דואר ישראל או אליאקספרס, מי אשם?

• הוסף לסימניות
אתר דואר ישראל כתוב לי

מידע על פריט דואר רשום: ***********

דבר הדואר האמור נמסר ליעדו בתאריך 19/11/2014.
וזה עדיין לא הגיע אלי, מה זה אומר??? קרה לכם???

• הוסף לסימניות
אני מחכה כבר מה-17/11 , באמת מה קורה???????

• הוסף לסימניות
קרה גם לי.
אין לך מה לדאוג את תקבלי את שלך.
כמו שאמרו לי אני חושבת באשכול אחר כאן, הסינים בטפשותם נותנים לכמה מהמשלוחים לאנשים שונים את אותו מספר מעקב ולכן את מקבלת הודעה במייל גם שכמישהו אחר קיבל את חבילתו.

אני קיבלתי הודעה שפריט הדואר הגיע ליחידת הדואר ברעננה... ואני גרה בכלל ברכסים.
נלחצתי כי לאחר יום כתבו לי שהפריט נמסר לנמען וכמובן לא קיבלתי כלום.

בקיצור, כתבתי למוכר את העניין והוא אמר לי אל תדאגי את תקבלי את שלך.

ובאמת לאחר שבועיים אפילו קיבלתי את החבילה שלי.

אותו מספר מעקב, זה הכל.

• הוסף לסימניות
אין מה להלחץ,אתר אליאקספרס ידוע באיחור הזמנות וחוסר תיאום בין ההודעות הנשלחות במייל ובין המציאות...
העיקרון עובד אצליהם שברגע שיצאה הזמנה,הם כבר שולחים לך הודעה שההזמנה נשלחה ליעדה,ואפילו מבקשים אישור מהנמען על כך...בתכלס הדברים מגיעים תוך 2 שבועות עד 4 שבועות מההזמנה,רצוי לדעת את זה לפני שמזמינים.. זה לא נקסט שהוא אתר אמין והדברים מגיעים לרוב תוך 7-9 ימים מההזמנה,
תמשיכי לחכות..יגיע בסוף..
בהצלחה...

• הוסף לסימניות
אני כבר רגילה לאלי אקספרס, רק שרשמו לי במייל שרשום להם שהמוצר הגיע, פניתי למוכר והוא אומר שבדואר רשום שזה הגיע אלי, בדקתי לפי המספר ואכן רשום שהגיע, אני מחכה בסבלנות.

• הוסף לסימניות
את יכולה לנסות ללכת לסניף דואר שלך עם מס' המעקב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובהלה;1436961:
אתר דואר ישראל כתוב לי

מידע על פריט דואר רשום: ***********

דבר הדואר האמור נמסר ליעדו בתאריך 19/11/2014.
וזה עדיין לא הגיע אלי, מה זה אומר??? קרה לכם???
אולי זה יעניין אותך...

• הוסף לסימניות
יש במעקב של אתר הדואר מספר ליצירת קשר
שם שומעים לפעמים דברים שונים מאד ממה שכתוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MV25;1437389:
יש במעקב של אתר הדואר מספר ליצירת קשר
שם שומעים לפעמים דברים שונים מאד ממה שכתוב
תודה,
איפה רשום המספר, לא ראיתי...

• הוסף לסימניות
אני באותו סיפור אליאקספרס כתב שהמוצר הגיע ב13/11
נכנסתי לאתר הדואר ואכן החבילה הגיעה ב13 לדואר המרכזי בנתניה?! ונשלחה לנמען (ואין לי ולו קשר קלוש לעיר הזאת...)
אני כותבת למוכר שיאריך את זמן ההגנה ו... אין תגובה (לא רציתי סתם לפתוח סכסוך...)
אז מה תכל'ס להתקשר לדואר?

• הוסף לסימניות
לפתוח מיד בסכסוך? לא לחכות עוד קצת אולי זה יגיע?
לאף אחד לא היה מקרה כזה, ובסוף הגיע???

• הוסף לסימניות
תפתחי בסכסוך ועם זה מגיע תוך כדי את יכולה לסיים את הסכסוך אבל אם זה לא יגיע בזמן רוב סיכוי שזמן האבטחה יגמר ואת לא תוכלי לפתוח בסכסוך ואז זה אבוד לך

• הוסף לסימניות
מה קורה לכם ישר להסתכסך?? אפשר להאריך את זמן ההגנה!
אם את מאריכה את זמן ההגנה ב10 ימים את עדיין מוגנת ובכל מקרה תצרי קשר עם המוכר אם את רואה שהוא עונה ומגיב אל תדאגי - זה יגיע, רק תשמרי כל הזמן על זמן ההגנה שלא יפוג , הם מודיעים לך במייל לפני שהזמן נגמר.

• הוסף לסימניות
זה בדיוק הענין, יש לי עוד שבוע, אני עוקבת כל הזמן...

• הוסף לסימניות
מניסיון שלי לא כל המוכרים אותו דבר יש ישרים ויש רמאים לכן ע"מ לא להיתקל ברמאים אני ממליץ לך לפתוח בסכסוך (שזה בעצם פניה למוכר ולהנהלת עליאקספרס לקבלת תגובה למה זה עוד לא הגיע?)
לפעמים הם מחכים למלאות את הקונטיינר וזה אפילו לא הגיע לספינה.
או שזה כבר נמצא על הספינה אבל היא עדיין עוגנת בסין ומחכה לסיום העמסה.
בכל מקרה עדיף לפנות למוכר ולשאול מה קורה עם המשלוח שלך שעדיין לא קבלת ואם פתחת בסכסוך לא לסגור אותו עד שקבלת את המוצר והוא מספק את שביעות רצונך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה