לאאיך יכול להיות שאבא של דני התקרב לקינג הרי הוא תוקף כל אחד חוץ מהרוכב שלו?
בייס לא מת כשהסקנדר מת הוא מאבד איבר כלשהו, דני נכנס לקרצר בגלל שהוא ניתק את הקשר בין לאי לבינוכי הסקנדר שלו מת בספר הראשון והבייס לא יכול להמשיך לחיות לכן היה צריך אנרגיה מבחוץ
אשמח אם מישהו יוכל להבהיר את הנקודה של שאיבת האנרגיה מלאי.
מי שאב, למה שאב, למי שאב, האם דני הוא האוצר קייבלס, או שאוצר קייבלס השתמש בו?
יצאתי מבולבל לגמרי, אשמח להבהרה.
זה מה שאני הבנתי פחות או יותר מהספר-
מינאמה יצרה את החיבור הזה בין דני ולאי דרכה כשהצטוותה לעשות אותו, והחלה להפעיל אותו רק כאשר דני הפך לבייס כי כסקנדר לא היה לו צורך באנרגיה שאולה
מיאנמה הצילה את דני מהביצה. איכשהו בגלל זה היא נקשרה אליו באיזשהו קשר, ולכן, כאשר הסקנדר שלו התמוסס ודני היה אמור להיפגע באחד מאיבריו, אז דרכה הוא היה יכול לשאוב אנרגיה, והוא שאב מלאי. למה דווקא היא? לא ברור. אבל אחרי שבספר השני ענו על כל כך הרבה שאלות ותהיות, אז אני מאמינה שבספר הבא יענו על עוד שאלות ולכן נחכה בסבלנות.
הספר השני הרבה יותר טוב מהראשון לדעתי.
כנראה זה אבנר כי הוא היה כלוא בקרצר ולכאורה הבייס שלו בעמק השדים כי כשד''ר קאלי אומר לו שימצא לו אישה שתהיה מוכנה לגור איתן בכלא הוא לא התכוון לקרצרלא הבנתי מי היה סבא של דני? אבנר או יוזף?
כנראה שמה קרה עם טהולא באמת, היא תיתן בספר האחרון,
כי היא לא כתבה עליו כלום,ואוףףאני רוצה לדעת מה קרה לו
זה היה עוד לפני שנוצר עמק השידים ובועת האוצרים...כנראה זה אבנר כי הוא היה כלוא בקרצר ולכאורה הבייס שלו בעמק השדים כי כשד''ר קאלי אומר לו שימצא לו אישה שתהיה מוכנה לגור איתן בכלא הוא לא התכוון לקרצר
אני קראתי פעם אחת את הספר הראשון (לוויתי לא קניתי. )האם צריך לקרוא שוב את הספר הראשון כדי להבין את הספר הזה ? (עבר הרבה זמן מאז)
חבל... אני מחכה לפיוצ'ר היא הכי מעניינתוגם נראה מהכריכה של הספר שהתחנה הבאה שלהם בגלובל זה פיוצ׳ר- אבל דֶני אומר ללאי שהתחנה הבאה שלהם זה אינדיבידואל.
היה כתוב בספר הראשון..
פיוצ'ר- רובוטים
פרדייס -כפריים
אוטוקרט- מלוכנים
סיים- שיוויונים
אינדבדואל- ?כל אחד עוסק במה שהוא טוב,
זה יכול לעזור, אבל לא נראה לי קריטי.האם צריך לקרוא שוב את הספר הראשון כדי להבין את הספר הזה ? (עבר הרבה זמן מאז)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים