• הוסף לסימניות
אשמח לחוות דעתכם
להארות וגם להערות

• הוסף לסימניות
אהבתי את הגוונים נקי ויפה
רעיון מקסים וביצוע עוד יותר!

• הוסף לסימניות
איזה מותק!

מקסים ונעים

• הוסף לסימניות
מתוק ממש!

• הוסף לסימניות
רעיון חמוד!
הוא מותק

• הוסף לסימניות
איזה מותק....תאורה כיפית..
לא הספקתם להרכיב לגמרי? ..כנראה השתחל באמצע העבודה;);)

• הוסף לסימניות
תודה לכולן!
חני, אכן מוכר
יש פוזות יותר מענינות ושובבות
אבל אין אישור פרסום
ההרכבה, נחמי
זה פשוט כי עשיתי לבד:eek:
ולבעלי עוד לא היה את הזמו לתקן;)

• הוסף לסימניות
ממש מותק! התאורה יפה ונעימה
אני לא צלמת, אבל נראה לי שהייתי עושה את זה על רקע אחיד, ולא עם פרקט על הרצפה, זה קצת מציק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ronitg;1549816:
ממש מותק! התאורה יפה ונעימה
אני לא צלמת, אבל נראה לי שהייתי עושה את זה על רקע אחיד, ולא עם פרקט על הרצפה, זה קצת מציק

יש בזה משהו
אני אנסה....

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
קוים ישרים, העמדה אלכסונית ... סימטריה שדורשת סימטריה עד הסוף, הפנאל ברקע עקום מעט ביחס למדף. צילום מזווית גבוה יותר יסתיר את הפנאל מאחורי המדף האמצעי, התמונה היתה מתחלקת לרקע חום למטה עם בגד כחול ורקע כחול למעלה עם דובי חום. צילום עם עדשה ארוכה יותר יתן פחות שטח במדף, יותר קווים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1550024:
יפה מאוד
קוים ישרים, העמדה אלכסונית ... סימטריה שדורשת סימטריה עד הסוף, הפנאל ברקע עקום מעט ביחס למדף. צילום מזווית גבוה יותר יסתיר את הפנאל מאחורי המדף האמצעי, התמונה היתה מתחלקת לרקע חום למטה עם בגד כחול ורקע כחול למעלה עם דובי חום. צילום עם עדשה ארוכה יותר יתן פחות שטח במדף, יותר קווים.

תודה על התגובה המושקעת
זאת ביקורת מקדמת!!
המדף עקום ביחס לפאנל...
פעם הבאה אני פשוט יעיף את הפאנל, כנראה שהוא מיותר
עדשה ארוכה ז"א טלה גדול יותר?
גם ככה אין לי מקום...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ינאי;1550222:
תודה על התגובה המושקעת
זאת ביקורת מקדמת!!
המדף עקום ביחס לפאנל...
פעם הבאה אני פשוט יעיף את הפאנל, כנראה שהוא מיותר
עדשה ארוכה ז"א טלה גדול יותר?
גם ככה אין לי מקום...
הפנאל יתן את הקו שחוצה את התמונה לחם/קר, מעבר לריבוע המדפים, לטעמי אפשר להשאיר אותו ולהעזר בו לסימטריה
אורך מוקד גדול יותר/טלה ישפיע על הפרספקטיבה ויתן פחות שטח פנים מדף. אם אין מקום לא נורא בכלל רק שהדיוק לסימטריה קשה יותר
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה,
מתחשק לי לנסות עכשיו
חבל שהסטודיו שלי לא בבית:mad:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ינאי;1550299:
תודה,
מתחשק לי לנסות עכשיו
חבל שהסטודיו שלי לא בבית:mad:
ואת חושבת שאם הסטודיו בבית פותחים אותו על כל קריזה ;)
זה לא קל....
מה שבטוח שעם הסטודיו היה בבית הרהיט הזה היה נשאר בחנות...
תמונה מתוקה יותר!
והדובי הזה לאכילה!

• הוסף לסימניות
מקסים.
אני כן הייתי מצלמת את זה ישר על הרקע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה