- הוסף לסימניות
קנינו עוד בשבוע שעבר....יכול להיות שעוד נשאר...
קנינו עוד בשבוע שעבר....יכול להיות שעוד נשאר...
קנינו עוד בשבוע שעבר....
מאוחדתאיפה??????? ודרך איזו קופה?????
באיזה סניף במודיעין עילית? אנסה להתקשר.קנינו עוד בשבוע שעבר....
אבני נזרבאיזה סניף במודיעין עילית? אנסה להתקשר.
את גרה בצפת?תנסי בצפת אמור להיות
מי יודע לענות לי מה המחיר של המשחה ?
פשוט קניתי מזמן ולא היה בשימוש וחברה רצתה לקנות ממני ולא זכרתי כמה עלהבעיקרון סביבות ה45 שח.
אבל איפה היא קיימת?????????????
פשוט קניתי מזמן ולא היה בשימוש וחברה רצתה לקנות ממני ולא זכרתי כמה עלה
האם זה המחיר ללא מרשם או עם מרשם ?
גם אני מחפשת אותה בנרותתלמי יש מידע היכן ניתן להשיג את המשחה?
אולי אפשר להזמין מפה?גם אני מחפשת אותה בנרותת
שום דבר לא עוזר לי כמוה
למי יש מידע היכן ניתן להשיג את המשחה?
היה אצלנו במעלות,גם אני מחפשת אותה בנרותת
שום דבר לא עוזר לי כמוה
אשמח שתעדכנו במייל a0548666555היה אצלנו במעלות,
אוכל לברר לכם אם נשאר ולרכוש אם זה רלוונטי...
אשמח שתעדכניהיה אצלנו במעלות,
אוכל לברר לכם אם נשאר ולרכוש אם זה רלוונטי...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים