נכתב ע"י בנימין41;807285:תגיד, תמיר, בתמונה של קרית ספר זה היה בכוונה שצילמת את הילד שלי בוכה במרפסת? פויה!
נכתב ע"י מיכאל דב;807282:חיפשתי תמונות של גלים ולצערי עדיין לא מצאתי.
אולי הגיע הזמן?
נכתב ע"י הגלים;807296:אני?
תמונות?
מה פתאם??? כתבתי כבר אתמול. אני טרול וירטואלי. אני לא קיים באמת.
דפח"ח!נכתב ע"י הגלים;806565:מהשחשוב לזכור שהיחסים בין ימין לשמאל חשובים יותר...
את העוצמה הכללית ניתן לשנות לכאן או לכאן ע"י שינוי רגישות...
לפני שנים רבות...נכתב ע"י דני;807197:פעמים רבות הכותב מקליד מילים שאצלו מתנגת במנגינת צהלה ואילו הקורא רואה את זה כאבל (הקצנתי נכון כדי שגם כך תבינו)
יוצא לי לפעמים בצאט וגם פה בפורום שאני רוה שכותבים משו והמגיב עונה כאילו מי יודע מה שאלו או אמרו, חברה תנסו לקרוא את הכל במנגינה נעימה, בצורה נעימה וחיובית והכל יהיה בסדר. מנסיון!
נכתב ע"י דוד דנברג;807220:בתחילת "דרכי" פה בפורום, הגבתי בביקורת עניינית מאוד, מה שלפעמים היה נראה למקבל כמו פגיעה וזלזול, (ככה זה כשנותנים רק ביקורת, זה נראה כאילו רואים רק את החסר). עד שתור הזהב האירה את עייני, שתמיד כדאי להגיב קודם לחיובי שבתמונה ורק אח"כ להעיר כבקשת המצלם.
זה כ"כ נכון ואמיתי, ככה לכולם יש הרגשה טובה, גם האוירה בפורום נינוחה גם מקבל הביקורת נהנה, ובעיקר גם נותן הביקורת .... מי שלא ניסה שינסה, זה עובד !
![]()
![]()
אל תשכחו למה אנחנו כאן !!!
בזמן האחרון היה פה נעים מאוד, ולא ע"ח המקצועיות
צילומים מוצלחים לכולם... יאללה לאתגר
נכתב ע"י Srool;807475:1. כל מחמאה / הערה / ביקורת יתקבלו בברכה.
2. נא להגיב במחמאות בלבד.
3. נא לשלוח תודות בלבד ללא תגובות, מחשש לפגיעה אופציונלית.
[/B]
דאגנו כבר ,העיקר שאתה חי וקייםנכתב ע"י דניאל נ;816069:כן..
מוזר ..
שנים לא הייתי פה והכל אותו דבר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים