אבל כמו שכתבתי מבחינתם זה תקין ולזה זה מיועדלדוד חדש אמורה להיות אחריות!
נראה שעדיף לפנות למתקין/ לחברה מבלי לגעת, (כדי שלא יסירו מעצמם אחריות בטענה שמישהו לא מורשה טיפל בדוד..)
אני רוצה להבין , אני מדברת על הדוד שנמצא במסתור כביסה אולי אתה מתכוון לדוד שעל הגגלי אמרו שזה תקין
וככה זה משחרר את הלחץ
אני מדברת על הדוד במסתוראני רוצה להבין , אני מדברת על הדוד שנמצא במסתור כביסה אולי אתה מתכוון לדוד שעל הגג
אני די בורה בענין , רק מספרת על עובדות שהתרחשו אצלי
בן כמה הדוד ??אני מדברת על הדוד במסתור
גם אני תוהה עדיין על התשובה
אבל החלפתי ברז וזה ממשיך לטפטף והרחקתי עם צינור שלא יטפטף לשכנים על הכביסה
(אני הוצאתי אותו לאחרונה לקו בנין)
בן כמה הדוד ??
כי אם הוא בן מעל עשר שנים , זה אומר שהצטבר בו אבנית וזה איתות שהגיע הזמן להחליף
ואגב אם את מחליפה - אז רק לכרומגן , והסוכן מבני ברק שלסר -אם אני זוכרת נכון , מאוד זול מקצועי ואמין, גילוי נאות - אין לי שום קשר אליו , רק אחרי שקבלתי הצעות מחיר מאחרים , אני יודעת להעריך ..
מסכימה לגמריאל תחליפו דוד סתם עם המלצות מרחוק..
תשאלו טכנאי מומחה לדודים
לא הוא הרבה יותר צעיר
כדאי לבדוק את לחץ המים בבנייןאני מדברת על הדוד במסתור
גם אני תוהה עדיין על התשובה
אבל החלפתי ברז וזה ממשיך לטפטף והרחקתי עם צינור שלא יטפטף לשכנים על הכביסה
(אני הוצאתי אותו לאחרונה לקו בנין)
נורמלי לגמרי.מדובר בדוד חדש שמטפטף מים משסתום הבטחון למטה בטיפות איטיות
אבל מצטבר לכמות מכובדת לאט לאט.
האם זה נורמלי?
תקנה צינור מתאים בטמבור תחבר ותטה אותו לתוך הצנרת של המכונת כביסה (אם זה קרוב - או לכל חור ניקוז אחר)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים