- הוסף לסימניות
אשמח לחוות דעתכם
להארות וגם להערות
להארות וגם להערות
נכתב ע"י ronitg;1549816:ממש מותק! התאורה יפה ונעימה
אני לא צלמת, אבל נראה לי שהייתי עושה את זה על רקע אחיד, ולא עם פרקט על הרצפה, זה קצת מציק
נכתב ע"י דוד דנברג;1550024:יפה מאוד
קוים ישרים, העמדה אלכסונית ... סימטריה שדורשת סימטריה עד הסוף, הפנאל ברקע עקום מעט ביחס למדף. צילום מזווית גבוה יותר יסתיר את הפנאל מאחורי המדף האמצעי, התמונה היתה מתחלקת לרקע חום למטה עם בגד כחול ורקע כחול למעלה עם דובי חום. צילום עם עדשה ארוכה יותר יתן פחות שטח במדף, יותר קווים.
הפנאל יתן את הקו שחוצה את התמונה לחם/קר, מעבר לריבוע המדפים, לטעמי אפשר להשאיר אותו ולהעזר בו לסימטריהנכתב ע"י ינאי;1550222:תודה על התגובה המושקעת
זאת ביקורת מקדמת!!
המדף עקום ביחס לפאנל...
פעם הבאה אני פשוט יעיף את הפאנל, כנראה שהוא מיותר
עדשה ארוכה ז"א טלה גדול יותר?
גם ככה אין לי מקום...
ואת חושבת שאם הסטודיו בבית פותחים אותו על כל קריזהנכתב ע"י ינאי;1550299:תודה,
מתחשק לי לנסות עכשיו
חבל שהסטודיו שלי לא בבית![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים