דואר EMS שירות על הפנים

• פותח הנושא MV25
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלחתי משקפיים שבורות ללונדון לחנות אופטיקה
בחרתי ב EMS שאמרו 3-4 ימים

לחנות זה לא הגיע
במעקב אחרי הפריט קיבלתי באתר את המידע הזה
עכשיו ניסיתי לקבל שירות בטלפון הם אומרים לי שלא!
זה עדיין תקוע במכס בבריטניה
ובעלי החנות צריכים להגיע לשחרר את זה מהמכס
בעלי החנות ממש מעניין אותם ללכת למכס לשחרר לי את המסגרת השבורה ....
אמרה לי הפקידה להתקשר למכס בבריטניה לשחרר את זה טלפונית ולהסביר שאלו משקפיים שצריך להחליף בהם את העדשות
כתוב על זה שווי 2000 שקל
אבל זה השווי של המסרת+ העדשות
ואת המסגרת בכלל קניתי בארץ

הפקידה נתנה לי מספר של המכס וידידתי דוברת אנגלית מנסה להתקשר
אבל כנראה המספר לא נכון כי כל הזמן תפוס
442476212800

מה עושים???

קבצים מצורפים

• מעקב משלוח.png
    KB 233.6 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
ע"פ הצילום המשלוח שוחרר ממכס ונעשה נסיון מסירה, כנראה בעל החנות קיבל דרישה לתשלום מכס בעת נסיון המבירה ולכן סרב לקבל את המשלוח. הטעות היא שלכם ששלחת את המשלוח עם ערך של 2000 ש"ח.

לגבי המספר בברטניה, מאוחר מדי וזה טבעי שיהיה שם תפוס, צריך לשבת על הקו עד שיענו.

אין כאן אשמה של דואר ישראל וחבל להוציא שם רע.

• הוסף לסימניות
הפקידה בדואר טוענת בכל תוקף שזה לא שוחרר מהמכס למרות שכתוב לי שכן
ונסיון המסירה הוא מכתב שהם שלחו לחנות על העניין
הבעיה שלי היא גם עם הדואר שהם לא טורחים לעדכן ומה שכתוב באתר לא נכון לפי דבריי הפקידה

• הוסף לסימניות
חה חה חה .
הזכרת לי שאני שלחתי ב-EMS חבילה לארגנטינה
ולא היה שום ניסיון מסירה מברור מקיף שערכנו.
וזה חזר לארץ וחייבו אותנו 300 ש"ח עבור שחרור מכס! על חבילה שלי......
השארתי להם את החבילה שערכה היה פחות מ-300 ש"ח שיסתדרו!
סתומים ברמות
אני גמרתי איתם........

ממליצה בחום על UPS שרות מכל הלב. מהיר ואחראי!

• הוסף לסימניות
וחוץ מזה הדואר היה בשביתה ועכשיו הם מנסים להשליפ פערים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה