מידע שימושי דופליקטים אוצרים: כבלי החירות ~ אשכול דיונים שאלות השערות וכו׳

מצב
הנושא נעול.
סתם עוד סתירה שמצאתי בספר-
אני מצטטת: "דני לא יכול היה לראות את הצעיר חווה את מה שהרגיש הוא על שפת המכרה כשהסקנדר שלו התמוסס"
זה מתי שהסקנדר- ישי של אבישי יתמוסס,
דני חש את זה אז בתור סקנדר לא בתור בייס שמרגיש שהסקנדר שלו מתמוסס, הרי הוא היה בתרדמת,

אשמח אם מישהו יוכל להבהיר את הנקודה של שאיבת האנרגיה מלאי.
מי שאב, למה שאב, למי שאב, האם דני הוא האוצר קייבלס, או שאוצר קייבלס השתמש בו?
יצאתי מבולבל לגמרי, אשמח להבהרה.
זה מה שאני הבנתי פחות או יותר מהספר-
מינאמה יצרה את החיבור הזה בין דני ולאי דרכה כשהצטוותה לעשות אותו, והחלה להפעיל אותו רק כאשר דני הפך לבייס כי כסקנדר לא היה לו צורך באנרגיה שאולה

הוא באמת צריך להיפגע באופן בלתי הפיך, ע"פ מה שהסביר לו קייזר, שכל סקנדר שמתמוסס, משבית את אחד מאיבריו של הבייס.
אבל כשדני חוזר הביתה בסוף הספר, מייקל (או הלן) שאל אותו איזה איבר נפגע, והוא עונה שעדיין אינו יודע.
לפי דברי מקסימיליאן, זה יכול לקחת עד שלושה חודשים מרגע ההתמוססות.
ועכשיו:
ישנן 5 יבשות, בהן צריך לבקר תוך שנה. סה"כ, קצת פחות מחודש וחצי לכל יבשת. ההתמוססות אירעה בסוף סיים, ולכן יונה ספיר לא חייבת אפילו בספר 2 לגלות איזה איבר נפגע, קודם דני יצטרך לחסל כמה חשבונות, כנראה....
כל הספר השני זה על הנושא הזה.
או שפתאום ד"ר קאלי ימציא איזה חוק חדש שיאפשר לרפא אותו למרות התמוססות הבייס
לא.
רק שהיא לא תשאיר אותנו בסופו של דבר כמו עם בנצי.....
המממ....
בבועת האוצרים התליון לא קיים. נראה לי שאי אפשר להכניס אותו לשם. ובבועת האוצרים הוא לא יכול להשתלט על כולם, הם חזקים ממנו.

את כל הקטע הזה לא הבנתי - הוא לא יונק את הכוח מאחותו?
או שמאנמה יונקת מלאי ודני ממאנמה?

אשמח אם מישהו יוכל להבהיר את הנקודה של שאיבת האנרגיה מלאי.
מי שאב, למה שאב, למי שאב, האם דני הוא האוצר קייבלס, או שאוצר קייבלס השתמש בו?
יצאתי מבולבל לגמרי, אשמח להבהרה.
מיאנמה הצילה את דני מהביצה. איכשהו בגלל זה היא נקשרה אליו באיזשהו קשר, ולכן, כאשר הסקנדר שלו התמוסס ודני היה אמור להיפגע באחד מאיבריו, אז דרכה הוא היה יכול לשאוב אנרגיה, והוא שאב מלאי. למה דווקא היא? לא ברור. אבל אחרי שבספר השני ענו על כל כך הרבה שאלות ותהיות, אז אני מאמינה שבספר הבא יענו על עוד שאלות ולכן נחכה בסבלנות.
הספר השני הרבה יותר טוב מהראשון לדעתי.

לא הבנתי מי היה סבא של דני? אבנר או יוזף?
כנראה שמה קרה עם טהולא באמת, היא תיתן בספר האחרון,
כי היא לא כתבה עליו כלום,ואוףף :sick: אני רוצה לדעת מה קרה לו

זה מה שאני הבנתי פחות או יותר מהספר-
מינאמה יצרה את החיבור הזה בין דני ולאי דרכה כשהצטוותה לעשות אותו, והחלה להפעיל אותו רק כאשר דני הפך לבייס כי כסקנדר לא היה לו צורך באנרגיה שאולה
אני לא הבנתי למה דני צריך לשאוב כוחות
אם אני לא טועה היה כתוב שסקנדר שביצע ריקודום נגמרת לו האנרגיה ויש לו 2 אופציות או חהיות בקרצ'ר שהוא מקור אנרגיה או לשאוב אנרגיה
דני לא ביצע ריקודום

אני לא הבנתי למה דני צריך לשאוב כוחות
אם אני לא טועה היה כתוב שסקנדר שביצע ריקודום נגמרת לו האנרגיה ויש לו 2 אופציות או חהיות בקרצ'ר שהוא מקור אנרגיה או לשאוב אנרגיה
דני לא ביצע ריקודום
כי הסקנדר שלו מת בספר הראשון והבייס לא יכול להמשיך לחיות לכן היה צריך אנרגיה מבחוץ

וקאזנס לא מת כשהסקנדר שלו מת ע''י הזאבים מכיוון שהוא שאב אנרגיה מהכלבים
לא נכון, אלא מכיוון שזירו יצר לו סקנדר חדש.
את ה'פאטור' מהגוליברים הוא היה צריך בגלל שהוא עשה ריקורדום עבור זירו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה