלבנות -בעיקר אלו שתמיד כיבסתי עם התוסף שלהם..
מה זה אומר תוסף?
האם יש הבדל בין המוצר הזה לאבקת קליה לכביסה לבנה?צפה בקובץ המצורף 2088041 מוסיפים אותו לאבקת/נוזל הכביסה
להוריד שעוה מהבגד צריך על נייר סופג ככה הנייר ממש סופג את השעוה על נייר אפיי ההוא נשאר על הבגד מנסיון !!!ניתקע לכם מסטיק בבגד? או שאתם מכירים את זה שנופל דבר צהוב מהנר של ההבדלה על הבגד? פשוט לוקחים נייר אפיה שמים על הבגד, לוקחים מגהץ ופשוט מגהצים על זה, ואז פשוט זה נעלם!!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים