נכתב ע"י אות לי;n5005101:בדיוק כמו שניצל עוף...
ההבדל אחד, להשרות קודם במיץ לימון שיסלק את 'ניחוח' הדג האופייני.
נכתב ע"י מירי סלומון;n5005246:רק שכדאי להוריד את העור
נכתב ע"י אות לי;n5005101:בדיוק כמו שניצל עוף...
ההבדל אחד, להשרות קודם במיץ לימון שיסלק את 'ניחוח' הדג האופייני.
נכתב ע"י ורדוש;n5007128:תודה!
יצא מעולה!!!
נכתב ע"י אות לי;n5007002:עור? בסול אין עור את מבלבלת עם דגים אחרים.
נכתב ע"י הכותל;n5007028:קטשופ או רסק עגבניות
חרדל
מיונז
אפשר גם כמון
תערבבי הכל ביחד ותמרחי על הסול.
בתאבון!
נכתב ע"י מירי סלומון;n5007428:לא מתבלבלת עם כלום!!!
יש עור לבן/שקוף על הדג
האמת שפעם לא הייתי מורידה עד למשהו הראה לי
מאז לא יכולה לאכול בלי להוריד
בעז"ה, כשאכין לשבת אצלם לך.....
נכתב ע"י מרשי;n5008827:ברור שיש עור אבל איך מורידים אותו???
נכתב ע"י טרוצער;n5008868:מנסיון- רק אחרי הבישול, לא הצלחתי להוריד קודם.
נכתב ע"י מירי סלומון;n5007430:ולאפות?
נכתב ע"י מרשי;n5008827:ברור שיש עור אבל איך מורידים אותו???
נכתב ע"י הכותל;n5009014:לא מורידים אני אף פעם לא הורדתי- לא זכור לי שיש עור!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים