זה אותה משכורת משנה שעברה, ומצב הנקודות לא השתנה, יכול להיות שירד מס בגלל שלא עדכנתי טופס 101 בתחילת ינואר?לגבי המס כיון שזה מתחשבן שנתי תבדוק האם לא היה אמור לרדת מס כלל בכל החודשים של השנה
אין כאן נושא של תיאום מס כי זה עבודה יחידה.כדאי לבדוק מה הסיבה, יתכן ואין תיאום מס ולכן המס גבוה.
כמו"כ יש זקיפה של הפרשות לפנסיה שהם מעבר לתקרה כי אין הכנסות בכלל, לכן ההפרשות מחויבות במס
לפעמים זה חוזר רטרו ולפעמים רק בדו"ח השנתי,גם אחרי תיאום ביטוח לאומי זה חוזר רטרו?
עשיתי עכשיו תיאום, אחרי שעל ינואר הורידו לי ממש הרבה (בגלל 2 עבודות)
מישהו יודע לענות לפחות על אחת מהשאלות.א. מישהו יודע מה ממלאים בטופס 101 של עבודה משנית שהיא רק 10 שעות בשבוע? משכורת בעד משרה נוספת, משכורת חלקית, שכר עבודה, או משהו אחר?
ב. ועוד שאלה, במשכורת חלקית כתוב בהערות:
"משכורת חלקית: משכורת בעד עבודה של 5 שעות או פחות ליום או משכורת בעד עבודה במשך יותר מ 5- שעות ליום אך
פחות מ 8- שעות בשבוע.
ממשכורת חלקית ינוכה מס בשיעור מירבי אלא אם כן זו הכנסה יחידה שאז ינוכה מס לפי לוח הניכויים."
האם במשכורת חלקית מנוכה מס בשיעור מירבי למרות שלא מגיעים ב-2 העבודות לסכום שחייב במס? מישהו מבין מה הכוונה?
בתודה מראש.
מניסיון שלי ולא מידע, יכול להיות שאני טועה:א. מישהו יודע מה ממלאים בטופס 101 של עבודה משנית שהיא רק 10 שעות בשבוע? משכורת בעד משרה נוספת, משכורת חלקית, שכר עבודה, או משהו אחר?
"משכורת חלקית: משכורת בעד עבודה של 5 שעות או פחות ליום או משכורת בעד עבודה במשך יותר מ 5- שעות ליום אך
פחות מ 8- שעות בשבוע.
ממשכורת חלקית ינוכה מס בשיעור מירבי אלא אם כן זו הכנסה יחידה שאז ינוכה מס לפי לוח הניכויים."
האם במשכורת חלקית מנוכה מס בשיעור מירבי למרות שלא מגיעים ב-2 העבודות לסכום שחייב במס? מישהו מבין מה הכוונה?
בתודה מראש.
אז למלא משכורת חלקית ולעשות תיאום מס בטופס 101 ולא ירד מס בכלל?מניסיון שלי ולא מידע, יכול להיות שאני טועה:
מילאתי משכורת חלקית.
וצריך לעשות תיאום מס, אחרת יירד מס בשיעור מירבי, תיאום מס כאילו עושה את זה עבודה יחידה, משהו כזה, מתאם ביניהם את המס, ואז לא יורד מס בשיעור המירבי.
@יהודה מילרא. מישהו יודע מה ממלאים בטופס 101 של עבודה משנית שהיא רק 10 שעות בשבוע? משכורת בעד משרה נוספת, משכורת חלקית, שכר עבודה, או משהו אחר?
פחות מ 8- שעות בשבוע.
בתודה מראש.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים