BREAKING NEWS
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
מה יכול להיות הסיבה שדוד שמש של 150 ליטר והמים רותחים מאד ואחרי אמבטיה אחת כבר המים פושרים האם זה כי המים הקרים נכנסים לדוד ומתערבים וא''כ האם זה תקין ?
1.אני מדבר גם במקרה שהמים מתחממים מהשמש.יתכן והטרמוסטט מכוון על טמפרטורה נמוכה.
פרטיהקולטים פרטיים או משותפים לדיירי הבניין?
לפני כ3 שנים החלפתי דוד ונ''ל שזה מאז.יש לי איזשהו כיוון אך קודם כל צריך קצת יותר רקע,
זה היה ככה תמיד?
ממתי זה קרה / כמה זמן אתם בדירה?
כמה זמן הבויילר דלוק במקרה המדובר?
ידוע על תחזוקה כלשהי שנעשתה לדוד מתישהו?
אפשר הסבר מה זה ואיך בודקים וכו'?אולי המערבל (משגיחום) תקול
איך בודקים שאין אויר?לבדוק אם הדוד גבוה ביחס לקולט(רק במקרה של שינוי מיקום דוד\קולט)
לבדוק אם אין אויר במערכת .
ואם זה רועש מה המשמעות?לנער קצת את הדוד לשים את האוזן ולשמוע אם המים יותר מידי מרעישים,אם יש גישה לדוד הייתי ממליץ להרגיש עם היד את מקום כניסת המים מהקולט,בצינור העליון, אם הוא חם או קר.
שיש אויר כי יש למים לאן לזוז.ואם זה רועש מה המשמעות?
נסיון שכדאי לך לרכוש עכשיו..אם תרצו להוציא את כל האויר אז צריך לפתוח את הצינור מהקולט,צריך ניסיון.
צריך לבדוק מה מצב הקולט יכול להיות שהוא סתום או מלולכלך חיצונית או שהוא מוסתר מהשמש.לפני כ3 שנים החלפתי דוד ונ''ל שזה מאז.
אני בכלל לא משתמש בבוילר כי יש לי מחמם מים על גז ורק בקיץ אני משתמש במים שהוחמו מהשמש
אבל בהתחלה יש מים רותחים עד כדי כוויה אז נראה שזה לא הבעיה בקולטיםצריך לבדוק מה מצב הקולט יכול להיות שהוא סתום או מלולכלך חיצונית או שהוא מוסתר מהשמש.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים