- הוסף לסימניות
זכרת את כל התהליך?ואני ניסיתי להקפיא אותן חחחחח
צל"ש!!!
אני לא הצלחתי...
זכרת את כל התהליך?ואני ניסיתי להקפיא אותן חחחחח
אהבתי ת'הגדרה....דמבלדור נמצא במחוזות אחרים..... ליודעי חן....
לא השתמשו, אבל חזרו לעבר עם תיאורים שהזכירו קצת את הקטע מהספר הנ"ל.השתמשו מתי שהוא בספר במחולל זמן?
הספר לא בבית אשמח עם תקצרו לי את הסוף יותר
בסוף כבר הייתי מעורפלת ומשום מה חלק מהסצנות אני לא זוכרת שקראתי
תודה
אני חלק, אבל זה לא קשור לכאן. לא מעניין כמו המקורי אבל סבבה.מישהו קרא את "הארי פוטר והגישה הרציונלית"?
בעצם, כשאני חושב על זה, ליונה ספיר מתאים יותר לרכז את כל הגרביים של דובי במקום אחד...אחרי שהיא הרגה את דמבלדור על הספר הראשון, השתמשה במחולל זמן בפרקים שאחריו והכניסה חיות פלא בכריכה, נותר רק לקוות שבספר הנוכחי ההורקרוקסים כבר יושמדו...
האם מי שלא קרא את המקור יכול ליהנות ולענות על החידות? או שלא?אני חלק, אבל זה לא קשור לכאן. לא מעניין כמו המקורי אבל סבבה.
כן. למרות שאני ממליץ בכל פה לקרוא את הספרים המקוריים. (סתם ככה, גם בלי קשר ל'שיטה'. דרך אגב, במקורי עדיף להתחיל מ'גביע האש'...)האם מי שלא קרא את המקור יכול ליהנות ולענות על החידות? או שלא?
בכריכה האחורית של חלק ב׳וברצינות - יש איזשהו קטע עם הזאבים בסדרה פה, חוץ מזה אין לי כ"כ ניחושים (אולי ישי הוא דופליקט? אולי הדופליקטים הם בעצם הרעים? אולי הם יסתבכו עם המלך של היבשת הבאה?).
מי אמר שכל הפעמים שמוזכר תליון מדובר על התליון שמבטל את כוח הדופליקטים ?לפי מה שאני הבנתי הוא שם את התליון מתחת לחולצה וכך הוא לא פועל, ורק כשהוא מוציא אותו זה פועל, מה שקצת מוזר באמת, למה שהחולצה תבלום כזה כוח?....
קראתי את הפרק שיצא לפרסום ודי איבדתי את זה...בכריכה האחורית של חלק ב׳
כתוב משהו על זאב הקרצ׳ר , כנראה בגלל זה...
.נראה שהמחברת קראה כמה ספרי פנטזיה גויים
בליחה שאני אומר...השמועה טוענת, שיונה ספיר אכן רצתה בעצם "להוציא הארי פוטר בגירסה חרדית"....
אכן.פרדייס זה משהו כמו גן עדן
מה זה קשור???!!!מישהו קרא את "הארי פוטר והגישה הרציונלית"?
אני לא נקטתי בשם של ספר מסויים אבל מינכר מילתא שיש בכללי העתקה מהסגנון הגויי של ז'אנר הפנטזיה , אז לא מארי פוטר יש מספיק סדרות פנטזיה.בליחה שאני אומר...
זה הוצאת שם רע!!
הי כתבה במפורש במאמר שלה על הספר שהיא לא קראה את הארי פוטר!!!!!!!!!!!
היא כן אמרה שהיא לקחה השראה... והסבירה שם שיש הבדל גדול בין חיקו להשראה (כמו כן נקראה המאמר "בין השראה לחיקוי...")
דיייי לדבר על הנושא הזה האם זה מועתק וכו׳ !
מה אכפת לכם שאנשים נהנים לקורא את זה...??? (אני למשל קראתי שני חלקים מה.פ. ועדיין אני חושב שדופליקטים יותר טוב!! רציני!.)
יש סיכוי בבקשה שמפסיקים לדבר על זה??
אוטוקרט.קראתי את הפרק שיצא לפרסום ודי איבדתי את זה...
באיזו יבשת הם נמצאים בספר הנוכחי?
סליחה שפגעתי.!והעיקר מה שכתבתי שהספר לא טוב לא זורם ולא עומד בקנה מידה של ספר איכותי. מותר להביע דעה וכמובן שמותר ואף רצוי לחלוק עליה. הכל בסדר לא צריך כבר לצווח הוצאת שם רע על דבר שמעולם לא נאמר לפחות על ידי
לי זכור שהיא אמרה שכן (בראיון לאתר לא דתי). אבל מיצינו את הנושא, בוא נעבור לדבר על 'דופליקטים' בחזרה.בליחה שאני אומר...
זה הוצאת שם רע!!
הי כתבה במפורש במאמר שלה על הספר שהיא לא קראה את הארי פוטר!!!!!!!!!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים