דרוש מידע דוד שמש 150 ליטר יחסית חדש ואחר אמבטיה אחת כבר המים פושרים

• הוסף לסימניות
מה יכול להיות הסיבה שדוד שמש של 150 ליטר והמים רותחים מאד ואחרי אמבטיה אחת כבר המים פושרים האם זה כי המים הקרים נכנסים לדוד ומתערבים וא''כ האם זה תקין ?

• הוסף לסימניות
הקולטים פרטיים או משותפים לדיירי הבניין?

• הוסף לסימניות
יש לי איזשהו כיוון אך קודם כל צריך קצת יותר רקע,
זה היה ככה תמיד?
ממתי זה קרה / כמה זמן אתם בדירה?
כמה זמן הבויילר דלוק במקרה המדובר?
ידוע על תחזוקה כלשהי שנעשתה לדוד מתישהו?

• הוסף לסימניות
לא תקין.

• הוסף לסימניות
לבדוק אם הדוד גבוה ביחס לקולט(רק במקרה של שינוי מיקום דוד\קולט)
לבדוק אם אין אויר במערכת .

• הוסף לסימניות
יש לי איזשהו כיוון אך קודם כל צריך קצת יותר רקע,
זה היה ככה תמיד?
ממתי זה קרה / כמה זמן אתם בדירה?
כמה זמן הבויילר דלוק במקרה המדובר?
ידוע על תחזוקה כלשהי שנעשתה לדוד מתישהו?
לפני כ3 שנים החלפתי דוד ונ''ל שזה מאז.
אני בכלל לא משתמש בבוילר כי יש לי מחמם מים על גז ורק בקיץ אני משתמש במים שהוחמו מהשמש

• הוסף לסימניות
לנער קצת את הדוד לשים את האוזן ולשמוע אם המים יותר מידי מרעישים,אם יש גישה לדוד הייתי ממליץ להרגיש עם היד את מקום כניסת המים מהקולט,בצינור העליון, אם הוא חם או קר.(בצהרים שהמים אמורים להתחמם)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לנער קצת את הדוד לשים את האוזן ולשמוע אם המים יותר מידי מרעישים,אם יש גישה לדוד הייתי ממליץ להרגיש עם היד את מקום כניסת המים מהקולט,בצינור העליון, אם הוא חם או קר.
ואם זה רועש מה המשמעות?

• הוסף לסימניות
ואם זה רועש מה המשמעות?
שיש אויר כי יש למים לאן לזוז.
בעיקרון מה שאתם יכולים לעשות זה לסגור את ברז המים בכניסה לדוד, לפתוח 2 ברזים בבית על חום ל2-3 דקות ואז לפתוח את ברז המים של הדוד, אחרי 2-3 דקות לסגור ברז אחד בבית ,ואחרי עוד 2-3 דקות לסגור את השני.
הפעולה הזו מוציאה אויר מהדוד, גם אם לא הכל.

אם תרצו להוציא את כל האויר אז צריך לפתוח את הצינור מהקולט,צריך ניסיון.

• הוסף לסימניות
אם תרצו להוציא את כל האויר אז צריך לפתוח את הצינור מהקולט,צריך ניסיון.
נסיון שכדאי לך לרכוש עכשיו..
כך בפעם הבאה שיהיה קור רציני והפקק יתפוצץ ולא יהיה לך חשק להתחיל את הנסויים בקור - תהיה כבר בעל נסיון

• הוסף לסימניות
לפני כ3 שנים החלפתי דוד ונ''ל שזה מאז.
אני בכלל לא משתמש בבוילר כי יש לי מחמם מים על גז ורק בקיץ אני משתמש במים שהוחמו מהשמש
צריך לבדוק מה מצב הקולט יכול להיות שהוא סתום או מלולכלך חיצונית או שהוא מוסתר מהשמש.

• הוסף לסימניות
יתכן שהוא מחמם את המים למעלה ועקב זה שחום טבעו לעלות והוא לא מצליח לחמם הכל אז אתם מקבלים מים רותחים בהתחלה.
האם הדוד נגיש? אתם יכולים לבדוק את הכניסה של הצינור העליון אם הוא חם?

• הוסף לסימניות
צריך לעלות לגג אני יעשה את זה בעז''ה אבל מה יעזור לבדוק אם הצינור העליון חם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה