דברי הזבוב מלמעלה

• הוסף לסימניות
"שיא המה-רבו"....
"סופטקאסט - מה רבו"!! (אני עושה גזירה לגזירה....) :D:D:D:D

• הוסף לסימניות
תגיד, תמיר, בתמונה של קרית ספר זה היה בכוונה שצילמת את הילד שלי בוכה במרפסת? פויה!

• הוסף לסימניות
הנה עוד אשכול שעומד לרדת לבאר שחת,
למה???

תעשו סולחה,
תעלו תמונות,
תגיבו בביקורת עם פינצטה, (או בלי :D)
ועל ישראל שלום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בנימין41;807285:
תגיד, תמיר, בתמונה של קרית ספר זה היה בכוונה שצילמת את הילד שלי בוכה במרפסת? פויה!

שמח שלא צילמתי את הסיבה בגללה הוא בכה

:D:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;807282:
חיפשתי תמונות של גלים ולצערי עדיין לא מצאתי.

אולי הגיע הזמן?

אני?
תמונות?

מה פתאם??? כתבתי כבר אתמול. אני טרול וירטואלי. אני לא קיים באמת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;807296:
אני?
תמונות?

מה פתאם??? כתבתי כבר אתמול. אני טרול וירטואלי. אני לא קיים באמת.

נו, אז איך נריב?

אני הרי מעליב ומחריב כל שרשור שיש בו תמונות גרועות
(האמת היא שבד"כ אני מתעלם לחלוטין מתמונות כאלו)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;806565:
מהשחשוב לזכור שהיחסים בין ימין לשמאל חשובים יותר...
את העוצמה הכללית ניתן לשנות לכאן או לכאן ע"י שינוי רגישות...
דפח"ח!

• הוסף לסימניות
דברי פי חכם חן!

אני שוקל ברצינות ליישם את דבריך לא רק בתחום הצילום.....

:p:p:p:p:p:p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;807197:
פעמים רבות הכותב מקליד מילים שאצלו מתנגת במנגינת צהלה ואילו הקורא רואה את זה כאבל (הקצנתי נכון כדי שגם כך תבינו)
יוצא לי לפעמים בצאט וגם פה בפורום שאני רוה שכותבים משו והמגיב עונה כאילו מי יודע מה שאלו או אמרו, חברה תנסו לקרוא את הכל במנגינה נעימה, בצורה נעימה וחיובית והכל יהיה בסדר. מנסיון!
לפני שנים רבות...
אבא שלח את בנו היחיד לישיבה רחוקה..
יום אחד שלח הבן מכתב לאביו, אולם האבא לא ידע קרוא וכתוב..
הלך לשכן שיקריא לו את הכתוב,
באותה העת היה השכן כועס ועצבני,
פתח את המכתב וקרא:
"אבא!!!
הנעלים שלי נקרעו!
שלח לי בבקשה נעלים חדשות!!!"
שמע זאת האב ורגז, מה? ככה מדברים לאבא? ככה מבקשים נעלים?
שיסתדר לבד.. חשב לעצמו...

לאחר מספר שבועות משבוששו הנעלים מלבא שלח הבן מכתב נוסף לאביו,
שוב פנה מיודעינו אל השכן..
הלה שהיה רגוע ונינוח באותה העת קרא בנחת ובהטעמה:
"אבא, הנעלים שלי נקרעו, שלח לי בבקשה נעלים חדשות"
אורו פניו של האב, אווו ככה מבקשים! כך מדברים לאבא!
אמהר ואקנה לו נעלים חדשות...

• הוסף לסימניות
כולם חכמים, כולם נבונים, כולם יודעים....
קדימה לעתיד טוב יותר..
:) :) :) :)

• הוסף לסימניות
"מה שהיה הוא שיהיה ומה שנעשה הוא שיעשה...ואין כל חדש תחת השמש"
:rolleyes:
זה מסקנתי אחרי מלאן זמן שלא בקרתי...

חם פה והזבובים נמשכים....

• הוסף לסימניות
אני מציע שמי שמעלה תמונה יוסיף להודעה את אחת השורות הבאות, לפי בחירתו:

1. כל מחמאה / הערה / ביקורת יתקבלו בברכה.
2. נא להגיב במחמאות בלבד.
3. נא לשלוח תודות בלבד ללא תגובות, מחשש לפגיעה אופציונלית.

- - -

לא פעם ולא פעמיים כתבתי תגובה, אבל שניה לפני שלחצתי על 'שלח תגובה' החלטתי שעדיף לגנוז אותה.
לא תמיד יש לי סבלנות לכתוב תגובות 'מתייפייפות'. לפעמים צריך להגיד את האמת באופן ישיר.
אני דוגל בזה שהפורום נועד ללמידה, ולא לקבלת מחמאות בלבד. וידוע שבבתי הספר הטובים ביותר ('בצלאל' לדוגמא) מקבלים ביקורות ישירות בלי סוף.

המציאות מראה שזה מוביל לתוצאות טובות, רק שצריך לבוא עם ראש פתוח ולא לקחת ללב כל מילה. הרי בסופו של דבר הביקורת היא על התמונה ולא על הבן אדם, אז אל תקחו את זה אישית!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;807220:
בתחילת "דרכי" פה בפורום, הגבתי בביקורת עניינית מאוד, מה שלפעמים היה נראה למקבל כמו פגיעה וזלזול, (ככה זה כשנותנים רק ביקורת, זה נראה כאילו רואים רק את החסר). עד שתור הזהב האירה את עייני, שתמיד כדאי להגיב קודם לחיובי שבתמונה ורק אח"כ להעיר כבקשת המצלם.
זה כ"כ נכון ואמיתי, ככה לכולם יש הרגשה טובה, גם האוירה בפורום נינוחה גם מקבל הביקורת נהנה, ובעיקר גם נותן הביקורת .... מי שלא ניסה שינסה, זה עובד !
:) :) :)

אל תשכחו למה אנחנו כאן !!! :)

בזמן האחרון היה פה נעים מאוד, ולא ע"ח המקצועיות

צילומים מוצלחים לכולם... יאללה לאתגר

כל מילה נכונה.והדרך שלך בדיוק מראה שאפשר גם מקצועיות וגם נינוחות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Srool;807475:
1. כל מחמאה / הערה / ביקורת יתקבלו בברכה.
2. נא להגיב במחמאות בלבד.
3. נא לשלוח תודות בלבד ללא תגובות, מחשש לפגיעה אופציונלית.
[/B]

עוד אופציות?:
אשמח לשמוע ביקורת מקצועית, אבל לא לזלול לתאבון.
נא תנו משוב עמיתים מקצועי אבל ברוח טובה.
ועוד
ת'אמת?
האופציה הטובה ביותר היא השילוב, כמו שכתב הרב דנברג (שמלבד מה שתמונויתיו יפות ומקוריות הוא מעיר תמיד בחן. ולמרות שמעיר הרבה, כייף ליישם) מה כ"כ קשה לכתוב:
בחרת זווית מעניינת, אבל חשוב מה היה קורא אילו היית מוציא את... מהפריים? אם היית לוקח 2 צעדים אחורה?
או :הילדים ממש מתוקים, (או) השקעת ברקע מעניין, אבל בכדי שהתמונה תתמקצע יש לשים דגש על תאורה נכונה ויחס של מרחקים .נסה לעבוד על פי ביקורות שהוערו כאן לחברי הפורום, לימוד מקצועי ישדרג עוד יותר את איכות התמונות.(במקום-זה לא אלבום תמונות משפחתי) .
וסלחו לי חברים-לפעמים אני חושבת מי יודע איזה בוס מרושע יש ל..., הוא/היא נכנס/ת לפורום ומתחיל/ה לשפוך עצבים...

• הוסף לסימניות
מה פתאם
אתה פשוט העלת אשכול שירד לגנזך:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה