- הוסף לסימניות
מה??נשלפים עד האחרון שבהם. היום הוצאתי את כולם לכביסה.
בדונהX זה לא נשלף
מה??נשלפים עד האחרון שבהם. היום הוצאתי את כולם לכביסה.
כנראה אצלי זה יצור מיוחד שכן נשלף.......מה??
בדונהX זה לא נשלף
זה כן נשלף בxמה??
בדונהX זה לא נשלף
ולמי שיש יום הולדת יוצא 2300 + 345 צבירת נקודותיש בשילב עכשיו 10% הנחה למי שמשלם בVIP
יוצא בערך 2600 + 390 צבירת נקודות
מה??
בדונהX זה לא נשלף
כנראה אצלי זה יצור מיוחד שכן נשלף.......
אם יש לך את החוברת הוראות, תסתכל בה. יש שם הוראות פירוק והרכבה.
נשלף מצוין לכביסה, כיבסתי כמה פעמיםזה כן נשלף בx
כבסת ביד או בכביסה עדינה?נשלף מצוין לכביסה, כיבסתי כמה פעמים
כביסה עדינה במכונה, כשהגגון בתוך רשתכבסת ביד או בכביסה עדינה?
אני רוצה ,ומי שרוצה רק הנחה של 300 לי יש יום הולדת החודש (אוגוסט) ולא מימשתי בשילב. בני ברק
תכתבי לי מייל אשלח לך פרטיםאני רוצה ,
איך אני יכולה ליצור איתך קשר?
ממש דחוף לי
אני רואה שהנחת יום הולדת לא תקפה באתר שילב, צריך לבדוק אם בחנות תקף המבצע על הדונהאני רוצה ,
איך אני יכולה ליצור איתך קשר?
ממש דחוף לי
תוכלו בבקשה להסביר לי איך לשלוף את הכל לכביסה?נשלף מצוין לכביסה, כיבסתי כמה פעמים
הכל עם תיקתקים וסקוצ'ים. יש הוראות ברורות בחוברת.תוכלו בבקשה להסביר לי איך לשלוף את הכל לכביסה?
תודה ענקית מראש!
נראה לי היא מזמן בפחהכל עם תיקתקים וסקוצ'ים. יש הוראות ברורות בחוברת.
בהצלחה. ותודה לאישתי שהשקיעה וסרקה.נראה לי היא מזמן בפח
יש סיכוי לתמונה ממך?
יעזור לי ממש!
סתם מעניןמי שרוצה אני מוכרת עגלת דונה איקס החדשה, בצבע ירוק טורקיז, נקנתה לפני חצי שנה, העגלה כעת בתוך זמן האחריות,
האחריות דרך שילב נקנתה בשילב,
אני מוכרת ב-1950 שקלים,
כחדשה ממש, hodayac271 ואז שטרודל ג'מייל נקודה קום.
יש גם גגון למכירה לבד בלי העגלה?צפה בקובץ המצורף 2046216
כעת באושר עד שמגר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //