דוגמנות בעולם הפרסום החרדי - היתכן?

• הוסף לסימניות
מוזר.... זה מנתיב או רימון?
אבל בכל מקרה התמונה נמצאת בעמוד הראשון ועל זה דיברתי, בקישור יש את הסרטון לצפיה לא הרבה מעבר לזה...

• הוסף לסימניות
אני נתיבית - ולא רואה גם את התמונה.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהחידוש כאן זה לא הדוגמנות החרדית ,אלא המותג שאותו מתתיהו מדגמן .
זה החידוש !!
כי אין מה להשוות את KENNETH COLE לאיזה מותג חרדי כמו קידישיק , המקום הנכון ושות' .
זה מותג רציני שאין סיכוי שדוגמן חרדי עלום שם היה מדגמן אותו.
הכוונה בקמפיין לדעתי היתה לקחת מישהו שונה אבל מוכר ולעשות שינוי מרענן .

• הוסף לסימניות
אפרופו העלאת האשכול
מעניין מי מהגולשים פה עובד במערכת עיתון משפחה?
שמתם לב לכתבה הגדולה בגיליון האחרון על הדוגמנים החרדים? לפחות תנו קרדיט בפעם הבאה ;)

• הוסף לסימניות
אם כבר מדברים על הכתבה במשפחה
אני מכירה 2 מהדוגמנים (לא יודעת איך קוראים להם בציבור החרדי) הכרות אישית ואל שתהים הסיפור שכתבו לא היה נכון

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 426 · צפיות: 29
  • 2.jpg
    KB 278.8 · צפיות: 25
  • 3.jpg
    KB 382.1 · צפיות: 29
  • 4.jpg
    KB 434.1 · צפיות: 33
  • 5.jpg
    KB 417.3 · צפיות: 26
  • 6.jpg
    KB 405.1 · צפיות: 23
  • 7.jpg
    KB 186 · צפיות: 60
  • 8.jpg
    KB 250.7 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
הסוכנים הסמויים של משפחה,
מיד חשבתי מי אתם...
זה רק במקרה שהועלה האשכול הזה שבוע לפני הפרסום?

• הוסף לסימניות
אוי ויי, יופלה......

• הוסף לסימניות
הלו הלו,
עלאת האשכול לפני פרסום הכתבה לא ממש משרת אינטרסים של בלעדיות, חומרים מקוריים, וסקופים בלעדיים.
אז אולי הסוכנים כאן הם דווקא מ"בקהילה"..

• הוסף לסימניות
נא להשאיר את הדיון ענייני.

• הוסף לסימניות
המחירים שמציעים היום במגזר החרדי הם פשוט מגוחכים ולכן העניין הזה לא ממש מתפתח..
ברגע שיקבלו על זה סכומים הוגנים והגיוניים זה כבר לא יהיה 'למכור את עצמך תמורת גרושים' אלא עבודה ששכרה ההוגן בצידה וזה יהיה שווה את החשיפה..
(ואגב אדם עם מספיק ביטחון עצמי לא יתרגש מאיזו הערה שזרקו לו בבית כנסת.. )

• הוסף לסימניות
לונה מעניין אותי סתם לידע כללי, כמה משלמים כיום על צילום דוגמנות בציבור החרדי וכמה בציבור החילוני על אותו דבר בדיוק?
בא נאמר בקמפיין עיתונות ושילוט חוצות, בלי מדיה אלקטרונית כמובן.

• הוסף לסימניות
זה תלוי כמובן בדוגמן עצמו וזה משתנה האם מדובר במישהו אלמוני שהוא בסה"כ 'פנים יפות' או שמדובר בסלבריטי וכו' המחירים יכולים להיות בפער עצום!

• הוסף לסימניות
הבן של אחותי הצטלם לאחרונה לשער של "משפחה טובה"-עניין של שעה אחת- וקיבל חליפת פאביו יוקרתית וחולצה אותן הוא לבש בצילומים-במתנה.
לדעתי שווה-החליפה מהממת ויקרה(בדוק)

• הוסף לסימניות
אני לא התכוונתי לדוגמן ילד שמצטלם לשער של מגזין אלא לדוגמן בוגר שעושה קמפיין עיתונות שלם למען מותג מסויים.
לונה, מה הכיוון של המחירים מאיפה זה מתחיל?

• הוסף לסימניות
לפי הכתבה במשפחה מקבלים משהו כמו 300 או 400 דולר במקרה הטוב..

(לשם 'השוואה' הדוגמנים של רשת האופנה 'פוקס' מקבלים 300-400 אלף דולר לשנה..כמובן שההבדל הוא עצום כי מדובר באנשים מפורסמים שעצם הקשירה שלהם למותג עושה את הכסף הגדול ורק אח"כ איך שהבגדים 'עומדים' עליהם.. מדובר גם במדיה יותר רחבה זה לא רק קטלוג או תמונה בעיתון.. הקמפיין שלהם כולל פרסומת בטלוויזיה מודעות בעיתונות קמפיין אינטרנט ו2 מיליון קטלוגים..)

זה לא שאני באמת מנסה להשוות אבל מה שמשלמים פה זה באמת חרפה ולכן אנשים לא מרגישים שזה מספיק מכובד.. ובצדק!

• הוסף לסימניות
300-400 אלף דולר זה לא כ"כ הרבה...
אצל החילונים על קמפיין קטן אפילו אבל כשלוקחים פנים מוכרות זה יכול להיות מליונים...
(לדוגמא: כמה מעצבת חרדית תשלם למישהי לצילומים לקטלוג? מעצבת חילונית שילמה למישהי (נטו צילומים) 2 מיליון ש"ח וזה לא איזה מותג מפורסם - סתם סיימה לימודים...)

• הוסף לסימניות
עדן סליחה על הביטוי אבל את חיה בסרט... קמפיינים בודדים! מגיעים לסכומים כמו שאמרת.

• הוסף לסימניות
רוצה קישור לכתבה?
אין לי בעיה להלות רק ש... אתה יודע - מדובר בדוגמנות ויש שם תמונות וכדו' ואנחנו אתר חרדי...
אם בכל זאת אתה מפקפק ורוצה לראות במו עיניך זו כתבה שקראתי אתמול ב"וואלה" אופנה...

• הוסף לסימניות
על איזה מותג מדובר??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה