מידע שימושי דופליקטים אוצרים: כבלי החירות ~ אשכול דיונים שאלות השערות וכו׳

מצב
הנושא נעול.
איך יכול להיות שאבא של דני התקרב לקינג הרי הוא תוקף כל אחד חוץ מהרוכב שלו?
לא
כמו שדני התקרב בזהירות בפעם הראשונה
כנראה שאם הוא היה מנסה לעלות עליו, אז הוא היה תוקף אותו

לא הבנתי איך זירו יצר המוני גוליברים
מגוליבר אחד שהביא לקרצ'ר.

הוא נתן לסקנדרים של הגוליבר לנגוע בכדור הטונגו,
ומהם נוצרו עוד ועוד סקנדרים?
הרי לכאורה, רק לבייס יכול להיווצר סקנדר!
אם לא, הוא היה יכול לתת לכל הסקנדרים של הנאמנים שלו לגעת בטונגו
וליצור לו רבבות מאמינים בשניות!

כי הסקנדר שלו מת בספר הראשון והבייס לא יכול להמשיך לחיות לכן היה צריך אנרגיה מבחוץ
בייס לא מת כשהסקנדר מת הוא מאבד איבר כלשהו, דני נכנס לקרצר בגלל שהוא ניתק את הקשר בין לאי לבינו
אשמח אם מישהו יוכל להבהיר את הנקודה של שאיבת האנרגיה מלאי.
מי שאב, למה שאב, למי שאב, האם דני הוא האוצר קייבלס, או שאוצר קייבלס השתמש בו?
יצאתי מבולבל לגמרי, אשמח להבהרה.

זה מה שאני הבנתי פחות או יותר מהספר-
מינאמה יצרה את החיבור הזה בין דני ולאי דרכה כשהצטוותה לעשות אותו, והחלה להפעיל אותו רק כאשר דני הפך לבייס כי כסקנדר לא היה לו צורך באנרגיה שאולה
מיאנמה הצילה את דני מהביצה. איכשהו בגלל זה היא נקשרה אליו באיזשהו קשר, ולכן, כאשר הסקנדר שלו התמוסס ודני היה אמור להיפגע באחד מאיבריו, אז דרכה הוא היה יכול לשאוב אנרגיה, והוא שאב מלאי. למה דווקא היא? לא ברור. אבל אחרי שבספר השני ענו על כל כך הרבה שאלות ותהיות, אז אני מאמינה שבספר הבא יענו על עוד שאלות ולכן נחכה בסבלנות.
הספר השני הרבה יותר טוב מהראשון לדעתי.

לפי מה שאני הבנתי מיאנמה השתמשה בריקורדום על דני בביצה או משהו בסגנון ובשביל לחיות היתה צריכה לשאוב אנרגיה היא שאבה את האנרגיה מ-לאי ובשביל לא להיתפס או בשביל משהו אחר שנדע בספרים הבאים היא גרמה לדני להיות המתווך בינה ובין לאי

לא הבנתי מי היה סבא של דני? אבנר או יוזף?
כנראה שמה קרה עם טהולא באמת, היא תיתן בספר האחרון,
כי היא לא כתבה עליו כלום,ואוףף :sick: אני רוצה לדעת מה קרה לו
כנראה זה אבנר כי הוא היה כלוא בקרצר ולכאורה הבייס שלו בעמק השדים כי כשד''ר קאלי אומר לו שימצא לו אישה שתהיה מוכנה לגור איתן בכלא הוא לא התכוון לקרצר

כנראה זה אבנר כי הוא היה כלוא בקרצר ולכאורה הבייס שלו בעמק השדים כי כשד''ר קאלי אומר לו שימצא לו אישה שתהיה מוכנה לגור איתן בכלא הוא לא התכוון לקרצר
זה היה עוד לפני שנוצר עמק השידים ובועת האוצרים...

האם צריך לקרוא שוב את הספר הראשון כדי להבין את הספר הזה ? (עבר הרבה זמן מאז)

אני קראתי פעם אחת את הספר הראשון (לוויתי לא קניתי. )
את השני קניתי ולא הייתי צריכה מידי הרבה זמן להיזכר ולהיכנס לספר -היא כותבת הרבה אזכורים מהראשון.

וגם נראה מהכריכה של הספר שהתחנה הבאה שלהם בגלובל זה פיוצ׳ר- אבל דֶני אומר ללאי שהתחנה הבאה שלהם זה אינדיבידואל.
חבל... אני מחכה לפיוצ'ר היא הכי מעניינת😊

היה כתוב בספר הראשון..
פיוצ'ר- רובוטים
פרדייס -כפריים
אוטוקרט- מלוכנים
סיים- שיוויונים
אינדבדואל- ?

אינדיבידואל תומכים בקידום האינדיבידואל (קידום אישי)
ז"א שכל אחד עובד על הצדדים שבו הוא הכי חזק ומתמקד בעיקר בפיתוח שלהם.

לדוגמא, ילד שמקטנות מגלה כישורים בטיפול בבעלי חיים יישלח לבית ספר מיוחד שמתמקד בתחום הזה דווקא.

זה יכול לעזור, אבל לא נראה לי קריטי.
אני קראתי את הראשון מיד אחרי שיצא, ומאז לא נגעתי בו
והבנתי מצוין את השני.
העיקר לזכור את העלילה בקווים כלליים, את המושגים הבסיסיים ומי נגד מי
הפרטים הקטנים לא משנים כל כך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה